Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rarity @ 2010 09 18, 10:09)
Sužavėta  wub.gif  Tavo nuotraukos tokios jausmingos, gilios.... sunku žodžiais apsakyti... O visi kiti darbeliai  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Dar kat dėkui visoms 4u.gif
Nesitikėjau tiek gražių atsiliepimų.
Manau, kad mano nuotraukos paprastos,net labai.Tačiau visada stengiuosi būti nuoširdi. Man gražu tai kas nuoširdu.
Todėl ir dariau gerneralinę tvarką galvoje biggrin.gif , džiaugiuos, kad pavyko susitvarkyti ir grįžti prie to kas patinka. O buvau gerokai susivėlus, taip norėjau būti fotografe biggrin.gif, fotografuoti ėmiausi ne tai kas patinka, o tai ką reikėtų... tapau nenuoširdi, o galiausiai ir pikta. Pykau,kad nesigauna. O nesigavo niekas. Laiku sustojau, supratus, kad fotografės iš manęs niekada nebus. Vėl fotografuoju tai kas man gražu ir patinka. Džiaugiuos, nes esu vėl nuoširdi.
Džiugu, kad ir jums kažkas patiko wub.gif

Dar labai patiko gottes prisistatymas, pamaniau, kad kiekviena galėtumėm papasakoti apie save, tik ne žodžiais o nuotrauka . Galėtumėm paskelbt savaitės temą - " TRUMPAI APIE MANE".Labai patiko noelles darbas būtent tokiu pavadinimu, užmeskit akį bus aiškiau apie ką kalbu.Ką manot?
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 09 18, 12:31)
Manau, kad mano nuotraukos paprastos,net labai.Tačiau visada stengiuosi būti nuoširdi. Man gražu tai kas nuoširdu.
Todėl ir dariau gerneralinę tvarką galvoje biggrin.gif , džiaugiuos, kad pavyko susitvarkyti ir grįžti prie to kas patinka. O buvau gerokai susivėlus, taip norėjau būti fotografe biggrin.gif, fotografuoti ėmiausi ne tai kas patinka, o tai ką reikėtų... tapau nenuoširdi, o galiausiai ir pikta. Pykau,kad nesigauna. O nesigavo niekas. Laiku sustojau, supratus, kad fotografės iš manęs niekada nebus. Vėl fotografuoju tai kas man gražu ir patinka. Džiaugiuos, nes esu vėl nuoširdi.

Dar labai patiko gottes prisistatymas, pamaniau, kad kiekviena galėtumėm papasakoti apie save, tik ne žodžiais o nuotrauka . Galėtumėm paskelbt savaitės temą - " TRUMPAI APIE MANE".Labai patiko noelles darbas būtent tokiu pavadinimu, užmeskit akį bus aiškiau apie ką kalbu.Ką manot?

Tavo darbai paprasti, bet tame paprastume toks grozis.Ir nuotraukos, ir namai, ir visi rankdarbiai-kiek cia meiles ir darbo ideta. smile.gif

O kur ziuret Noelles darba?Nerandu.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 09 18, 11:57)
Tavo darbai paprasti, bet tame paprastume toks grozis.Ir nuotraukos, ir namai, ir visi rankdarbiai-kiek cia meiles ir darbo ideta. smile.gif

O kur ziuret Noelles darba?Nerandu.

Tikiuos noelle nesupyks. Va CIA
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 09 18, 13:31)

Cia dar neaisku ar fotografe nebusi, nes tavo nuotraukos nuostabios. Taip gera i jas ziureti tokios mielos ir siltos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 09 18, 12:31)

Man labai patiko tokia mintis smile.gif
Cia kaip ir auto turetu buti, ane?
Nuotrauka perteikti save toki koks esi butent dabar smile.gif nekalbant apie isore. emociskai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 18 rugsėjo 2010 - 15:20
Jetus, kiek grožybių, merginos, atradau jūsų kaikurių parašuose bigsmile.gif Žiūrėčiau žiūrėčiau, jeigu ne tos TIK 10 ramių minučių su kakava prie kompo... Mažoji tuoj kelsis, bet kartu juk džiugu, modeliuka smano mažas, man tai postūmis mokytis gerai fokusuotis photo.gif rolleyes.gif
Akasha 4u.gif
paprasta 4u.gif
frederica 4u.gif
airv 4u.gif
Atsakyti
frederica, nuostabu... Prisidedu prie apžavėtųjų pulkelio wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
kad negalvotumet, kad nieko neveikiu smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 18, 19:44)

user posted image

tikiuosi neizeisu,bet toke ragainete wub.gif pacia geriause prasme,akytes tiesiog uzbure ir paskandina..

o dabar tiesiog taip kaip matau,labai akis bado ta kepure,as nukirpciau virsu iki kepures pakilimo,tada visas zvilgsnis kryps i sitos grazuolytes akis..
Atsakyti
Sveikos paneles smile.gif
Kazkada cia bendravau, bet nebeliko laiko, tai tik paskaitau ir pasigroziu Jusu darbeliais.

Gal yra pas jus klaipedieciu ir gal kuria sudomins Zolubo kursai Klaipedoje ax.gif Jei susirinks grupe, zadejo atvaziuoti smile.gif

kursai
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 09 18, 11:31)
Dar kat dėkui visoms 4u.gif...

Sveika, labai senai matyta. smile.gif Džiaugiuosi, kad nepabėgai nuo savęs. mirksiukas.gif Taip atrasi sielos ramybę. cool.gif
Apie tokią tema ir aš senai galvojau, reiks dar kartą prisistatyti. thumbup.gif
O Noelle kaip visada į dešimtuką pataikė. Gaila, kad ji išsiregistravo iš SM. verysad.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 18, 19:44)

Man labai patiko. 4u.gif Žavu. wub.gif Pasakysiu atvirai, man asmeniškai tai yra geriau nei bandyti kažką į madą daryti. mirksiukas.gif

Tuo pačiu pasirodau ir aš.

Lyg ir į lašiukų temą... blush2.gif

user posted image

Ir pora nuotraukų temai (kurią pati sugalvojau lotuliukas.gif ) - "Mano sesė dvynė"

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 09 18, 23:18)
Man labai patiko. 4u.gif Žavu.  wub.gif Pasakysiu atvirai, man asmeniškai tai yra geriau nei bandyti kažką į madą daryti. mirksiukas.gif

aciuuu smile.gif o kas tai butu darymas i mada? smile.gif

tavo pirmoj man trukdo pasukimas, taip ir norisi galva pakreipt smile.gif

o antra ir trecia tokia kaip serija sudaro. galetu tik dar viena kokia but su kitokia nuotaika smile.gif

Papildyta:
QUOTE(- hal - @ 2010 09 18, 21:56)
tikiuosi neizeisu,bet toke ragainete wub.gif  pacia geriause prasme,akytes tiesiog uzbure ir paskandina..

o dabar tiesiog taip kaip matau,labai akis bado ta kepure,as nukirpciau virsu iki kepures pakilimo,tada visas zvilgsnis kryps i sitos grazuolytes akis..

aciu smile.gif o del tos kepures, tai as manau, kad ten tokia maza smulkmena, kuri tikrai negali uzgost akiu smile.gif ir siuo atveju karpyt, slept nenorejau nieko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 18 rugsėjo 2010 - 22:26