Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 18, 21:24)
aciuuu smile.gif o kas tai butu darymas i mada? smile.gif
Papildyta:

aciu smile.gif o del tos kepures, tai as manau, kad ten tokia maza smulkmena, kuri tikrai negali uzgost akiu smile.gif ir siuo atveju karpyt, slept nenorejau nieko smile.gif

Nežinai??? lotuliukas.gif Kai ko nors nekopijuoji, ane? mirksiukas.gif
Pvz. Noelles, Frederikos su niekuo nesumaišysi. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 18, 21:24)

tavo pirmoj man trukdo pasukimas, taip ir norisi galva pakreipt smile.gif

o antra ir trecia tokia kaip serija sudaro. galetu tik dar viena kokia but su kitokia nuotaika smile.gif
Papildyta:

Pirma čia taip specialiai. Yra daugiau nuotraukų kitu kampu, bet čia nenoriu užkrauti viskuo.

Yra dar keliatas iš tos serijos su kitomis nuotaikomis, bet vėl gi norėjau kelti ne viską. Iš dviejų pirmų dvynukių nuotraukų negaliu apsispręsti, kuri geriau žiūrisi. mirksiukas.gif Galvojau, kad gal kas ką pakomentuos. biggrin.gif
Atsakyti
sveikos.naujoke as dar cia. norejau paklaust ar su mano turimu fotiku sony cyber-shot 13,6 mp galima grazias foto padaryt? ar tam butinai reikia profesionaliu foto aparatu? aciu 4u.gif
Atsakyti
Brumbrumai, labai patiko mergaitės portretas. Puikus kadras.

Alexo, su vaikiukų nuotraukomis pakankamais sudėtinga, plona riba tarp buitiško eilinio kardo, iki įdomesnio, verčiančio sugryžti, paanalizuoti labiau.
Pirmoji su lašiukais man tokia paprasta. Na savam albume turėti labai smagu, kitiems parodyti irgi gražu, bet tokia niekuo neišsiskirianti nuotrauka.
Iš serijos "mano sesė dvynė" pirmoji įdomiausia, patinka kad mergaitės atvaizdas veidrodyje žiūri tiesiai į objektyvą. Kitos dvi nuotraukos paprastos, neišsiskiriančios 4u.gif

Tai dabartinė tema AUTO apibūdinantis jus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 09 19, 10:38)

Alexo, su vaikiukų nuotraukomis pakankamais sudėtinga, plona riba tarp buitiško eilinio kardo, iki įdomesnio, verčiančio sugryžti, paanalizuoti labiau.
Pirmoji su lašiukais man tokia paprasta. Na savam albume turėti labai smagu, kitiems parodyti irgi gražu, bet tokia niekuo neišsiskirianti nuotrauka.
Iš serijos "mano sesė dvynė" pirmoji įdomiausia, patinka kad mergaitės atvaizdas veidrodyje žiūri tiesiai į objektyvą. Kitos dvi nuotraukos paprastos, neišsiskiriančios  4u.gif

Ačiū tau už pastabas bei nuomonę. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 09 19, 13:44)
Ačiū tau už pastabas bei nuomonę. 4u.gif

Pati norėčiau kad būtų grieščiau vertinama, kabinėjamasi labiau, bent jau prie mano nuotraukų 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, senokai berasiau, bet siuo metu sergam visi tai jokio noro net fotika imti i rankas, kai pasveiksim pasitaisysiu 4u.gif
frederica tavo nuotraukos nuostabios, 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
brumbrumai, ta mergyte nereali, jau tos akys wub.gif ir siaip is pirmo zvilgsnio labai nesa i aktore ineta stasiulyte, bet jau lupos tai labai
Atsakyti
Vis prašot pakomentuoti nuotraukas, bet nežinau, ar turiu tiek kompetencijos ax.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 18, 21:44)
kad negalvotumet, kad nieko neveikiu smile.gif

user posted image

Gražu, gal kiek didesnio ploto aplink veidelį norėtųsi ryškaus, kalbant savokomis, tai čia gal didesnio ryškumo gylio norėtųsi.
Papildyta:
QUOTE(Alexso @ 2010 09 18, 23:18)
Lyg ir į lašiukų temą... blush2.gif

Ir pora nuotraukų temai (kurią pati sugalvojau lotuliukas.gif ) - "Mano sesė dvynė"

Na man vis tiek norėtųsi visos vaiko galvytės nors tu ką rolleyes.gif O šiaip smagus kadras pagautas.

Vien jau dvynukių idėja verta dėmesio thumbup.gif Gražiausia pirma foto. Kaip jau kažkas rašė, tai veidrodyje mergytės žvilgsnis tiesiai į objektyvą. Man ji ir ryškiausia iš visų trijų pasirodė.52
Atsakyti
O man kaip tik patinka, kad mergaites tik akytes ryskios.Kaip tai daroma? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 09 19, 17:53)
Vis prašot pakomentuoti nuotraukas, bet nežinau, ar turiu tiek kompetencijos ax.gif
Gražu, gal kiek didesnio ploto aplink veidelį norėtųsi ryškaus, kalbant savokomis, tai čia gal didesnio ryškumo gylio norėtųsi.

komentuodama irgi mokaisi wink.gif

aciu wink.gif man tai uztenka tokios ryskumo zonos. nes paskui jau maisytu detales..
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2010 09 19, 17:55)
O man kaip tik patinka, kad mergaites tik akytes ryskios.Kaip tai daroma? blush2.gif

su mazu f smile.gif sitoj foto f/2. ir as fokusuoju tarp akiu.
Atsakyti
pakerėjo brumbrumo portretas- super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 09 18, 10:00)
4u.gif ačiukas- o kuris pažįstamas ax.gif

su Martynuku draugaujam ax.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 18, 20:44)
kad negalvotumet, kad nieko neveikiu smile.gif

puiki foto wub.gif

Atsakyti
ax.gif
user posted image