sushi foto nereali, mergaites grazios ir visa seima turbut nuostabi nieko nekomentuosiu nes mano akim tai cia viskas super ( as dar tik naujoke)
dar idedu savo grybuka sandien uzmatem miske
QUOTE(sushi @ 2010 09 05, 21:22)
Fotografavau vakar šeimyną tokią su keturiom nuostabiom mergičkom. Niekaip neapsisprendžiu dėl kadravimo šitoj foto... Kaip lyg ir mergičkas norėtųsi iš centro trūktelt, bet tuomet labai tuščia kairė pusė gaunasi... Kaip jums žiūrisi? O ir šiaip, jei kokių pastabų turit, įdomu būtų išgirsti
Netraukciau niekur, labai gerai ziurisi
Tas centravimas nera toks jau siaubas baubas, kai zinai ka darai Butent siame kadre viskas graziai susigroja
QUOTE(sushi @ 2010 09 05, 22:22)
man tai labai grazi ir as nieko nejkeisciau emocija jauciasi, o tai svarbiausia as gal tik spalvotos noreciau. arba jau tada jb. nes nu nemegstu as sitos spalvos, nors tu ka
Sveikutes...
Prisidedu ir aš prie pagyrų Airv !! šaunuolė... taip ir toliau....
aš tai aptingėjus visai, keliu vat eilinius kadrus su gyvūnais savo...
komentuokit kritikuokit,nes tikrai ir aš matau klaidelių....
Psžiūrėti galit čia : http://www.flickr.co...s/49163232@N02/
Prisidedu ir aš prie pagyrų Airv !! šaunuolė... taip ir toliau....
aš tai aptingėjus visai, keliu vat eilinius kadrus su gyvūnais savo...
komentuokit kritikuokit,nes tikrai ir aš matau klaidelių....
Psžiūrėti galit čia : http://www.flickr.co...s/49163232@N02/
QUOTE(airv @ 2010 09 04, 13:41)
Naršiau archyvą ir radau kelias nuotraukas kurias "išbrokavusi" buvau. Šiandien į jas kitaip jau žiūriu
Kritikos reikia.
Man jos abi per pilkos...Fokuso aštesnio reikia...
Antroj akių centravimas gal nelabai?
Kas dar?
Kritikos reikia.
Man jos abi per pilkos...Fokuso aštesnio reikia...
Antroj akių centravimas gal nelabai?
Kas dar?
Pilkumo nera per daug, visai gerai ziurisi. Pirmoje nuotraukoje noretusi akyciu ryskesniu, bet cia jei kabinetis. O siap is tiesu, saunuole
QUOTE(airv @ 2010 09 05, 16:14)
Dar nuotrauka, visiškas buitekas, šeimyniniam albumui. Bet tie buitiniai, pagauti kadrai, man sunkiausiai sekasi...
Grūdas tai čia natūralus...ty ISO 1600, tik nžn ar čia tinka. JB nes daug spalvų aplinkoj.
Kritikai.
Grūdas tai čia natūralus...ty ISO 1600, tik nžn ar čia tinka. JB nes daug spalvų aplinkoj.
Kritikai.
Isties, rezciau apacia
QUOTE(sushi @ 2010 09 05, 20:22)
Fotografavau vakar šeimyną tokią su keturiom nuostabiom mergičkom. Niekaip neapsisprendžiu dėl kadravimo šitoj foto... Kaip lyg ir mergičkas norėtųsi iš centro trūktelt, bet tuomet labai tuščia kairė pusė gaunasi... Kaip jums žiūrisi? O ir šiaip, jei kokių pastabų turit, įdomu būtų išgirsti
Nuostabus kadras, man irgi nekliuna centravimas. Mergaites susedusios ant sakos, kuri svyra i desine, o ju zvilgsniai kiton pusen atsveria lyg ir ta "sunkuma". Tiesiog kabina emociskai, ir spalvine puse mano galva labai cia tinka
QUOTE(jitute @ 2010 09 05, 14:59)
sushi foto nereali, mergaites grazios ir visa seima turbut nuostabi nieko nekomentuosiu nes mano akim tai cia viskas super ( as dar tik naujoke)
Ačiū, jitute QUOTE(c-girl @ 2010 09 05, 22:41)
Netraukciau niekur, labai gerai ziurisi
Tas centravimas nera toks jau siaubas baubas, kai zinai ka darai Butent siame kadre viskas graziai susigroja
Ačiū, c-girl Aš kaip visada pradžioje kadrus apkrapau (jei reikia) intuityviai, nepaisydama jokių ten auksinių pjūvių ir pan., tiesiog žiūrėdama kadro visumą. Tik paskui kai pradedi po vieną analizuot, visko prisigalvoji Tai va, ir susimąsčiau - ar čia tas centravimas kliūna, ar vis tik viskas balanse...Tas centravimas nera toks jau siaubas baubas, kai zinai ka darai Butent siame kadre viskas graziai susigroja
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 06, 00:22)
man tai labai grazi ir as nieko nejkeisciau emocija jauciasi, o tai svarbiausia as gal tik spalvotos noreciau. arba jau tada jb. nes nu nemegstu as sitos spalvos, nors tu ka
brumbrumai, aha, skonio reikalas dėl spalvų... Grynas j/b man per šaltas tokiom šeimyninėm emocijom. Dėl spalvotos foto - visos mergytės buvo labai skirtingų ryškių margų spalvų suknelėmis, tad spalvos tik blaško jų emociją... Nors aišku, tėveliams atiduosiu ir salvotas, ir ne, galės rinktis, kas jiems prie širdies, o man tuo tarpu šitas variantas mieliausias QUOTE(dosa @ 2010 09 06, 04:12)
Nuostabus kadras, man irgi nekliuna centravimas. Mergaites susedusios ant sakos, kuri svyra i desine, o ju zvilgsniai kiton pusen atsveria lyg ir ta "sunkuma". Tiesiog kabina emociskai, ir spalvine puse mano galva labai cia tinka
Ačiuks, dosa
Sveikos, didžiosios ir mažosios fotografės
Mėgčiau prisijungti prie Jūsų pokalbių, darbų ir aptarimų. Pasižadu talpinti savo darbus, kritikuoti, o labiausiai sulaukti kritikos
Papildyta:
Labai patiko siužetas. Puiki nuotaika. Kirpčiau dešinį šoną iki to nupjauto kamieno - jis, mano galva, atitraukia kažkiek dėmesio nuo puikiųjų mergaičių.
Mėgčiau prisijungti prie Jūsų pokalbių, darbų ir aptarimų. Pasižadu talpinti savo darbus, kritikuoti, o labiausiai sulaukti kritikos
Papildyta:
QUOTE(sushi @ 2010 09 05, 22:22)
Labai patiko siužetas. Puiki nuotaika. Kirpčiau dešinį šoną iki to nupjauto kamieno - jis, mano galva, atitraukia kažkiek dėmesio nuo puikiųjų mergaičių.
QUOTE(Zhiogiukas @ 2010 09 06, 08:41)
Bėda ta, kad tokiu atveju, išlaikant nuotraukos proporciją reikėtų kirpti ir apačios šiek tiek, o labai nesinori, nes tada labai jau įspraustos į kadrą mergičkos bus... Bet ačiū už pastabą
Papildyta:
QUOTE(ohara @ 2010 09 06, 09:47)
o kaip mano nuotraukos,negi nei viena nepakomentuosit?
ohara, sunku komentuoti, kai įmeti nuorodą į 80nuotraukų galeriją... Gal konkrečiau dėl kurios nors nuotraukos klausk? Aš asmeniškai kai absoliuti gyvūnėlių nemėgėja, tai nelabai ir žiūriu į tokias nuotraukas Bet viena, kas labai užkliuvo, tai tamsūs dideli šešėliai nuo balionų ant sienos, ar ant ko ten 5-9 ir panašiose nuotraukose... Gal bandyk kitaip kadruoti, kad jie netrukdytų...
o mano grybas kaip
QUOTE(jitute @ 2010 09 06, 16:58)
o mano grybas kaip
Kodel su blicu fotografavai? Ar matei ta nuoroda kur as imeciau apie grybu fotografavima?
QUOTE(ohara @ 2010 09 06, 17:47)
o kaip mano nuotraukos,negi nei viena nepakomentuosit?
as tai ten komentavau siaip tai jo, per daug foto. reiktu atsirinkt, kurios tau graziausios. nes visgi foto atrinkimas irgi yra fotografo darbas