Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(nila_ks @ 2010 09 20, 17:12)
sveikutės  4u.gif

nepamenu ar esu rodžiusi jums šį kadrą  g.gif Tą dieną, bangos buvo iki 6metrų aukščio

man tai nepatinka remeliai, nes jie tarsi isgaubia vaizda. pirmoj kaip kalnai atrodo smile.gif o su dangum kazka darei? jis man toks netikras labai.. o antra man nepatinka, nes ten kas sviesu, i ten norisi zvilgsnio smile.gif ir tada visa desine pasidaro nesvarbi smile.gif
Atsakyti
Noriu nuomonių, ar įdomi nuotrauka. Iš labai tamsios bažnyčios išėjusi nepakeičiau ISO. Gavosi daug grūdo. Turiu tą patį objektą ir normaliu ISO, bet ši man labiau patinka.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 20, 19:32)
man tai nepatinka remeliai, nes jie tarsi isgaubia vaizda. pirmoj kaip kalnai atrodo smile.gif o su dangum kazka darei? jis man toks netikras labai.. o antra man nepatinka, nes ten kas sviesu, i ten norisi zvilgsnio smile.gif ir tada visa desine pasidaro nesvarbi smile.gif

Skonio reikalas mirksiukas.gif
Pirmoji būtent, bangos kaip kalnai smile.gif Ten juk audra buvo, dangus tamsus mirksiukas.gif
O antra, ten kur šviesu, ten saulė pro debesų plyšį šviečia, todėl ir šviesu iš tos pusės smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Cinside @ 2010 09 20, 19:41)
Noriu nuomonių, ar įdomi nuotrauka. Iš labai tamsios bažnyčios išėjusi nepakeičiau ISO. Gavosi daug grūdo. Turiu tą patį objektą ir normaliu ISO, bet ši man labiau patinka.

Į šią foto žiūriu, kaip į istorijos knygos puslapį smile.gif Man, savotiškai gražu, istoriška mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 09 20, 16:12)
nepamenu ar esu rodžiusi jums šį kadrą  g.gif Tą dieną, bangos buvo iki 6metrų aukščio

Va tų 6 metrų aš ir nematau. Kažkaip nesimato to didumo.

QUOTE(Cinside @ 2010 09 20, 18:41)

Man tai ne...trūksta kabinančio objekto, kas verstų susidomėti nuotrauka, patyrinėti ją labiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 20 rugsėjo 2010 - 19:43
QUOTE(airv @ 2010 09 20, 20:43)
Va tų 6 metrų aš ir nematau. Kažkaip nesimato to didumo.

Aš turėjau omeny, kad tą dieną buvo tokios bangos, o ne tai, kad pas mane kadre. Gal ne taip išsireiškiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2010 09 20, 20:41)

Patiko thumbup.gif. Mano akim žiūrint viskas sudėliota savo vietose.
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 09 20, 20:43)
Man tai ne...trūksta kabinančio objekto, kas verstų susidomėti nuotrauka, patyrinėti ją labiau.

pritariu smile.gif

foto ar su triuksmais ar be, jokio skirtumo, nes is esmes jai truksta akcento, kuris patrauktu aki smile.gif
Atsakyti
Ačiū už nuomones 4u.gif
Atsakyti
sveikos mergytes ir ne tik

vakar gavau fotoaparata dovanu Sony a450 gal kazkas turi toki ir gali kazka papasakoti?
kadangi laukiuosi ir maziukas jau ne uz kalnu turi ateiti i si pasauli, tai labai noriu graziu foto ir bandysiu mokintis kaip graziai galeciau iamzinti tas akimirkas. Turiu toki klausimeli, o galima foto padaryti nespalvota ir kazkoki daikta joje spalvota ar cia su photoshopu reikia jau zaisti?

aciu Jums labai, tikiuosi mielai priimsite mane i savo buri ir padesite ismokti sito meno smile.gif
Atsakyti
Labukas, rodausi dar karta su savo mergyte. Ar labai blogai? Man asmeniskai truksta erdves virsuj.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Egipta @ 2010 09 21, 08:15)
Labukas, rodausi dar karta su savo mergyte. Ar labai blogai? Man asmeniskai truksta erdves virsuj.

Man tamsoka ir trūksta fokuso
Dailus modeliukas smile.gif
Atsakyti
Egipta man labai geltona mergyte, ar su WB viskas gerai? erdves irgi truksta.
Atsakyti