brumbrumai, nevadink manęs "jūs" sena labai pasijaučiu
Kūno spalva tai ir dėl šešėlio ir ji nėra tolygi pas mane viedo ir nugaros skiriasi. Bandysiu su PS atskirom dalim spalvas pakoreguot
Keliu ir JB Ar geriau?
Airv, patiko pirmoji, bet jb man labiau pritariu dėl veido ir nugaros spalvos
nila_ks, sutinku su kritika man irgi tie patys dalykai kliūna.
Antroj, tai tos įtampos kūne norisi labiau, nu kad viskas viskas įsitempią būtų
Antroj, tai tos įtampos kūne norisi labiau, nu kad viskas viskas įsitempią būtų
QUOTE(airv @ 2010 09 23, 11:51)
brumbrumai, nevadink manęs "jūs" sena labai pasijaučiu
Kūno spalva tai ir dėl šešėlio ir ji nėra tolygi pas mane viedo ir nugaros skiriasi. Bandysiu su PS atskirom dalim spalvas pakoreguot
Keliu ir JB Ar geriau?
Keliu ir JB Ar geriau?
jb tikrai geriau. bet vis tiek man veido sviesesnio noretusi nu kaip nugaros
airv labai patiko pirmoji jb sauniai padirbeta
Juoko delei.
Mano auto, nusakantis mane tokia, kokia esu.(Cia tik for fun, ne kritikai)
QUOTE(Alabama @ 2010 09 23, 13:09)
Juoko delei.
nu bent linksma
QUOTE(rarity @ 2010 09 22, 20:54)
Tai ten ir pažiūrėti gali Exif yra.
Canon 40D, 50'tukas, ISO 100, f 1,8, išlaikymas 1/800. 50'tukas su atvira diafragma labai gražiai plauna foną.
Canon 40D, 50'tukas, ISO 100, f 1,8, išlaikymas 1/800. 50'tukas su atvira diafragma labai gražiai plauna foną.
laba diena. man labai grazu tokios foto. idomu ar galima butu tokia padaryt su 50'tuku bet tarkim su nikon d5000? atsiprasau jei pritersiau
QUOTE(amt @ 2010 09 23, 13:33)
laba diena. man labai grazu tokios foto. idomu ar galima butu tokia padaryt su 50'tuku bet tarkim su nikon d5000? atsiprasau jei pritersiau
Žinoma, kad galima Kad fonas toks gautųsi, tai reikia saulutės, kad lapelius apšviestų, tada mirgėjimas toks gaunasi.
QUOTE(rarity @ 2010 09 23, 12:48)
Žinoma, kad galima Kad fonas toks gautųsi, tai reikia saulutės, kad lapelius apšviestų, tada mirgėjimas toks gaunasi.
labai aciu. dabar kaip tik renkuosi fotoaparata, taigi studijuoju visokias foto ir su kuo padarytos. dar vienas klausimas, ar verta pirkti kartu su kitiniu objektyvu ir dar nusipirkti 50'tuka, ar vien tik sitas atstotu ir kitini? nezinau ar suprantamai paklausiau.
Alabama, linksmai
Keliu ir aš ta tema tada
Žaidimas toks. Mokausi High Key taikyti
Papildyta:
Ačiū Ievukis
Paskutiniu metu daug eksperimentuoju, tik baisu įkyrėti su savo darbais.
Būtų labai šaunu jei kartais užsuktum į flickerį ( http://www.flickr.co...s/49780392@N06/ ), pakritikuotum, duotum patarimų
Keliu ir aš ta tema tada
Žaidimas toks. Mokausi High Key taikyti
Papildyta:
QUOTE(Ievukis @ 2010 09 23, 11:51)
airv labai patiko pirmoji jb sauniai padirbeta
Ačiū Ievukis
Paskutiniu metu daug eksperimentuoju, tik baisu įkyrėti su savo darbais.
Būtų labai šaunu jei kartais užsuktum į flickerį ( http://www.flickr.co...s/49780392@N06/ ), pakritikuotum, duotum patarimų