QUOTE(alexxandra @ 2010 09 25, 19:14)
Temoje beveik nebedalyvauju ir nekomentuoju, bet šitoj nuotraukoj laaaabai kliūna, kad visko yra per daug: sharp'o, kontrasto ir tie išdegimai kliūna labai. Kaip ir sakė brumbrumai nesimato ir nuotaikos.. Man atrodo dar reikėtų gerokai paeksperimentuoti ir paieškoti...
Ačiū, kad parašei.
QUOTE(Lutpede @ 2010 09 25, 19:36)
o man atrodo, kad Alexso nuotraukoje nuotaika yra. Supratau taip: žmogus negali ištrūkti iš kasdienybės-keturių sienų. Va tik reikėjo gal dramatiškiau tas sienas stumti.
Smagu, kad nors kažką pamatei. O mintis iš tikrųjų buvo tokia, kad esu įsprausta į rėmus, prie kurių liečiuosi, o tie rėmai mane "varo" į liūdesį. Auto spec prieš saulę. Taigi išdegimai tyčiniai, dar ir su programa "padeginta". Va tik šešėliai ant veido ir man labai kliūna.
QUOTE(paprasta @ 2010 09 25, 19:57)
man tavoji auto kliūna jei mintis- įsprausta tarp kažko, tai trūksta to įspraustumo išreiškimo, kad būtų labiau rankos įsitempusios- dramatiškumo... taip pat išdegimai aplink galvą, šešėliai ant veido...
Niu nesigavo taip kaip norėjau, ką jau padarysi... Gal kada nors kitą kartą bus geriau...