Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(alexxandra @ 2010 09 25, 19:14)
Temoje beveik nebedalyvauju ir nekomentuoju, bet šitoj nuotraukoj laaaabai kliūna, kad visko yra per daug: sharp'o, kontrasto ir tie išdegimai kliūna labai. Kaip ir sakė brumbrumai nesimato ir nuotaikos.. Man atrodo dar reikėtų gerokai paeksperimentuoti ir paieškoti... mirksiukas.gif

Ačiū, kad parašei. mirksiukas.gif

QUOTE(Lutpede @ 2010 09 25, 19:36)
o man atrodo, kad Alexso nuotraukoje nuotaika yra. Supratau taip: žmogus negali ištrūkti iš kasdienybės-keturių sienų. Va tik reikėjo gal dramatiškiau tas sienas stumti.

Smagu, kad nors kažką pamatei. biggrin.gif O mintis iš tikrųjų buvo tokia, kad esu įsprausta į rėmus, prie kurių liečiuosi, o tie rėmai mane "varo" į liūdesį. Auto spec prieš saulę. Taigi išdegimai tyčiniai, dar ir su programa "padeginta". Va tik šešėliai ant veido ir man labai kliūna.

QUOTE(paprasta @ 2010 09 25, 19:57)
man tavoji auto kliūna blush2.gif  jei mintis- įsprausta tarp kažko, tai trūksta to įspraustumo išreiškimo, kad būtų labiau rankos įsitempusios- dramatiškumo... taip pat išdegimai aplink galvą, šešėliai ant veido... ax.gif

Niu nesigavo taip kaip norėjau, ką jau padarysi... mega_shok.gif Gal kada nors kitą kartą bus geriau...
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 09 25, 22:27)

Niu nesigavo taip kaip norėjau, ką jau padarysi... mega_shok.gif  Gal kada nors kitą kartą bus geriau...

Žinoma, kad bus geriau thumbup.gif
Atsakyti
Alexso, man idėja patika, patinka juodi drabužiai ir kad nesimato kojų, panašu į vikšrą kur tuoj virs drugeliu. Jei matytųsi lango rėmo viršus, būtų labai liuks.
Nepatiko plaukų ir viedo spalva, dėmės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 25 rugsėjo 2010 - 21:31
QUOTE(Žydraakė @ 2010 09 25, 23:21)
Šis man patiko. Jau nebetrukdo tas pasiliejęs medžio kamienas priekyje.
O musmertė tai labai apaugus jau, nesižiūri rolleyes.gif

Na taip. Musmirė tai tiesiog musmirė. Eilinė gamtos nuotrauka ir tiek. Kažkaip nepagalvojau nupešti žolę aplinkui blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(paprasta @ 2010 09 25, 23:19)
man taip geriau, tik kelmučių man norisi daug ir mažiukų smile.gif šiaip spalvos man patinka tokios minkštos 4u.gif

Tai , kad čia ne kelmutis, o liaudiškai vadinamas "bezdu" arba "skusbezdaliu" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 09 25, 20:31)
Alexso, man idėja patika, patinka juodi drabužiai ir kad nesimato kojų, panašu į vikšrą kur tuoj virs drugeliu. Jei matytųsi lango rėmo viršus, būtų labai liuks.
Nepatiko plaukų ir viedo spalva, dėmės.

Tai ir buvo sunkiausia, kad kadre gerai žiūrėtūsi visas lango rėmas. mirksiukas.gif Jei pasikeldavau, tai tos kojos kažkaip keistai atrodė. doh.gif O kai atsitūpdavau, tai viršaus nesimatė. blink.gif O dar ir pasportuoti reikėjo - ant palangės užsilipti, nulipti, nes aš pultelio tai neturiu. lotuliukas.gif
Iš tikrųjų veido norėjau, kad visai nesimatytų, tik kontūrai prieš šviesą, bet neišėjo. blink.gif Manau, kad saulė šiek tiek šoninė buvo. Reiktų turbūt taip pataikyti, kad galva tiesiai prieš saulę būtų. Bet tai jau čia ne man tokius fokusus marokusus padaryti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 09 25, 22:39)

Tai , kad čia ne kelmutis, o liaudiškai vadinamas "bezdu" arba "skusbezdaliu"  lotuliukas.gif

ot tai iš manęs žinovė doh.gif doh.gif doh.gif man ant kelmo- tai kelmutis lotuliukas.gif lotuliukas.gif nors esu dzūkė, bet tikrai man grybai nepadeda apsirengti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 09 25, 21:41)
Tai ir buvo sunkiausia, kad kadre gerai žiūrėtūsi visas lango rėmas. mirksiukas.gif Jei pasikeldavau, tai tos kojos kažkaip keistai atrodė. doh.gif O kai atsitūpdavau, tai viršaus nesimatė. blink.gif O dar ir pasportuoti reikėjo - ant palangės užsilipti, nulipti, nes aš pultelio tai neturiu. lotuliukas.gif
Iš tikrųjų veido norėjau, kad visai nesimatytų, tik kontūrai prieš šviesą, bet neišėjo.  blink.gif Manau, kad saulė šiek tiek šoninė buvo. Reiktų turbūt taip pataikyti, kad galva tiesiai prieš saulę būtų. Bet tai jau čia ne man tokius fokusus marokusus padaryti. biggrin.gif

Dėl rėmo tai gali pagudrauti blush2.gif nufotkink ir įkomponuok biggrin.gif Man ten super žiūrėtųsi paveikslo rėmas koks smile.gif
O kaip tu vertei JB? actioną dėjai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 25 rugsėjo 2010 - 21:52
QUOTE(airv @ 2010 09 25, 20:51)
Dėl rėmo tai gali pagudrauti  blush2.gif nufotkink ir įkomponuok  biggrin.gif Man ten super žiūrėtųsi paveikslo rėmas koks smile.gif
O kaip tu vertei JB? actioną dėjai? g.gif

Aš viską su Ligthroom'u darau. blush2.gif Bet žinok už to lango, tai niekoks vaizdzelis. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paprasta @ 2010 09 25, 20:29)
Žinoma, kad bus geriau thumbup.gif

4u.gif Labai jau norėčiau. O tai paskutiniu metu ką bedarau, tai kažkaip nesigauna. doh.gif
Atsakyti
Dar truputis iš "medžioklės"
user posted image
user posted image
user posted image

man pačiai trukdo tos dėmės nuo išsiliejusių gėlės lapelių, bet kitaip neišėjo nufotografuoti, o programos panailinti neturiu. Gal kas galit pasufleruoti tokiem defektam taisyti nemokamą programėlę?
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 09 25, 23:01)

Alexo, tu gi smulktė, būtum kaip mandrai susirangius tam lange iš kart jausmas atsirastų, airv mintis iš kokno įdomi, bet gal ne lange jau turėtų tai būti.Su sknute buvai?/ tai tikriausiai tau ir pamaišė, pradžia puiki, tik nepabaigta iki galo, pažaisk, pasportuok( beje aš pagaliau įsigijau pultelį, jetus koks nerealus daiktelis biggrin.gif ) manau, žinau sulauksim puikaus rezultato.

O man su auto niekaip, tiesa net ir nebandžiau, kol kas tik galvoj bandau sudėliot kaip norėčiau jums prisistatyt, blogiausiai tai, kad nemoku- trumpai biggrin.gif , netelpa viskas į kadrą lotuliukas.gif
Lutpedėle, dėl grybo( nu kur atseiot kelmutis biggrin.gif ), manau netinkamas apšvietimas, ne laiku fotografuota. Fonas kaip siena stoja, nėra 3D efekto nors užmušk. Grybai šeip jau nėra iš tų fotogeniškų objektų, jiems reikia arba įmantraus kampo arba super duper apšvietimo, Tavuoju atveju nei viena nei kita. Nesupyk tik, kad jau įdėjai kritikai, tai ir varau iš širdies.
Musmirė graži, foto nea ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 25 rugsėjo 2010 - 22:24
QUOTE(Lutpede @ 2010 09 25, 23:10)
user posted image

nu fonas man cia toks grazus, kad net ta gele maiso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 09 25, 21:13)
QUOTE(Alexso @ 2010 09 25, 23:01)

Alexo, tu gi smulktė, būtum kaip mandrai susirangius tam lange iš kart jausmas atsirastų, airv mintis iš kokno įdomi, bet gal ne lange jau turėtų tai būti.Su sknute buvai?/ tai tikriausiai tau ir pamaišė, pradžia puiki, tik nepabaigta iki galo, pažaisk, pasportuok( beje aš pagaliau įsigijau pultelį, jetus koks nerealus daiktelis biggrin.gif ) manau, žinau sulauksim puikaus rezultato.

O man su auto niekaip, tiesa net ir nebandžiau, kol kas tik galvoj bandau sudėliot kaip norėčiau jums prisistatyt, blogiausiai tai, kad nemoku- trumpai biggrin.gif , netelpa viskas į kadrą lotuliukas.gif

Norėjau ir bandžiau, bet mano viena kortelė su susirangymais užstrigo. lotuliukas.gif Dabar lauksiu vyro grįžtančio iš komandiruotės, kad "pakrapštytų" tą nelemtą kortelę. biggrin.gif
P.S.ne, ne suknelė čia- leginsai. mirksiukas.gif
O aš tavo auto dar prieš akis matau, žinai ta kur tu su knyga ir skrybėle saulei leidžiantis prie jūros. Man ji labai romantiška, kaip ir visos tavo nuotraukos. thumbup.gif
Atsakyti