Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(inesaS @ 2010 09 06, 18:17)
Kodel su blicu fotografavai? bigsmile.gif Ar matei ta nuoroda kur as imeciau apie grybu fotografavima? bigsmile.gif

blush2.gif maciau bet kad tada galvojau kad grybu nefotkinsiu, lekiu skaityti ax.gif o del blico tai ...zinojau zinojau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 09 04, 14:41)
Ačiū, merginos  4u.gif

Naršiau archyvą ir radau kelias nuotraukas kurias "išbrokavusi" buvau. Šiandien į jas kitaip jau žiūriu smile.gif
Kritikos reikia.
user posted image

Sita labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jitute @ 2010 09 06, 17:58)
blush2.gif maciau bet kad tada galvojau kad grybu nefotkinsiu, lekiu skaityti ax.gif  o del blico tai ...zinojau zinojau... doh.gif

Kai paskaitysi,tai tada parasyk,ka pati manai apie savo grybo foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2010 09 05, 21:22)
bigsmile.gif Pas mane  toks grūdas ant 400, gal dar ir didesnis... Kuo fotografuoji?
Šiltas vaizdelis, man gal truputį nurėžt dešinės ir apačios norėtųsi...  blush2.gif

Pas mane skaitmena tokia, juostai dar vis kaupiuosi...Čia Pentax k200d
Dešinės tai nesinori rėžti, vaikiuko galvos gaila, nebent visai nedaug g.gif

QUOTE(ohara @ 2010 09 06, 10:37)
Prisidedu ir aš prie pagyrų Airv !! šaunuolė... thumbup.gif  taip ir toliau.... thumbup.gif  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif
Kelias pakomentavau Flickeryje.

*Citra*, smagu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 06 rugsėjo 2010 - 22:50
Aciu pakontavusuon. Bet pas viena mates apsoliutus paniekinimas ir apsikimas.. Nemoksa, nesimato, man jos brazios, suda drebk cia, rodyk sedevrus, protingas visa pamoko silpnesni, padla.. Fuj..rasyj nika viesai!! Pakomentuosiu... Brumbrumiuk ir airv, cia ne jum! blush2.gif 4u.gif o man tos foto lb patiko dziaugi kol kazkokia tarakone apvare.. Zemas lygis.. Geriau isvis cia nebedet ir bet atviru patyciu nematyt.
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 09 06, 23:21)
Aciu pakontavusuon. Bet pas viena mates apsoliutus paniekinimas ir apsikimas.. Nemoksa, nesimato, man jos brazios, suda drebk cia, rodyk sedevrus, protingas visa pamoko silpnesni, padla.. Fuj..rasyj nika viesai!! Pakomentuosiu... Brumbrumiuk ir airv, cia ne jum!  blush2.gif  4u.gif o man tos foto lb patiko dziaugi kol kazkokia tarakone apvare.. Zemas lygis.. Geriau isvis cia nebedet ir bet atviru patyciu nematyt.

Na jo, Jolanta9 pakomentavo blink.gif Truputi pas zmogu ne visi namie.Nedapisitas.Rimtai, jei tokia drasi komentuot, imtu ir cia pakomentuotu, zinove.
Atsakyti
Parduodu Scott Kelby"Skaitmenine fotografija" 1 dali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 09 03, 22:36)
I suns dienas, prasyciau-
Kad truksta ryskumo, zinau.O dar?

Pirmiausia tai pamineciau ryskuma,bet pati zinai.Pati ideja faina,bet kaip jau kazkas minejo,kad truksta virsaus garuojancio.

QUOTE(dosa @ 2010 09 03, 22:45)

ir as idesiu teismui viena

Vertimas man patinka.

QUOTE(airv @ 2010 09 04, 14:41)

Man jos abi per pilkos...Fokuso aštesnio reikia... blush2.gif
Antroj akių centravimas gal nelabai? g.gif

Man ne per pilkos.Pirma super,o antra kaip pati matai,akiu centravimas man labai nesiziuri.

QUOTE(frederica @ 2010 09 05, 10:23)
Sveikutės visos 4u.gif
Visų pirma tai sveiknu naujokes, sveikos prisijungusios  4u.gif - gerų kadrų!!!

Sekmės visoms ieškant auksinio kadro.Aš tokio dar neturiu verysad.gif - ką gi ieškosiu .

Man jusu foto labai,labai patinka.Nors 1/3 man jusu talento... blush2.gif

QUOTE(deisse @ 2010 09 05, 11:12)
sveikos, priimsit? blush2.gif
skaitineju jusu tema, noriu ismokti kazko, kas  iki siol atrode tamsus miskas doh.gif turiu fotoaparata Pentax K-x, jau daugiau nei puse metu guli jis nenaudojamas, bo pavasari, vasara neradau laiko rimtesnems pamokoms unsure.gif prie juros ar siaip kur muilinukes uztekdavo ax.gif

Laukiam ND

QUOTE(airv @ 2010 09 05, 17:14)
Ačiū, merginos, už tokius gražius žodžius 4u.gif Net nuraudau.

Kritikai.

Nesikuklink,turi gyslele,neapleisk fotografijos.
Man zinok kadravimas nepatinka.

QUOTE(sushi @ 2010 09 05, 21:22)

Fotografavau vakar šeimyną tokią su keturiom nuostabiom mergičkom. Niekaip neapsisprendžiu dėl kadravimo šitoj foto... Kaip lyg ir mergičkas norėtųsi iš centro trūktelt, bet tuomet labai tuščia kairė pusė gaunasi... Kaip jums žiūrisi?  g.gif O ir šiaip, jei kokių pastabų turit, įdomu būtų išgirsti  blush2.gif

Super foto.Kadravimas,vertimas,emocija,nu kabina labai thumbup.gif

QUOTE(ohara @ 2010 09 06, 10:37)
Sveikutes... 4u.gif

Pakomentavau tik viena foto,nespejau kitu.kai turesiu laiko pakomentuosiu daugiau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ohara @ 2010 09 06, 23:21)
Aciu pakontavusuon. Bet pas viena mates apsoliutus paniekinimas ir apsikimas.. Nemoksa, nesimato, man jos brazios, suda drebk cia, rodyk sedevrus, protingas visa pamoko silpnesni, padla.. Fuj..rasyj nika viesai!! Pakomentuosiu... Brumbrumiuk ir airv, cia ne jum!  blush2.gif  4u.gif o man tos foto lb patiko dziaugi kol kazkokia tarakone apvare.. Zemas lygis.. Geriau isvis cia nebedet ir bet atviru patyciu nematyt.

Neimk smarkiai i sirdi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 09 06, 15:50)
Dešinės tai nesinori rėžti, vaikiuko galvos gaila, nebent visai nedaug  g.gif
Nežinau, kokia kitų nuomonė, bet aš, žinok, nepabijočiau to vaikiuko plaukučių nurėžt vis tik mirksiukas.gif - ne jis tame kadre pagrindinis veikėjas, be to, ne veiduką gi nurėši, o ir iš pusės ševeliūros liks aišku, į ką mažylis žiūri... ax.gif Tiesiog tuomet mažasis veikėjas atsidurtų labiau dėmesio centre, fono detalės neblaškytų mirksiukas.gif

QUOTE(inesaS @ 2010 09 06, 17:53)
Super foto. Kadravimas, vertimas, emocija, nu kabina labai thumbup.gif
Ačiuks, smagu, kad patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 09 07, 00:21)

zinau, kad nefaina.. bet taip nesinervink. priimk kritika, pasiimk patarimus kurie naudingi ir toliau fotkink wink.gif o kazkas norejo issinesneket po tavo foto, tai ir issisnekejo smile.gif komentarus ten galima istrint wink.gif bet siaip ir pasimokyt kai ko gali.. nu pvz kad nereik det tiek daug foto. nes jei yra viena gera, tai ji tarp tiek isnyksta. pvz as kaip atsimenu tavo pradzia ir sitas foto, tai tikrai matau pazanga. ir todel vertinu tave tavo kontekste smile.gif ir tikrai tos foto yra pasistengtos. kas kad ne tobulos.. bet pvz sita man labai patiko
foto

tik siaip nepatinka, kad komentuoja anonimiskai. nes nu ko cia sleptis smile.gif siaip gali ateit ir po mano foto pasisakyt, ba man reik, kad kas ka pasakytu, nes kai nesulaukiu nei vieno komentaro, tai irgi ne kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 07, 10:04)

tik siaip nepatinka, kad komentuoja anonimiskai. nes nu ko cia sleptis smile.gif siaip gali ateit ir po mano foto pasisakyt, ba man reik, kad kas ka pasakytu, nes kai nesulaukiu nei vieno komentaro, tai irgi ne kas biggrin.gif

tai ikelk cia nuoroda, pas tave ateis Jolanta9 biggrin.gif biggrin.gif

Gavau dovanu John Hedgecoe"Fotografijos knyga" smile.gif Maximoj buvo nuolaidos knygoms 30%, tai pasinaudojom.O nuo treciadienio RIMI.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 09 07, 11:10)
tai ikelk cia nuoroda, pas tave ateis Jolanta9 biggrin.gif  biggrin.gif
Gavau dovanu John Hedgecoe"Fotografijos knyga" smile.gif Maximoj buvo nuolaidos knygoms 30%, tai pasinaudojom.O nuo treciadienio RIMI.

ai, tai ir ten ji sugebejo sudirbt mano komentara biggrin.gif tai gal dar uzsuks..
Atsakyti