Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Forgete @ 2010 09 17, 14:10)
seniai matyti zmones, tai kur gi dingote su noelle ? smile.gif

4u.gif aaaha prapuolėm blush2.gif
Aš tai savo galvelėj stalčiukus tvarkiau biggrin.gif , generalinę tvarką dariau lotuliukas.gif
Fotiką padėjus buvau, neturiu ką parodyt, tai tik paskatinėju.
Dėl noelles, nesu tikra, bet manau, kad ir stalčiukus tvarkė biggrin.gif

Naujienos, tiesa nieko per daug įdomaus, paraše, jei kam įdomu, mielai kviečiu užsukti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 17 rugsėjo 2010 - 13:26
QUOTE(frederica @ 2010 09 17, 14:17)
4u.gif aaaha prapuolėm  blush2.gif
Aš tai savo galvelėj stalčiukus tvarkiau biggrin.gif , generalinę tvarką dariau lotuliukas.gif
Fotiką padėjus buvau, neturiu ką parodyt, tai tik paskatinėju.
Dėl noelles, nesu tikra, bet manau, kad ir stalčiukus tvarkė biggrin.gif

Naujienos, tiesa nieko per daug įdomaus, paraše, jei kam įdomu, mielai kviečiu užsukti biggrin.gif

apziurejau, tai jeigu tu sakai kad buvau padejus fotika ir neturi ka parodyt, tai kas tada buna kai generalines tvarkos nedarai? sitiek pridejus foto, sitiek grozybiu. Jau nebezinau ka ir girt, visos nuostabios wub.gif
Atsakyti
Nu reikės kada pažiūrėt rimčiau, ko ten reik tiems darbams, kai mažylė miegos ax.gif

O šiaip daug ką žinau ir dar daugiau turbūt nežinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 09 17, 13:17)

Tokios grazios nuotraukos, kad sedziu be amo..
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 09 17, 14:17)

wow... as irgi apsalus... labai grazu! wub.gif
ir visko taip noriu noriu noriu - pardedant keksiukais, baigianti skybeliukais, kepuriukais, palciukais ir t.t. ir t.t...
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2010 09 17, 16:08)
wow... as irgi apsalus... labai grazu!  wub.gif
ir visko taip noriu noriu noriu - pardedant keksiukais, baigianti skybeliukais, kepuriukais, palciukais ir t.t. ir t.t...

Jo, as irgi.Visos detalytes, viskas taip grazuuuu.
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 09 16, 11:39)
Egipta, mano akimis žiūrint, turėtum keisti fotografavimo kampą. Pastebėjau, kad mergaitė daugiau vis stambiu planu fotografuojama, tada nesimato kažkokio ryšio, t.y. ką tu norėjai nufotografuoti, ar kažkokią emociją, veiksmą ar dar ką. Gal geriau bandyk iš toliau daryti kadrus. mirksiukas.gif  Kai po kiokių 50 kartų "apkirpimų" pamatysi ko nereikėjo fotografuoti, kur daugiau vietos palikti reikėjo, tada tau akyse "prašviesės". biggrin.gif  Tik nesupyk, nes kalbu iš savo patirties. Dar pastebėjau, kad iš viršaus fotografuoji. Gal pabandyk žvilgtelt iš apačios. 4u.gif

Labai dekui uz patarimus, bandysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 09 17, 14:50)

QUOTE(Alabama @ 2010 09 17, 16:25)

QUOTE(Cheles @ 2010 09 17, 17:08)

Dėkui, mergaitės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 17 rugsėjo 2010 - 22:24
QUOTE(frederica @ 2010 09 17, 13:17)

Sužavėta wub.gif Tavo nuotraukos tokios jausmingos, gilios.... sunku žodžiais apsakyti... O visi kiti darbeliai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
frederica, labai gražu, labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 09 18, 09:33)
frederica, labai gražu, labai wub.gif

drinks_cheers.gif

pasicekavinau ir tavo fotobloge bigsmile.gif šaunuolė thumbup.gif pasirodo, bendrą pažįstamą turim drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2010 09 18, 10:40)
drinks_cheers.gif

pasicekavinau ir tavo fotobloge bigsmile.gif šaunuolė thumbup.gif pasirodo, bendrą pažįstamą turim drinks_cheers.gif  biggrin.gif

4u.gif ačiukas- o kuris pažįstamas ax.gif
Atsakyti