Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 19, 18:08)
komentuodama irgi mokaisi wink.gif

aciu wink.gif man tai uztenka tokios ryskumo zonos. nes paskui jau maisytu detales..
Papildyta:

su mazu f smile.gif sitoj foto f/2. ir as fokusuoju tarp akiu.

Ačiū už supratingumą. Nedrąsu komentuoti, kad paskui negaučiau komentarų apie savo komentarus hihihi.gif

O man smalsu, kas dešinėj pusėj po kepure, nu patraukia dėmesį nors tu ką, bet ten jau sulieta rolleyes.gif

Lenkiu galvą, kad su tokia diafragma, toks kadras smile.gif Kažkaip man labai slidus reikalas su f/2.0 doh.gif Nu jeigu dar nereikia perkadruoti, tai dar dar, bet jeigu reikia perkadruoti, tai kažkaip nelabai.

Va šis grybas su f/3.2 darytas. Jau kažkiek smagiau man, nes ūmedės apačios žvyneliai matosi ax.gif Nors iš principo nesu patenkinta kadru, nes man norėjosi, kad ryškus būtų grybas (apie tai kur fokusuotis Akasha jau aiškino, įsiminiau, tiesiog šitas grybas fotkintas prieš paaiškinimą), o aplink palieta, bet man ryškumo zona eina per kadrą išilgai tarsi, o tavo mergytės brumbrumai tik patsveidelis ryškus, kaip čia taip g.gif Aš grybą perkadravau, tai gal ir ryškumo zona man "nusitęsė" taip g.gif
user posted image
Originali foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydraakė: 19 rugsėjo 2010 - 20:36
QUOTE(Žydraakė @ 2010 09 19, 21:32)
Ačiū už supratingumą. Nedrąsu komentuoti, kad paskui negaučiau komentarų apie savo komentarus  hihihi.gif

O man smalsu, kas dešinėj pusėj po kepure, nu patraukia dėmesį nors tu ką, bet ten jau sulieta rolleyes.gif

Lenkiu galvą, kad su tokia diafragma, toks kadras smile.gif Kažkaip man labai slidus reikalas su f/2.0 doh.gif Nu jeigu dar nereikia perkadruoti, tai dar dar, bet jeigu reikia perkadruoti, tai kažkaip nelabai.

Va šis grybas su f/3.2 darytas. Jau kažkiek smagiau man, nes ūmedės apačios žvyneliai matosi ax.gif Nors iš principo nesu patenkinta kadru, nes man norėjosi, kad ryškus būtų grybas (apie tai kur fokusuotis Akasha jau aiškino, įsiminiau, tiesiog šitas grybas fotkintas prieš paaiškinimą), o aplink palieta, bet man ryškumo zona eina per kadrą išilgai tarsi, o tavo mergytės brumbrumai tik patsveidelis ryškus, kaip čia taip g.gif Aš grybą perkadravau, tai gal ir ryškumo zona man "nusitęsė" taip g.gif

tai nieko, pakomentuosim komentara, ir jei kas blogai, tu suprasi, ka blogai mastei smile.gif gi taip ir mokomes wink.gif

siaip as kaip suprantu apie ta ryskumo zona, tai kad ryski buna tam tikra plokstuma. ta prasme, kad ryskus toj pacioj plokstumoj esantys dalykai. pvz, kaip pas tave ryskus grybas, sakeles.. nes jie stovi vienoj plokstumoj. o pas mane rysku akys, bet jau ne gumukai plaukuose, nes jie yra zemiau, giliau. rysku yra tai, kas eina toj pacioj plokstumoj su akim, o tai yra kazkiek kepures krasteliai.. ar supranti? bent as taip manau biggrin.gif galiu ir as klysti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 19, 22:06)
tai nieko, pakomentuosim komentara, ir jei kas blogai, tu suprasi, ka blogai mastei smile.gif gi taip ir mokomes wink.gif

siaip as kaip suprantu apie ta ryskumo zona, tai kad ryski buna tam tikra plokstuma. ta prasme, kad ryskus toj pacioj plokstumoj esantys dalykai. pvz, kaip pas tave ryskus grybas, sakeles.. nes jie stovi vienoj plokstumoj. o pas mane rysku akys, bet jau ne gumukai plaukuose, nes jie yra zemiau, giliau. rysku yra tai, kas eina toj pacioj plokstumoj su akim, o tai yra kazkiek kepures krasteliai.. ar supranti? bent as taip manau biggrin.gif galiu ir as klysti biggrin.gif

Suprantu apie ką tu. Kažin ar tu gerai mąstai smile.gif Jei gerai, tai man čia prašviesėjimas būtų, na įneštų taip trūkstamo aiškumo.
Atsakyti
Teisingai brumbrumai aiskina - plokstuma.
http://www.efoto.lt/...m_ryskumo_gylis

Lutpede tavo foto man noretusi kad visa gelyte butu ryski, t.y. didesnes ryskumo zonos.

Žydraake
grybo norisi labiau is apacios

brumbrumai wub.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif
Jei kam įdomu, pakalbinau vieną šio skyrelio pirmaklasių biggrin.gif
Atsakyti
Belge puikus ir ikvepiantis interviu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 09 19, 23:19)
Lutpede tavo foto man noretusi kad visa gelyte butu ryski, t.y. didesnes ryskumo zonos.

Mano gėlės ryškumą vėjas nupūtė smile.gif

"Skanaus"
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 19, 22:06)

Teisingas paaiskinimas.... O foto mergytes pasakiska wub.gif

QUOTE(BElge @ 2010 09 19, 22:28)

Jau vakar skaiciau, tik nezinojau, kad cia tavo darbas smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Belge, puikus interviu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif

QUOTE(frederica @ 2010 09 18, 12:31)
Manau, kad mano nuotraukos paprastos,net labai.Tačiau visada stengiuosi būti nuoširdi. Man gražu tai kas nuoširdu.

Žinok tas nuoširdumas tikrai dvelkia iš tavo nuotraukų wub.gif Man taip pat labai patiko bigsmile.gif

QUOTE(<emigrante> @ 2010 09 18, 13:27)
Tikiuos noelle nesupyks. Va CIA

drinks_cheers.gif gražu, įdomi mintis ir labai taiklus pavadinimas.

QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 18, 20:44)

Man patiko, kad ryškumo zona yra akys, nes būtent jos ir prikausto dėmesį. Labai simpatiškas modelis.

QUOTE(Alexso @ 2010 09 18, 22:18)
Lyg ir į lašiukų temą... blush2.gif

O man, pasakysiu, pirma foto labiausiai patiko. Turiu jaukumo ir dar pati nuotaika atviresnė.

QUOTE(Forgete @ 2010 09 19, 21:19)

Ir aš tą patį pagalvojau ją pamačius.

Šiandien bandysiu kažką iš namų darbų padaryt, kai mažylė užmigs, jei tik kas nesumaišys ...bo man amžinai visokių reikalų pilna doh.gif

Dar įdedu viena foto, kuri man labai miela, beje, šiek tiek per daug nušviesinau. Iš pradžių man būtent taip ir patiko, bet dabar pradedu galvoti, kad per daug g.gif ir dar šiek tiek ryškumo gal mažoka g.gif pakomentuokit, kas netyngit biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 20 rugsėjo 2010 - 08:59
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 18, 21:44)
kad negalvotumet, kad nieko neveikiu smile.gif

Labai gražu wub.gif
Atsakyti