Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Airv, labai saunus auto.... 4u.gif

QUOTE(Alabama @ 2010 09 23, 23:52)
Na ka, mano auto.Fotikas stovejo ant taburetes, nes trikojo nera. unsure.gif O dar man snarglis iki keliu.

Pirmoje man nepatinka rakursas... nepatinka, kad uzvertus galva ir nosies snerves matosi... siaip ideja smagi.... O antroje labai kliuva, kad placiu kampu emei.... iskraipytos proporcijos...

QUOTE(Lutpede @ 2010 09 24, 03:01)
Šios nakties pilnatis

Grazus menulis.... Taip ir norisi dar is arciau i tuos kraterius paziureti.... smile.gif

Rarity, Labai liuks vaikucio foto... Graziai fonas isplautas..

As i tema nieko neturiu, nes labai jau nemegstu saves kankinti pries objektyva, o ir perteikti kokia as butu labai sudetinga... blush2.gif

Bet ne i tema kritikai keleta imetu... Gal kazka pastebesit ir prisikabinsit prie konors...
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Lutpede su kokiais nustatymais ir irannga menuli fotkinai? man patinka 4u.gif

Akasha man paskutinej lyg veidukas melynuoja. Na ir bokeh toks savotiskas, cia tavo 50mm toki piesia? Žaisla turbut pati mezgei? šaunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 09 24, 10:53)
Bet ne i tema kritikai keleta imetu... Gal kazka pastebesit ir prisikabinsit prie konors...

Akasha su kokiu aparatu fotkini? Ir koks cia objektyvas 4u.gif

Man lyg irgi melynuoja veidukas ax.gif

O zaislas labai fotogeniskas, jau neskaitant mergytes, aisku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 09 24, 11:03)
Akasha man paskutinej lyg veidukas melynuoja. Na ir bokeh toks savotiskas, cia tavo 50mm toki piesia? Žaisla turbut pati mezgei? šaunuole  4u.gif

Aga 50-tukas taip piesia su pilnai atverta diafragma... ir zaislas mano toks pabandymas... nors ir nieko gero, uztad vaikui baisiai patiko smile.gif

QUOTE(Tiny @ 2010 09 24, 11:06)
Akasha su kokiu aparatu fotkini? Ir koks cia objektyvas  4u.gif

Man lyg irgi melynuoja veidukas  ax.gif

O zaislas labai fotogeniskas, jau neskaitant mergytes, aisku  wub.gif

Dekui mergaites uz pastabele.... Fotikas d90 ir 50-tukas 1.8 daugiau ir neturiu nieko, na tik paskolintas juostinis, kuri jau greit grazinti reikes sad.gif...
Atsakyti
Akasha, aciu uz pastabas.Tikrai, iskraipe plastaka, objektyvas 7,3-29.Zinosiu. smile.gif
Airv, aciu uz pagalba ir patarimus.Tavo variantas vistiek geresnis, bet idedu savo pagal tavo patarimus-

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2010 09 24, 08:05)
Nėra ko pykti,labai labai gražu  thumbup.gif ,va taip ir turi būti  thumbup.gif ,gal galima tiksliau su kokia programa apdirbta,nes as tik picasa turiu..

Photoshop'as smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 09 24, 11:32)
Aga 50-tukas taip piesia su pilnai atverta diafragma... ir zaislas mano toks pabandymas... nors ir nieko gero, uztad vaikui baisiai patiko smile.gif
Dekui mergaites uz pastabele.... Fotikas d90 ir 50-tukas 1.8 daugiau ir neturiu nieko, na tik paskolintas juostinis, kuri jau greit grazinti reikes sad.gif...

ooo kur juostos pabandymai ? smile.gif
Atsakyti
Malonu, kad patiko pilnas mėnulis smile.gif
Forgete
Fotografavau su stovu M rėžimu F8; išlaikymas 1/125m taškinis fokusavimas tiesiai į mėnulį. Objektyvas kitinis 55-200 AF-S VR Nikonui. VR išjungiau, filtrą nuėmiau. Su ilgesniu išlaikymu gavosi tik ryškus šviesulys. Na nera šitas objektyvas gerai priartinantis, bet yra kaip yra
Turiu kalusimą Akashai ar kitoms, kurios turi objektyva Nikonui 50 F1,8. Ar jis automatiškai fokusuotų su D5000?
Pamiršau pasakyti ISO 100
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 24 rugsėjo 2010 - 13:28
QUOTE(Lutpede @ 2010 09 24, 13:55)
Malonu, kad  patiko  pilnas mėnulis  smile.gif
Forgete
Fotografavau  su stovu M rėžimu F8; išlaikymas 1/125m taškinis fokusavimas tiesiai į mėnulį. Objektyvas kitinis 55-200 AF-S VR Nikonui. VR išjungiau, filtrą nuėmiau. Su ilgesniu išlaikymu  gavosi tik  ryškus šviesulys. Na nera šitas objektyvas  gerai priartinantis, bet yra kaip yra

zidinio nuotolis 200 ?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 09 24, 13:08)
ooo kur juostos pabandymai ? smile.gif

ax.gif Dabar laukiu, kada antra juosta baigsiu isfotkinti ir jei bus ka rodyti, tai tada parodysiu.... Po viena tingiu nesti ryskinti... Nors paciai labai jau smalsu ar labai as ten grybauju... blush2.gif

QUOTE(Lutpede @ 2010 09 24, 13:55)
Turiu kalusimą Akashai ar kitoms, kurios turi objektyva Nikonui 50 F1,8. Ar jis  automatiškai fokusuotų su D5000?
Pamiršau pasakyti ISO 100

Tiksliai nepasakysiu, bet kiek pamenu, lyg ir turetu viskas veikti.... tik ant senesniu modeliu neveikia D40 ir D60....
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 09 24, 16:01)

Tiksliai nepasakysiu, bet kiek pamenu, lyg ir turetu viskas veikti.... tik ant senesniu modeliu neveikia D40 ir D60....

Kiek supratau tai d5000 neturi vidinio fokusavimo varikliuko todel fokusuoja tik su tais objektyvais, kurie turi ta varikliuką., o kaip d90 su vidiniu fokusavimo varikliuku ar be jo? Norečiau pirkti tą objektybą, bet nežinau ar tiks
Atsakyti
Vienur raso veiks, kitur raso, kad ne....
Pas mane viskas veikia, o ka turi ir ko neturi tai nezinau ir nesigilinau...

O tu nueik i parduotuve, pasiklausk ir del pilno isitikino masimatuok... jei neis tai neis, tada yra iseitis imti 35mm 1.8 AFS... Kaip tik ant kropo bus 50mm...
Atsakyti