Sveikutės visos
Visų pirma tai sveiknu naujokes, sveikos prisijungusios
- gerų kadrų!!!
Atostogos - "sunkus darbas"
, per tuos sunkius darbus visai apleidau mūsų temą, na nieko, bandysiu jungtis vėl. Tiesa, aš visai nebefotografuoju, krizė ir man
Skaitau praeitą temą, tiesa vieną kartą jau perbėgau, žiūrėjau tik nuotraukas...
Iš to ką pamenu, labai gražios
paprasta vaikučio foto, respektas
Akashai už tobulą kokybę, tiesa mano skoniui kai kur jos net per daug
, bet čia galima nurašyt, kad neturiu skonio
Taigi, labiausiai įstrigo
airv , manau didžiausia pažanga per tumpiausą laiką.
Airv, prisimenu Tave nuo radijatoriaus foto
- nepasirodė ji man nei labai įdomi, nei kabinanti, nei dar kažkokia, bet visgi ją prisimenu - tuo met pagalvojau sau, nu niekad nesugalvočiau fotografuot tokio objekto
Va būtent ne-s-u-g-a-l-v-o-č-i-a-u
, o Tu galvoji, tai mano galva svarbiausia. Manau Tau labai tiktų išbandyti juostą, ten kur kas daugiau reikia galvoti, manau padarytum puikių kadrų. Skaitmena dažnai mus "vaduoja" nuo galvojimo, pavarai kokius 200 kadrų ir randi kokį vieną neblogą
Na, bet ne apie tai aš čia.Šaunuolė, man patinka, kaip Tu matai, ieškai. Ieškai ne tik objekto( modelio) fotografavimui, ieškai kaip jį parodyti.Todėl Tavo nuotraukose daug įdomių, nesikartojančių rakursų( manau tai labai svarbu, įpač jei fotografuoji užsakovui- taip jam atiduodama dešimt nuotraukų atiduodi visas skirtingas, vis kitokią) Baisiai nemoku rašyt, neturiu tam dovanos, bet manau supranti ką noriu pasakyti.
Ir dar, brauk krizę iš dienotvarkės, Tavo foto puikios,( paskutinieji portetukai)man labai super, netrūksta man ryškumo(nemyliu labai ryškių), darbuokis taip ir toliau. Turiu Tau vieną pasiūlymą, jei nebuvai žinoma, vyksta fotokonferencijos, nesenai buvo " vienas žingsnis portreto link", kiek žinau bus artimiausiu laiku vėl, temos tik nežinau, jei turi galimybes aplankyk - techninių dalykų ten mažai sužinosi, bet bent jau man taip viską sudėliojo į vietas( galvoje turiu omeny
)Manau šiai dienai to labiausiai Tau ir trūksta, visa kita- puikiai.
Ką gi išsiplėčiau čia aš
Sekmės visoms ieškant auksinio kadro.Aš tokio dar neturiu
- ką gi ieškosiu .
P.S
Forgete, dėkui, radau ko ieškojau
Merginos, iš flickro nebemoku foto įkelt, puslapis pasikeitęs, nebėr po nuotrauka ką kopint
, brūkštelkit kuri kas ir kaip, dėkui.
,