QUOTE(Žydraakė @ 2010 09 03, 14:46)
Čia My Webpage po nuotrauka paspauskit ir leis originalią foto pamatyti.
Fotikas Canon EOS 450D, objektyvas 50mm f/1.8, nuotraukos parametrai f/2.0, išlaikymas 1/500, ISO 200.
Nieko nesupratau apie fokuso slankiojimą ir ekraniuką
Man asmeniškai pats pats ryškymas yra kairėj pusėj, iš karto šalia grybo. Neneigiu, grybo kepurėlės priekis ryškus, bet aš visos kepurėlės ryškios norėjau... Fokusavausi į priekį. O kur rast paskaityti apie tuos ryškumo zonos santykius nuo fokuso taško
Fotikas Canon EOS 450D, objektyvas 50mm f/1.8, nuotraukos parametrai f/2.0, išlaikymas 1/500, ISO 200.
Nieko nesupratau apie fokuso slankiojimą ir ekraniuką
Man asmeniškai pats pats ryškymas yra kairėj pusėj, iš karto šalia grybo. Neneigiu, grybo kepurėlės priekis ryškus, bet aš visos kepurėlės ryškios norėjau... Fokusavausi į priekį. O kur rast paskaityti apie tuos ryškumo zonos santykius nuo fokuso taško
tavo kamera turi Live view, tai reiskia kad gali ziureti per ekraniuka ir fokusuoti. bent jau pas mane yra toks kvadraciukas kuri gali slankioti taip nurodant fokusavimo vieta. pasiskaityk instrukcija.
tavo parametruose labai maza ryskumo zona.
brumbrumai pas mane prie canono 430ex ar kokia ten blykste. zodziu kai pirkau man pasake, svarbu kad sukiotusi, butu sinchrinizuota su kamera, tai va ir nusipirkau. aisku nepigus daigtas, tik as is usa pirkau tai ne taip daug ir sumokejau.