Labai skanu,valgiau Prancūzijoje.. Labai noriu šio aparato! Gal ir Lietuvoje galima rasti? Kur Jus pirkote??
Na geras, pirma karta matau tokį dalyką. būtų smagu išbandyti.. Spėju laikui bėgant atsiras tokio tipo paslauga ir Lietuvoje, kaip kad dabar gali nusipirkti įvairias degustacijas, ar fondiu.. Aišku jei dar nėra, tiksliai nežinau
Turiu ir negaliu atsidziaugti,mes ir jautiena kepam,ir vistienos saslykiukus,puikus dalykas
Musu stai toks :
Musu stai toks :
as irgi uriu kazka panasaus, uzsimaniau ir nusipirkau tik nebuvo progos dar ismeginti. o be o to surio as nedeciau, nes nemegstu lydyu suriu bet saslykiuka butinai pameginsiu iskepi, dukryte pai gale juos an iesmelio vartyti
QUOTE(*Lenuliuke* @ 2011 11 26, 10:47)
... Gal ir Lietuvoje galima rasti? Kur Jus pirkote??
Senukuose radom savąjį raclette aparačiuką
Papildyta:
QUOTE(orchideja@ @ 2012 02 04, 07:29)
<... o be o to surio as nedeciau, nes nemegstu lydyu suriu bet saslykiuka butinai pameginsiu iskepi...>
jei jį naudosite tik kaip grilį tai tikrai nebus raclette patiekalas
Visa esmė šio patiekalo ir yra tas raclette sūris
QUOTE(irmulia @ 2012 02 04, 22:33)
Senukuose radom savąjį raclette aparačiuką
Papildyta:
Papildyta:
jau ir mes turime si aparatuka:) parsivezeme is uzsienio
Beje,o kur perkate raclette suri???
QUOTE(*Lenuliuke* @ 2012 02 28, 11:32)
jau ir mes turime si aparatuka:) parsivezeme is uzsienio
jo randame IKI parduotuvėje toks pokelis su sūrio griežinėliais - tikrai patogu
rodos, į šį panašus
ir maximoje yra, tik ten pjaustomas
Papildyta:
QUOTE(*Lenuliuke* @ 2011 11 26, 10:47)
Gal ir Lietuvoje galima rasti? Kur Jus pirkote??
saviškį radome Senukuose
Siaip cia sveicariskas patiekalas, kuri jau pamego visas pasaulis...
as vat pries dvi dienas pirkau http://www.pirk.lt/s...ilius-raclette/
kas patiko ryte uzsisakiau kita ryta gavau, bet dar neispakavau...negaliu nieko pasakyti bet pas drauge kaip tik toks buvo
na zinokit apejau niekur nerandu to surio, nesuprantu ar pas mus klp nera jo? niekaip nedaeina
QUOTE(*Lenuliuke* @ 2011 11 26, 09:47)
Labai skanu,valgiau Prancūzijoje.. Labai noriu šio aparato! Gal ir Lietuvoje galima rasti? Kur Jus pirkote??
as vat pries dvi dienas pirkau http://www.pirk.lt/s...ilius-raclette/
kas patiko ryte uzsisakiau kita ryta gavau, bet dar neispakavau...negaliu nieko pasakyti bet pas drauge kaip tik toks buvo
QUOTE(irmulia @ 2012 03 17, 18:57)
jo randame IKI parduotuvėje toks pokelis su sūrio griežinėliais - tikrai patogu
rodos, į šį panašus
................
rodos, į šį panašus
................
na zinokit apejau niekur nerandu to surio, nesuprantu ar pas mus klp nera jo? niekaip nedaeina
Raclette surio yra ir Maximoje, ir Rimi. Tik jis ten nesupjaustytas riekutemis, tenka paciai pasidarbuoti ir susipjaustyti gabaliukais.
Prie suriu visu, dideles galvos.
Prie suriu visu, dideles galvos.
o mes jau kelintą kartą "chalturiname" su paprastu fermentiniu sūriu Šeip aš sūrių mėgėja, netgi labai ir įvairių, bet po ilgo vakaro su rakleto sūriu man kelias dienas namuose kvapas jaučiasi. fek. Aišku skonis ne tas pats, bet irgi ne blogiausias variantas
Man iš viso rakletas tai žiemos patiekalas, niekada nesinori traukti jo vasarą. O žiemą ta maloni stalo šiluma traukia
Man iš viso rakletas tai žiemos patiekalas, niekada nesinori traukti jo vasarą. O žiemą ta maloni stalo šiluma traukia
sudomino noriu
QUOTE(Female @ 2013 09 26, 22:03)
sudomino noriu
Man irgi patiko si mintis...reikia ebay paziureti kiek kainuoja