Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

aciu visoms labai labai smile.gif net nesitikejau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 20, 13:41)
aciu visoms labai labai smile.gif net nesitikejau  wub.gif

Nesikuklink - puikus darbas, labai wub.gif Vienas iš mano fovoritų. Čia ta pati mergaitė, kur su balionais fotografavai? Man akys jos tokios pažįstamos atrodo. Gal su modeliuku "iš hamako" turi kokių "ryšių"? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 09 20, 15:05)
Nesikuklink - puikus darbas, labai  wub.gif Vienas iš mano fovoritų. Čia ta pati mergaitė, kur su balionais fotografavai? Man akys jos tokios pažįstamos atrodo. Gal su modeliuku "iš hamako" turi kokių "ryšių"? smile.gif

aga, mergaite ta pati smile.gif ji labai megsta fotografuotis biggrin.gif tik kad per toli gyvena..
o su hamakiniu modeliu ji nesusijusi visiskai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2010 09 20, 08:57)
Šiandien bandysiu kažką iš namų darbų padaryt, kai mažylė užmigs, jei tik kas nesumaišys ...bo man amžinai visokių reikalų pilna  doh.gif

Dar įdedu viena foto, kuri man labai miela, beje, šiek tiek per daug nušviesinau. Iš pradžių man būtent taip ir patiko, bet dabar pradedu galvoti, kad per daug  g.gif ir dar šiek tiek ryškumo gal mažoka  g.gif  pakomentuokit, kas netyngit  biggrin.gif

Laukiam namų darbų smile.gif

Man čia kadravimas nepatinka. Toks suspaustas, erdvės trūksta, mano akimis žiūrint.
Emocija smagi, bet norėtųsi necentruoto vaikiuko...labiau jį į kairę patraukti ir apačios daugiau, fotografavimo kampo šiek tiek labiau iš šono, kad profilio daugiau matytųsi ir žvilgsniu erdvės atsirastų g.gif
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 20, 14:10)
aga, mergaite ta pati smile.gif ji labai megsta fotografuotis biggrin.gif tik kad per toli gyvena..
o su hamakiniu modeliu ji nesusijusi visiskai smile.gif

Labai geras modeliukas smile.gif kiek metų jai? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 20 rugsėjo 2010 - 14:11
QUOTE(airv @ 2010 09 20, 14:16)
Laukiam namų darbų smile.gif

Man čia kadravimas nepatinka. Toks suspaustas, erdvės trūksta, mano akimis žiūrint.
Emocija smagi, bet norėtųsi necentruoto vaikiuko...labiau jį į kairę patraukti ir apačios daugiau, fotografavimo kampo šiek tiek labiau iš šono, kad profilio daugiau matytųsi ir žvilgsniu erdvės atsirastų g.gif

Jei bus laiko, gali mane sitaip flickre nutarkuot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 09 20, 15:16)
Labai geras modeliukas smile.gif kiek metų jai? smile.gif

aga, geras smile.gif tikiuosi visad leisis, kad fotkinciau biggrin.gif bet ziuriu, jau jai paskutiniu metu idomiau fotkint.. tai griebia is manes fotika. o metu jai 5, jei neklystu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 09 20, 14:18)
Jei bus laiko, gali mane sitaip flickre nutarkuot? smile.gif

Kelias pakomentavau. Šiandien labai kritiškai nusiteikusi esu smile.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 20, 14:24)
aga, geras smile.gif tikiuosi visad leisis, kad fotkinciau biggrin.gif bet ziuriu, jau jai paskutiniu metu idomiau fotkint.. tai griebia is manes fotika. o metu jai 5, jei neklystu biggrin.gif

Pamaina auga smile.gif
Dabar pats žaviausias jos metas fotografijai, manau...nes paaugusi, bet dar vaikiška.
Turiu modeliuką 8metų, tai jau vaidina panelę, susitarti sunku...ir pozas visas kaip iš one.lt demonstruoja doh.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 09 19, 20:57)

QUOTE(Alabama @ 2010 09 20, 01:27)

Man kažkuo panašios šios foto, na iš to paties kampo gal fotkinta. Bet va pas Lutpede trūksta ryškumo ir norėtųsi fono ne balto, nes dabar jis kaip išdegęs atrodo. Bet pas Alabama fonas per tamsus, mano akimis, nesžiedas toks simtatiškai švelniai geltonas.

QUOTE(gotte @ 2010 09 20, 09:57)
Dar įdedu viena foto, kuri man labai miela, beje, šiek tiek per daug nušviesinau. Iš pradžių man būtent taip ir patiko, bet dabar pradedu galvoti, kad per daug  g.gif ir dar šiek tiek ryškumo gal mažoka  g.gif  pakomentuokit, kas netyngit  biggrin.gif

Man su ryškumu viskas gerai.
Dėl kadravimo komentaro susilaikysiu, nes airv tiek daug protingai parašė, kad aš pasimokinsiu iš jos komentaro.

QUOTE(Forgete @ 2010 09 19, 22:19)
Teisingai brumbrumai aiskina - plokstuma.
http://www.efoto.lt/...m_ryskumo_gylis

Žydraake
  grybo norisi labiau is apacios

Dėkui.
Atsakyti
sveikutės 4u.gif

nepamenu ar esu rodžiusi jums šį kadrą g.gif Tą dieną, bangos buvo iki 6metrų aukščio

user posted image
Papildyta:
ir dar viena ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nila_ks: 20 rugsėjo 2010 - 16:10
Velnias, nebus šiandien namų darbų doh.gif mažė kai užmigo, skaitinėjau kaip tik forumiuką ir atradau SM temą mokomės fotografuoti, tai ir pradėjau ją skaityt nuo pačios pirmos doh.gif na bet kuriuo atveju, paskyriau save fotografijai blush2.gif
Pasižadu ND artimiausiu metu padaryt drinks_cheers.gif

QUOTE(airv @ 2010 09 20, 14:16)

ačiū už pastabas ax.gif
Atsakyti
nila_ks
Labai patiko thumbup.gif
Reikėtų horizontą šiek tiek palyginti
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 09 20, 18:36)
nila_ks
Labai patiko  thumbup.gif
Reikėtų horizontą  šiek tiek palyginti

Ačiū 4u.gif

aha, tikrai reikėtų, kažkaip nepastebėjau kol nepasakei rolleyes.gif Kai ant molo buvau ir tokios bangos, tai ten tik spėk fotkinti, kad objektyvą nesušlapinti, nors šlapias nuo dulksnos visad buvo ax.gif biggrin.gif
Atsakyti