aciu visoms labai labai net nesitikejau
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 20, 13:41)
aciu visoms labai labai net nesitikejau
Nesikuklink - puikus darbas, labai Vienas iš mano fovoritų. Čia ta pati mergaitė, kur su balionais fotografavai? Man akys jos tokios pažįstamos atrodo. Gal su modeliuku "iš hamako" turi kokių "ryšių"?
QUOTE(airv @ 2010 09 20, 15:05)
Nesikuklink - puikus darbas, labai Vienas iš mano fovoritų. Čia ta pati mergaitė, kur su balionais fotografavai? Man akys jos tokios pažįstamos atrodo. Gal su modeliuku "iš hamako" turi kokių "ryšių"?
aga, mergaite ta pati ji labai megsta fotografuotis tik kad per toli gyvena..
o su hamakiniu modeliu ji nesusijusi visiskai
QUOTE(gotte @ 2010 09 20, 08:57)
Šiandien bandysiu kažką iš namų darbų padaryt, kai mažylė užmigs, jei tik kas nesumaišys ...bo man amžinai visokių reikalų pilna
Dar įdedu viena foto, kuri man labai miela, beje, šiek tiek per daug nušviesinau. Iš pradžių man būtent taip ir patiko, bet dabar pradedu galvoti, kad per daug ir dar šiek tiek ryškumo gal mažoka pakomentuokit, kas netyngit
Dar įdedu viena foto, kuri man labai miela, beje, šiek tiek per daug nušviesinau. Iš pradžių man būtent taip ir patiko, bet dabar pradedu galvoti, kad per daug ir dar šiek tiek ryškumo gal mažoka pakomentuokit, kas netyngit
Laukiam namų darbų
Man čia kadravimas nepatinka. Toks suspaustas, erdvės trūksta, mano akimis žiūrint.
Emocija smagi, bet norėtųsi necentruoto vaikiuko...labiau jį į kairę patraukti ir apačios daugiau, fotografavimo kampo šiek tiek labiau iš šono, kad profilio daugiau matytųsi ir žvilgsniu erdvės atsirastų
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 20, 14:10)
aga, mergaite ta pati ji labai megsta fotografuotis tik kad per toli gyvena..
Labai geras modeliukas kiek metų jai?
QUOTE(airv @ 2010 09 20, 14:16)
Laukiam namų darbų
Man čia kadravimas nepatinka. Toks suspaustas, erdvės trūksta, mano akimis žiūrint.
Emocija smagi, bet norėtųsi necentruoto vaikiuko...labiau jį į kairę patraukti ir apačios daugiau, fotografavimo kampo šiek tiek labiau iš šono, kad profilio daugiau matytųsi ir žvilgsniu erdvės atsirastų
Jei bus laiko, gali mane sitaip flickre nutarkuot?
QUOTE(airv @ 2010 09 20, 15:16)
Labai geras modeliukas kiek metų jai?
aga, geras tikiuosi visad leisis, kad fotkinciau bet ziuriu, jau jai paskutiniu metu idomiau fotkint.. tai griebia is manes fotika. o metu jai 5, jei neklystu
QUOTE(Alabama @ 2010 09 20, 14:18)
Jei bus laiko, gali mane sitaip flickre nutarkuot?
Kelias pakomentavau. Šiandien labai kritiškai nusiteikusi esu
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 20, 14:24)
aga, geras tikiuosi visad leisis, kad fotkinciau bet ziuriu, jau jai paskutiniu metu idomiau fotkint.. tai griebia is manes fotika. o metu jai 5, jei neklystu
Pamaina auga
Dabar pats žaviausias jos metas fotografijai, manau...nes paaugusi, bet dar vaikiška.
Turiu modeliuką 8metų, tai jau vaidina panelę, susitarti sunku...ir pozas visas kaip iš one.lt demonstruoja
QUOTE(Lutpede @ 2010 09 19, 20:57)
QUOTE(Alabama @ 2010 09 20, 01:27)
Man kažkuo panašios šios foto, na iš to paties kampo gal fotkinta. Bet va pas Lutpede trūksta ryškumo ir norėtųsi fono ne balto, nes dabar jis kaip išdegęs atrodo. Bet pas Alabama fonas per tamsus, mano akimis, nesžiedas toks simtatiškai švelniai geltonas.
QUOTE(gotte @ 2010 09 20, 09:57)
Man su ryškumu viskas gerai.
Dėl kadravimo komentaro susilaikysiu, nes airv tiek daug protingai parašė, kad aš pasimokinsiu iš jos komentaro.
QUOTE(Forgete @ 2010 09 19, 22:19)
Teisingai brumbrumai aiskina - plokstuma.
http://www.efoto.lt/...m_ryskumo_gylis
Žydraake grybo norisi labiau is apacios
http://www.efoto.lt/...m_ryskumo_gylis
Žydraake grybo norisi labiau is apacios
Dėkui.
sveikutės
nepamenu ar esu rodžiusi jums šį kadrą Tą dieną, bangos buvo iki 6metrų aukščio
Papildyta:
ir dar viena
nepamenu ar esu rodžiusi jums šį kadrą Tą dieną, bangos buvo iki 6metrų aukščio
Papildyta:
ir dar viena
Velnias, nebus šiandien namų darbų mažė kai užmigo, skaitinėjau kaip tik forumiuką ir atradau SM temą mokomės fotografuoti, tai ir pradėjau ją skaityt nuo pačios pirmos na bet kuriuo atveju, paskyriau save fotografijai
Pasižadu ND artimiausiu metu padaryt
ačiū už pastabas
Pasižadu ND artimiausiu metu padaryt
QUOTE(airv @ 2010 09 20, 14:16)
ačiū už pastabas
nila_ks
Labai patiko
Reikėtų horizontą šiek tiek palyginti
Labai patiko
Reikėtų horizontą šiek tiek palyginti
QUOTE(Lutpede @ 2010 09 20, 18:36)
Ačiū
aha, tikrai reikėtų, kažkaip nepastebėjau kol nepasakei Kai ant molo buvau ir tokios bangos, tai ten tik spėk fotkinti, kad objektyvą nesušlapinti, nors šlapias nuo dulksnos visad buvo