Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Akasha @ 2010 09 24, 17:10)
Vienur raso veiks, kitur raso, kad ne....
Pas mane viskas veikia, o ka turi ir ko neturi tai nezinau ir nesigilinau...

O tu nueik i parduotuve, pasiklausk ir del pilno isitikino masimatuok... jei neis tai neis, tada yra iseitis imti 35mm 1.8 AFS... Kaip tik ant kropo bus 50mm...

AČIŪ
Radau atsakymą efoto.lt. veiks auto fokusavimas tik su AF-S. o 50 1,8 tik rankiniu fokusavimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 24 rugsėjo 2010 - 15:27
Na, šiandien pirmą kartą teko fotografuoti nei tai paauglę, nei tai vaiką smile.gif Einančią į paauglystę ax.gif kritika, patarimai laukiami ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 24 rugsėjo 2010 - 19:46
paprasta thumbup.gif paskutie man pati paciausia, tik noretusi mergaites liudnesnes, bet labai gera
Atsakyti
QUOTE(jitute @ 2010 09 24, 20:49)
paprasta thumbup.gif  paskutie man pati paciausia, tik noretusi mergaites liudnesnes, bet labai gera

ačiū už pastebėjimą 4u.gif
Atsakyti
paprasta, man gražiausia antra, nu iš pirmo žvilgsnio kaip užkabino wub.gif Dar 6 ir 7 patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 09 24, 21:29)
paprasta, man gražiausia antra, nu iš pirmo žvilgsnio kaip užkabino wub.gif Dar 6 ir 7 patiko smile.gif

ačiū- man ir antra patinka... tik akytės ne abi fokuse... viena tokia ryškesnė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 09 24, 21:32)
ačiū- man ir antra patinka... tik akytės ne abi fokuse... viena tokia ryškesnė ax.gif

Nepastebėjau to ax.gif
Man patiko, kaip kadre veidas išdėstytas, tie pasklidę plaukai gražiai, pačios mergaitės simpatiška ramybė.
Neprilimpa tos, kur mergaitė guli ant žemės ant nugaros ir veidą šonu atsukus. Suprantu, kodėl techniškai prieš ją palieta ir už jos, bet mano akiai tas paliejimas priekyje kliūna, norėtųsi susiliejimo už jos.
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 09 24, 21:45)
Nepastebėjau to ax.gif
Man patiko, kaip kadre veidas išdėstytas, tie pasklidę plaukai gražiai, pačios mergaitės simpatiška ramybė.
Neprilimpa tos, kur mergaitė guli ant žemės ant nugaros ir veidą šonu atsukus. Suprantu, kodėl techniškai prieš ją palieta ir už jos, bet mano akiai tas paliejimas priekyje kliūna, norėtųsi susiliejimo už jos.

ačiū už nuomonę 4u.gif
Atsakyti
Vis mokausi fokusuoti, pagauti, kuri plokštuma ryški, o kur jau liejasi umn.gif
f/3.2, išlaikymas 1/640... Norėjau pagauti, kaip sraigė ieško kelio žemyn, bet šiame kadre nėra to erdviškumo...
user posted image

f/3.2, 1/1250... Čia gal kiek geriau, labiau iš šono taikiausi.
user posted image
Atsakyti
paprasta as jau ir bloge parasiau ir cia dar parasau - man labai patiko. Gal yra pora kadru prastesniu, bet siaip tai super thumbup.gif

Žydraake o gal nuo namu darbu pradetum ka ? iskart akyse sviesiau pasidarytu su tom diafragmom ir ryskumais smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 24 rugsėjo 2010 - 21:46
QUOTE(Forgete @ 2010 09 24, 22:46)
Žydraake o gal nuo namu darbu pradetum ka ? iskart akyse sviesiau pasidarytu su tom diafragmom ir ryskumais smile.gif  4u.gif

Pirmi keturi namų darbai jau padaryti ir parodyti... Neviltis mane ima...
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 09 24, 22:53)
Pirmi keturi namų darbai jau padaryti ir parodyti... Neviltis mane ima...

oi matyt praleidau, atsiprašau. Na sraigės jau visai neblogos, daugiau praktikos ir viskas bus liuks 4u.gif
Atsakyti