oi, atrodo, kad įvyko nesusipratimas. Jūs kažką turbūt ne taip supratote.
Ir dar - aš tikrai neįsiutau, anaiptol, man tik labai keista buvo tai išgirsti (perskaityti) iš tavęs, aš tik l a b a i nustebusi, visada buvai racionali, blaiviai mąstanti, apsvarstanti kiekvieną žodį ir taisanti mūsų netinkamus pasisakymus
per pamokas. oriu pasakyti, kad suaugusiojo buvimas per pertraukas yra būtinybė
Aciu,
Pou uz patarimuka

, uzjauciu, kad Jusu suneli apstoja vaikai

Mes per tevu susirinkima kalbejome, kaip vaikams elgtis su ta mergaite, patarti, kad negalima skriausti, apkalbeti, tai niekas tos mergaites neskriaudzia, bet ji mato, kaip berniukai megsta pasimusti, turbut kopijuoja ju elgesi
Nezinau, kaip ryt bus, bet viena zinau, vos pradejusi kalbetis apsizliumbsiu, kaip vista, visad apsiverkiu ir nemoku aiskiai isdestyti savo minciu
cute, labai aiskiai viska parasei, ir patarimu, kuriais naudojiesi, sekmes Jums didziules

, kaip smagu, kad mazasis moka apsiginti

.
Mokykla paprasta pradine, psichologo nera, tik sesele tikrina sveikata vaiku, dar logopede, praeitais metais buvo spec. pedagoge, o dabar nezinau, dukryte sako, kad kartais ateina, o mokytoja yra sakiusi, kad veliau skirs vel padejeja

Manau, reiktu suorganizuoti susitikima pokalbiui po pamoku, ir mergytes mamai, ir mokytojai, ir man, neisivaizduoju, kas gausis, bet pabandysiu, nes taip skauda sirdi, kai dukryte verkia didziulem asarom

Aiskinau, kad ta mergaite gyvena savo pasaulelyje ir nezinia, kodel taip daro, tad pasakiau, kad issiaiskinsime, siek tiek nurimo.
Dabar suprantu, kodel nepadejo ir draugiskas bendravimas su ta mergaite, manoji visaip graziai kalbindavo, drauge savo vadino, o mokytoja patare sakyti tai mergaitei , negalima taip daryti, tai stai ir sis patarimas pasirodo - netinkamas, geriausiu atveju - tai tik sleptis, ka maniske ir daro, sake, kad ir pastumia ta mergyte dabar, reiskiasi, kad nebezino kaip pabegti nuo jos, kaip apsiginti, ir jau nesvarbu, kad ji ir nesupras uz ka stumdoma. Jau pradedu galvoti, kad mano dukryte serga kokia psichine liga, kazkada buvau nuvedusi pas psichologe, tai pasake, kad ji visiskai sveika, protinga mergyte, kad tai man reikia psichologo pagalbos, bet ji tokia perdiem jautri, o dar mokytoja buna apsaukia, tai is vis pergyvena. Kazka matyt padare, kad tik prie jos toji mergaite puola

Gal rado atpirkimo ozi - mano dukryte, mato, kad yra stipresne ir galingesne, tai tik belieka begti is tos klases ir kuo greiciau... Jaucia mano sirdis, kad taip ir yra... Sunku jautriems zmogiukams siam pasauly
Parasysiu kaip seksis
Jai gerai supratau, tai mokykla taipo "ant" padėjėjo, jei taip tai būtinai kreipkitės ir į direktorę, taip padėsit ne tik savo vaikui, bet ir autistukei, jie privalo skirti tą padėjėję PRIVALO ir krizė nepriežastis to nedaryti, negalima palikti vieno sergančio vaiko klasėje, kuris kelia pavojų aplinkiniams!!!!!!!!!