Sveikos,
Trumpam prisėdu, nes reikalų šiandien milijonas
QUOTE(nila_ks @ 2010 09 20, 16:12)
nepamenu ar esu rodžiusi jums šį kadrą
Tą dieną, bangos buvo iki 6metrų aukščio
Man patiko tavo bangos
Pirma foto gal labiau galybė jų jaučiasi.
QUOTE(Cinside @ 2010 09 20, 18:41)
Noriu nuomonių, ar įdomi nuotrauka. Iš labai tamsios bažnyčios išėjusi nepakeičiau ISO. Gavosi daug grūdo. Turiu tą patį objektą ir normaliu ISO, bet ši man labiau patinka.
Man grindų per daug, norėtųsi kadro is vos aukštesnio taško gal
fotografavimo kampo kitokio
grūdas man patinka
QUOTE(Egipta @ 2010 09 21, 09:15)
Labukas, rodausi dar karta su savo mergyte. Ar labai blogai? Man asmeniskai truksta erdves virsuj.
pritariu nuomonei, kad nėr fokuso ir tamsoka. Dėl erdvės taip pat. Norisi atviresnio vaiko veido, kad emocija būtų labiau matyti
QUOTE(Forgete @ 2010 09 21, 09:57)
o koks fotoaparatas? paprastai prie ju buna cd su kokia nors apdirbimo programa. WB sekmingai keiciasi fotografuojant RAW formatu.
o kaip dėl RAW perskaitymo kompe, kai foto perkeliamos? Aš tuo režimu nefotografuoju, nes po velnių, esu tuo požiūriu žiauriai apsileidus, kad pasisiskaityti kaip ten jį naudot
Dar dabar svarstau objektyvo pasirinkimą ir šiek tiek esu pasimetus, ką rinktis, vėliau įmesiu, ką renkuos, gal pakomentuosit?
Čia dar viena foto jūsų teismui, vėl mano mažė, laukiu komentarų. Aš mastau, kad gal per daug į centrą įkomponuota, bet kažkodėl visai nenoriu nukirpt nugaros
ką jūs manot?:
"To take a photograph is to align the head, the eye and the heart. It's a way of life." ~ Henri Cartier-Bresson