Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Forgete @ 2010 09 24, 23:15)
oi matyt praleidau, atsiprašau. Na sraigės jau visai neblogos, daugiau praktikos ir viskas bus liuks  4u.gif

Viskas gerai.
Tiesiog aš jaučiu, kad dar ne, bet gi norisi, kad greičiaau būtų geriau ax.gif
Atsakyti
Forgete, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Labutis visoms!
Na va visą savaitę tik paskaityti tegalėjau. O šiandien jau ateinu su komentarais. biggrin.gif
QUOTE(airv @ 2010 09 23, 09:51)
Keliu ir JB  g.gif Ar geriau?

Man šis auto super. 4u.gif Tik kaip jau kai kas minėjo, butų iš vis liuks, jei veido spalva sutaptų su nugaros. mirksiukas.gif Šaunuolė. thumbup.gif

QUOTE(Alabama @ 2010 09 24, 09:53)
Airv, aciu uz pagalba ir patarimus.Tavo variantas vistiek geresnis, bet idedu savo pagal tavo patarimus-

Labai gražu, manau labai gerai paklausei patarimų ir padarei optimaliai. 4u.gif thumbup.gif

Paprasta, patinka man mergaitė, labai fotogeniška. Be to matosi, kad su charakteriu-labai jau stipriu. biggrin.gif Įsivaizduoju, kad buvo sunku susitarti. Man sunku su savo penkiamečiu susitarti, kad papozuotu, turbūt ir tau buvo nelengva. mirksiukas.gif Šaunu, kad viskas taip natūraliai gavosi. Labiausiai patiko paskutinioji. wub.gif

O aš šiandien bandžiau atsijungti mintimis nuo darbo, keliu savo auto. Čia aš tokia, kokia šiuo metu jaučiuosi... Be grimo...

user posted image

Žinau, kad maža kokybės, bet taip galėjau perteikti tai, ką dabar išgyvenu. Butų smagu išgirsti kuo daugiau komentarų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 09 25, 20:23)
Žinau, kad maža kokybės, bet taip galėjau perteikti tai, ką dabar išgyvenu. Butų smagu išgirsti kuo daugiau komentarų. ax.gif

sveika smile.gif

labiausiai man kliuna plaukai, ypac kaire puse. kazkaip negerai atrodo, per daug jie isdege. ir dar veidas toks "plemuotas". ir apacia man nelabai.. nes kojos nesimato, atrodo kaip vienas "daiktas", ir tada tokios berysio formos gaunasi. gal tada geriau simetrijos noretusi. gal ciaa vertimas i jb pagadino..

nepyk, bet netraukia.. ir nuotaikos man nesimato..
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 25, 18:30)
sveika smile.gif

labiausiai man kliuna plaukai, ypac kaire puse. kazkaip negerai atrodo, per daug jie isdege. ir dar veidas toks "plemuotas". ir apacia man nelabai.. nes kojos nesimato, atrodo kaip vienas "daiktas", ir tada tokios berysio formos gaunasi. gal tada geriau simetrijos noretusi. gal ciaa vertimas i jb pagadino..

nepyk, bet netraukia.. ir nuotaikos man nesimato..

Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 09 25, 19:23)

Temoje beveik nebedalyvauju ir nekomentuoju, bet šitoj nuotraukoj laaaabai kliūna, kad visko yra per daug: sharp'o, kontrasto ir tie išdegimai kliūna labai. Kaip ir sakė brumbrumai nesimato ir nuotaikos.. Man atrodo dar reikėtų gerokai paeksperimentuoti ir paieškoti... mirksiukas.gif

Na, o mano ne auto (greičiau šiaip pykšt pokšt). Nutraukta dar prieš kurį laiką, bet vis dar taip jaučiuosi smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 25 rugsėjo 2010 - 20:15
o man atrodo, kad Alexso nuotraukoje nuotaika yra. Supratau taip: žmogus negali ištrūkti iš kasdienybės-keturių sienų. Va tik reikėjo gal dramatiškiau tas sienas stumti.
Na ir pora grybukų:
kas joja ant arklio, o kas ant kelmo
user posted image
Musmirė
user posted image
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2010 09 25, 21:14)
Na, o mano ne auto (greičiau šiaip pykšt pokšt). Nutraukta dar prieš kurį laiką, bet vis dar taip jaučiuosi smile.gif

man tai visai nieko smile.gif ir knygoss pavadinimas priduoda nuotaikos smile.gif tik noretusi is kito kampo, kad ir kojos daugiau sakytu smile.gif nes naturaliau butu, kad knyga butu iki keliu, nu ne zemiau ju. bent taip isivaziduoju, kai guli ir pasidedi knyga..
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 09 25, 20:23)

Paprasta, patinka man mergaitė, labai fotogeniška. Be to matosi, kad su charakteriu-labai jau stipriu. biggrin.gif Įsivaizduoju, kad buvo sunku susitarti. Man sunku su savo penkiamečiu susitarti, kad papozuotu, turbūt ir tau buvo nelengva.  mirksiukas.gif  Šaunu, kad viskas taip natūraliai gavosi. Labiausiai patiko paskutinioji. wub.gif

ačiū už komentarą 4u.gif visai smagiai ėjosi su mergyte 4u.gif

man tavoji auto kliūna blush2.gif jei mintis- įsprausta tarp kažko, tai trūksta to įspraustumo išreiškimo, kad būtų labiau rankos įsitempusios- dramatiškumo... taip pat išdegimai aplink galvą, šešėliai ant veido... ax.gif

QUOTE(alexxandra @ 2010 09 25, 21:14)

šis auto atspindi ir mane šiek tiek- patiko, ypač spalvinė gama ax.gif pati nedrįstu su auto blush2.gif

QUOTE(Lutpede @ 2010 09 25, 21:36)

Na ir pora grybukų:
kas joja ant arklio, o kas ant kelmo

/e5/ed1e2c3f5120.jpg[/img][/url]
Musmirė

pirmasis grybukas labiau patiko, bet blaško dėmesį priekyje esantis kelmo atsišakojimas, kur pabliuręs ax.gif antroji nuotrauka- bardakiukas man blush2.gif
Atsakyti
o kaip toks variantas?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 09 25, 22:11)
o kaip toks variantas?
user posted image

man taip geriau, tik kelmučių man norisi daug ir mažiukų smile.gif šiaip spalvos man patinka tokios minkštos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 09 25, 22:11)
o kaip toks variantas?
user posted image

Šis man patiko. Jau nebetrukdo tas pasiliejęs medžio kamienas priekyje.
O musmertė tai labai apaugus jau, nesižiūri rolleyes.gif
Atsakyti