Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Vaidosee @ 2010 09 23, 16:07)
Sveikos merginos,aš užsikasus kasdienybėje,fotoaparatą paimu,tik su užfiksuoti dukrelės dieneles,namų darbai dulka,bet tikrai nepamiršti  4u.gif
Tiek gračiu foto prisižiūrėjau  thumbup.gif
Alabama ,smagu susipažinti,labai linksmai prisistatei  thumbup.gif
Ir atiduodu pirmam teismui savo bandymus  :

akys tai ispudingos smile.gif ir su jausmu. bet pati foto per pilka.. is per daug ispaustas vaikas i dezute.. noretusi visus rankuciu, kaip jis ten liudnas pasiremes ant stalo ar kazko..
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 09 21, 23:19)
Aš vis bandau, bandau surast kažką, bet jau pasiklydau...keliu kelias, kritikai.
Ačiū Alabamai  4u.gif

user posted image

user posted image

Pirmoje labai nepatinka rakursas, mano galva moters nereikėtų fotkint iš apačios biggrin.gif biggrin.gif .
Antra patinka labai, žvilgsnis, emocija, ( alabama - puikus modelis). Man lygl apačios daugoka( užgožia žvilgsnį), gal kvadaratą daryčiau, kad žvilgsnis kryptų tik į modelio žvilgsnį.
Ir dar kart pasikartosiu - reikia Tau juostą čiupt mirksiukas.gif

Tavasis Auto, j/b man labai liux ( į tema gal ir trūksta kažk0), tačiau kaip auto užskaitau biggrin.gif
Antroji mažiau įdomi, nors mintis man atrodo įdomi, trūksta išbaigtumo, manau paeksperimentavus su savo nugara biggrin.gif gautum puikų rezultatą.

Alabama - tavasis auto man patinka biggrin.gif linksmas, paprastas, nuoširdus.
Merginos iš myto thumbup.gif , kai kitą kart mytinsitės nepasididžiuokit, duokit žinot mirksiukas.gif aš gi gimimo tai iš Kauno biggrin.gif
Vaidose- gražios akytės, tačiau foto labai pilka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 23 rugsėjo 2010 - 18:48
QUOTE(frederica @ 2010 09 23, 18:26)

Antra patinka labai, žvilgsnis, emocija, ( alabama - puikus modelis).

Alabama - tavasis auto man patinka biggrin.gif linksmas, paprastas, nuoširdus.
[

Aciu biggrin.gif
Ir aciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2010 09 23, 15:07)
Sveikos merginos,aš užsikasus kasdienybėje,fotoaparatą paimu,tik su užfiksuoti dukrelės dieneles,namų darbai dulka,bet tikrai nepamiršti  4u.gif

Tikiuosi nesupyksi blush2.gif Biški pažaidžiau smile.gif Labai gražios akytės. Gaila tokią pilką palikti wink.gif

user posted image

airv, čiupk juostą smile.gif Galiu kokį vakarą duoti zenitą. Puikios foto. Pastabos dėl pirmosios Alabamos foto išsakytos. Antroji liuks. Auto taip pat puikūs bandymai. pastabos taip pat išsakytos.
Alabama, linksmas auto smile.gif

Merginos, kai kitą kartą ką nors planuosime Kaune, būtinai pranešiu. Problema ta, kad mūsų labai mažai Kaune. Vilniuje dažniau susitikinėja merginos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 23 rugsėjo 2010 - 19:53
QUOTE(frederica @ 2010 09 23, 18:26)
Ir dar kart pasikartosiu - reikia Tau juostą čiupt mirksiukas.gif

QUOTE(rarity @ 2010 09 23, 19:47)
airv, čiupk juostą smile.gif Galiu kokį vakarą duoti zenitą. Puikios foto. Pastabos dėl pirmosios Alabamos foto išsakytos. Antroji liuks. Auto taip pat puikūs bandymai. pastabos taip pat išsakytos.

Aga, jau juosta planuose. Turiu namie senuką Fed'ą, pradžioj bandysiu su juo. O kokią juostelę rekomenduotumėt pirmam kartui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 09 23, 20:31)
Aga, jau juosta planuose. Turiu namie senuką Fed'ą, pradžioj bandysiu su juo. O kokią juostelę rekomenduotumėt pirmam kartui? g.gif

Paprasčiausią iš Maximos biggrin.gif Fujicolor C200 dabar tik radau. Bet man patiko - spalvos labai gražios. Be to pradžiai ko gero ne taip ir svarbu. Pirmos juostos vis tiek tik fotiko perpratimui gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 09 23, 19:26)
Merginos iš myto thumbup.gif , kai kitą kart mytinsitės nepasididžiuokit, duokit žinot mirksiukas.gif  aš gi gimimo tai iš Kauno biggrin.gif 

Butinai mirksiukas.gif cia taip gan ekspromtu gavos ax.gif
rarity koks avataras hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievukis: 23 rugsėjo 2010 - 20:52
QUOTE(Ievukis @ 2010 09 23, 20:50)
Butinai mirksiukas.gif cia taip gan ekspromtu gavos ax.gif
rarity koks avataras hihihi.gif

Prašau nežvingauti cool.gif Ištampė kažko g.gif o, viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 23 rugsėjo 2010 - 20:56
QUOTE(rarity @ 2010 09 22, 23:32)
Kadangi fotkina su 50'tuku, o telpa visas vaikutis, tai vadinasi fotkinta buvo iš gan didelio atstumo. O kuo didesnis atstumas nuo fotografuojamo objekto, tuo didesnė ryškumo zona (ir gylis). Kažkur efoto yra straipsnis apie ryškumo gylio priklausomybę nuo diafragmos ir atstumo.

Labai ačiū už paaiškinimą 4u.gif Vakar atsigulus miegot vis galvojau galvojau...pasirodo į tą pusę bigsmile.gif Teoriją skaitau, žinau nuo ko priklauso ryškumo gylis pioneer.gif kažkaip net gėda, kad tokį klausimą uždaviau blush2.gif
Atsakyti
Na ka, mano auto.Fotikas stovejo ant taburetes, nes trikojo nera. unsure.gif O dar man snarglis iki keliu.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šios nakties pilnatis
user posted image
http://s12.radikal.r...056e1b4eecf.jpg
http://s50.radikal.r...61c9b02446c.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 24 rugsėjo 2010 - 02:02
QUOTE(rarity @ 2010 09 23, 20:47)
Tikiuosi nesupyksi  blush2.gif  Biški pažaidžiau smile.gif Labai gražios akytės. Gaila tokią pilką palikti wink.gif

Nėra ko pykti,labai labai gražu thumbup.gif ,va taip ir turi būti thumbup.gif ,gal galima tiksliau su kokia programa apdirbta,nes as tik picasa turiu..
Koks gražus mėnulis thumbup.gif ,štai kodėl prasivarčiau visą naktį doh.gif
Atsakyti