QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 09 08, 16:08)
mes aną savaitę irgi vedėm kartu. tai Jokūbas ima mus už rankų ir vedasi žaist. tėtis paaiškina, kad jam kaip ir kasryt reikia į darbelį, ir tai yra norma. o aš
šiandien vedžiau viena vaiką, tai ašarojo kai išėjau. ryt ves MB žiūrėsim kas gausis.

šiandien vedžiau viena vaiką, tai ašarojo kai išėjau. ryt ves MB žiūrėsim kas gausis.
Motiejus jau pamates pastata ima verkti, reikia jega isimti ji is automobilines kedutes, verkianti nunesam i rubine, perrengiam ir jau neste inesam i grupe. Aukletoja ji paima man is glebio, bet ne visada islaiko, nes jis stengiasi istrukti ir pabegti paskui. Pasakojo, kad vakar verke su isterijom ir griuvimais ant zemes, o siandien jau kiek trumpiau ir ne taip isteriskai verke. Sunkus tie issiskyrimai, bet protas man diktuoja, kad darzelis tikrai duos naudos. Tuo labiau, kad istisai juk vaikai ten neverkia (bent jau mano sunus), vyksta ivairios pamokeles, uzsiemimai, bendrauja tarpusavyje. O ir VRC mums rekomendavo ugdymo istaiga.
Tiesa, siandien logopede patare uzsirasyti i eile logopediniame darzelyje, jei kartais per siuos metus neivyktu jokiu pageidaujamu pokyciu, o plius jam reikalinga dar ir soc.pedagogo bei psichologo pagalba, ko nera paprastame darzelyje.