Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Vitalma @ 2010 09 22, 14:17)
Ačiū Brumbrumai 4u.gif Taaaaip norisi greit išmokti, bet kaip sakant niekas greit nepasistatė biggrin.gif Sunkiausia, kad darbe mokinuosi teorijos, o mano aparatas namie lotuliukas.gif Net nežinau kur tus f rasti blush2.gif Na gerai nejuokinsiu čia jūsų, geriau pasiskaitysiu instrukcija (216pslblink.gif ) pamaigysiu visus mygtukus ir tada jau į jus kreipsiuos mirksiukas.gif

hihihi.gif as pradzioj sita reikala maldaknyge vadinau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2010 09 22, 12:37)
hihihi.gif as pradzioj sita reikala maldaknyge vadinau lotuliukas.gif

Pritariu merginos. Kol nesuprasi kaip fokusas veikia - tol kaip sakant sh is rankinio fotkinimo. O cia tam ir ateinam kad ismokt rankini valdyma mirksiukas.gif
Taigi ciupkit maldaknyge, bet butinai ir fotika kartu, nes tuscias skaitymas irgi nieko gero neduoda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 22, 07:26)
airv, nepyk, bet jau tave labiau kritikuoju, nes zinau, kad daug gali biggrin.gif tai tavo lygyje ir vertinu smile.gif

Ačiū, nepykstu. Man labai reikia. Nžn kaip prisiprašyti, bet kritikuokite iš peties, kibkite prie smulkmenų. Atsirinksiu komentarus, peržiūrėsiu labiau kadrą. Reikia man kritikos gyvybiškai smile.gif

QUOTE(paprasta @ 2010 09 22, 08:05)
Airv, man pirmoji irgi nelabai... kaip ir brumbrumui- vis žvilgsnis krypsta į kaklą.. o antroji patinka  4u.gif

QUOTE(Lutpede @ 2010 09 22, 08:46)
airv
Man patiko antros siužetas. Grūdo nemėgstu. Ir iš viso nesuprantu to, kas anksčiau skaitėsi brokas, tai dabar pasidarė madinga ir gražu. Nieko asmeniškai, tik pasakiau savo nuomonę.

QUOTE(Žydraakė @ 2010 09 22, 09:07)
Alabama, modeliui jokių priekaištų. Nu tiesiog kaklas labai atitraukia dėmesį. O kaklas tai kaip gulbės dailus smile.gif 
Pritariu dėl grūdo.

Ačiū už kritiką.
Na o grūdas skonio reikalas. Ne visur tinka, bet šitose man jis "jaukumo" duoda smile.gif

Rarity, Ievukis - prašausi ir aš į meetą, ir forgetė blush2.gif jei kada dar organizuosit mielai prisijungčiau 4u.gif blush2.gif
Papildyta:
Niekas neprieštarauja tai Tema - "Autoportretas. Apie mane"
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 09 22, 03:44)
Sekmadienį buvome pasidarę Kaune mini meetuką smile.gif  Bandėme mano senuką Zenit'ą
rarity, kokia čia juosta? Labai jaukios spalvos.
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2010 09 22, 17:54)
rarity, kokia čia juosta? Labai jaukios spalvos.

Fujicolor C200
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 09 22, 11:07)
Fujicolor  C200
Tikrai keista, kad tokios šiltos Fuji spalvos... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 09 22, 16:42)
Ačiū, nepykstu. Man labai reikia. Nžn kaip prisiprašyti, bet kritikuokite iš peties, kibkite prie smulkmenų. Atsirinksiu komentarus, peržiūrėsiu labiau kadrą. Reikia man kritikos gyvybiškai smile.gif

na, matai, kartais foto buna bloga ir tiek smile.gif nu ir nera ka prikomentuot... nes tda is esmes reiktu viska kesit, t.y. perstatyt zmones, daiktus, pakeist apsvietima ar pan. jei kazkokia tik detale kliuna, tai tada lengviau pasakyt kas blogai. o kartais dar baisu kritikuot, nes nu nezinai, gal cia tik ta diena tau negrazu, o ryt jau graziau atrodo biggrin.gif todel is esmes geriausia kritikuot, kai bloga foto. yra daugiau ka pasakyt biggrin.gif o tu ir taip gerai fotkini ir gerai jauti wink.gif tik kartais buna graziau, kartais ne.. bet ka matau, stengiuosi pasakyt. nebent esu darbe, tai ten neturiu laiko, tik perziuriu biggrin.gif o vakare jau pamirstu..
Atsakyti
Pirmas bandymas su RAW.
Programos neturiu. Apdorota tik fotoaparate ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 09 22, 20:47)
Pirmas bandymas su RAW.

O tu raw kokybe čia ir įkėliai ar perdarei į jpg g.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 09 22, 21:54)
O tu raw kokybe čia ir įkėliai ar perdarei į jpg  g.gif

Tai, kad aparatas is karto po apdorojimo iskelia. Bent mano Nikone taip. Tik failas jau ne JPG, o CSC
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 22 rugsėjo 2010 - 19:59
QUOTE(Lutpede @ 2010 09 22, 20:57)
Tai, kad aparatas is karto po apdorojimo iskelia. Bent mano Nikone taip

aišku
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 09 22, 20:57)
Tai, kad aparatas is karto po apdorojimo iskelia. Bent mano Nikone taip. Tik failas jau ne JPG, o CSC

nesupratau biggrin.gif cia gi jpg idejai. ka reiskia, apdoroja fotoaparatas?
Atsakyti