QUOTE(Ice @ 2010 10 20, 21:30)
Ice, 20 Spa 2010 - 21:30, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Ice, 20 Spa 2010 - 21:30, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
O aš apie delfinus žiūriu...Mano vaikui jie būtų tikras stebuklas, dar ir dėl to, kad jie vandenyje plaukioja. Jis tiesiog dievina vandenį! Svajoju įrašyti jį į eilę terapijai. Bet neįsivaizduoju kaip???
O aš apie delfinus žiūriu...Mano vaikui jie būtų tikras stebuklas, dar ir dėl to, kad jie vandenyje plaukioja. Jis tiesiog dievina vandenį! Svajoju įrašyti jį į eilę terapijai. Bet neįsivaizduoju kaip???
Taip, delfinai - mieli sutvėrimai, ir dauguma trenerių delfinariume lyg delfinai

Bet pati delfinų terapija, bentjau Lietuvoje, stebuklų nedaro, arba tie stebuklai nutinka labai retai (tam jie ir yra stebuklai

). Mes buvome pas delfinus du kartus po 10 seansų. Tai buvo nuostabios atostogos visai šeimai: gyveni ištuštėjusioje Neringoje, kasryt kaip į darbą važiuoji pas delfinus, visą dieną būni su šeima... Tik tiek. Prabangios atostogos, įvertinant, kad 30 min. pabuvimo su delfinais kainuoja 200 Lt, o dar gyvenimas viešbutyje, keltas, jei važiuoji į Klaipėdą, nemokamos atostogos ir t.t. Beje, jei vaikas turi polinkį į hiperaktyvumą, delfinukai gali dar labiau suaktyvinti (kaip nutiko mums...).
Jei būtinai norite išbandyti šitą terapiją, verta ieškoti tokios paslaugos prie Juodosios jūros. Ten delfinų terapija grįsta ne psichosocialinėmis teorijomis, kaip Lietuvoje, o delfinų skleidžiamo ultragarso poveikio medicinine teorija.