Oharai sveikinimai graži nuotaka ir foto puikios Akasha, gal jau sakei...bažnyčioj šviesu taip buvo? ar čia tavo nuopelnas su mažuoju modeliuku foto irgi labai faina, ir kepurytė reikėtų pas tave PS pasimokyti, ar tu dar papildomai, pvz. šiuo atveju, šviesinai foną su PS?
Airv, dovana tai
o mano išsvajota gimtadienio dovana - 50-tukas nuplaukė teks tuos pinigėlius naujam kompui skirti
QUOTE(sushi @ 2010 09 16, 17:08)
Akasha, o kodėl rankiniu būdu nenori RAW koreguodama temperatūros pastumdyti?..
bijau ir rankiniu nugrybauti, bet reiks pasizaisti
QUOTE(Olive* @ 2010 09 16, 17:13)
sorry, kad ilendu, nelabai turiu ka rodyti, tai tik tyliai skaitau
bet nebe susilaikaiu nepagyrus
nuostabus darbelis ir pries tai kur rodei ta kepure reiks gal virbalus issitraukt
bet nebe susilaikaiu nepagyrus
nuostabus darbelis ir pries tai kur rodei ta kepure reiks gal virbalus issitraukt
Senesne kepuryte, tai nemano ranku rabo Bet ji labai grazi, bet nezinau ar gautusi man tokia grazi...
QUOTE(Žydraakė @ 2010 09 16, 22:02)
O jeigu objektas juda šonu? Na praeina pro tave, tai koks tada fokusas?
Beja, ačiū už išsamų manojo grybo komentarą.
Šitą funkciją žinau, naudoju. Bet fokuso taškus dažniausiai keisčiu nejudančiam objektui, na vat matau, kad jis toj konkrečioj vietoj, dedu ten fokusą ir fotkinu. Bet judantys subjektai... Ką ten prikaitaliosi tuos fokuso taškus, statausi centrinį ir mėginu perkadruot
Beja, ačiū už išsamų manojo grybo komentarą.
Šitą funkciją žinau, naudoju. Bet fokuso taškus dažniausiai keisčiu nejudančiam objektui, na vat matau, kad jis toj konkrečioj vietoj, dedu ten fokusą ir fotkinu. Bet judantys subjektai... Ką ten prikaitaliosi tuos fokuso taškus, statausi centrinį ir mėginu perkadruot
Kai objektas juda sonu, tai tinka ir paprastas single focus, nes ryskumo zona nesikeicia........
na matai, jei judantis objektas juda i tave, tai irgi galima naudoti, tada nereikes centre fokusuoti, zinoma gana sudetinga greitai susisukti... Beje kiek skaiciau, tai centrinis fokusavimo taskas buna jautriausias, o kiti gali truputi ir pagrybauti...
As pati siaip isvis niekada nematau reikalo juos perjungineti... perkadruoti man greiciau gaunasi...
QUOTE(Alexso @ 2010 09 16, 23:04)
Jei tai būtų nepažystamas užsakovas, tai duočiau max 30-50 kadrų ir psio.
Tai kodel tiek mazai nuotrauku atiduotum? Neissisuktum su tiek... Arba uzsakovai liktu nepatenkinti...
sveiki, labai labai ieškau kas rytdienai galėtų išnuomoti blykstę canon 550 fotoaparatui - blykstės reikia iki rytdienos vakaro nuo rytdienos ryto, dėl nuomos kainos ir užstato manau tikrai susitartume, padėkit ką
QUOTE(gera_lengva @ 2010 09 17, 10:00)
sveiki, labai labai ieškau kas rytdienai galėtų išnuomoti blykstę canon 550 fotoaparatui - blykstės reikia iki rytdienos vakaro nuo rytdienos ryto, dėl nuomos kainos ir užstato manau tikrai susitartume, padėkit ką
o fotofabrikas? dar kazkas lyg nuomoja
QUOTE(Forgete @ 2010 09 17, 11:02)
o fotofabrikas? dar kazkas lyg nuomoja
kaune tik fotofabriką žinau, bet ten rezervuotos..
QUOTE(Akasha @ 2010 09 17, 08:49)
Kai objektas juda sonu, tai tinka ir paprastas single focus, nes ryskumo zona nesikeicia........
na matai, jei judantis objektas juda i tave, tai irgi galima naudoti, tada nereikes centre fokusuoti, zinoma gana sudetinga greitai susisukti... Beje kiek skaiciau, tai centrinis fokusavimo taskas buna jautriausias, o kiti gali truputi ir pagrybauti...
As pati siaip isvis niekada nematau reikalo juos perjungineti... perkadruoti man greiciau gaunasi...
Jetus, tuoj eisiu persidažyt savo blondiniškumo
Objektas juda šonu: bet tai susifokusavus centre aš kaip ir turiu perkadruoti?... Objekto judejimo kryptimi, ar ne taip? Aš suprantu, kad ryškumo zona eina per visą kadrą, nu bet vis tiek fokusas kažkurioj vietoj ryškesis būna, ar aš klystu?
Kaip sakant nelygu kaip perkadruoti. Tu jau kokybiškai tai darai, o aš toks jausmas dar tik tą patį judesį perkadravimo atkalinėju Su kokybe ne visada gaunasi Va pakankinau savo dukrytę, eisiu žiūrėt, ar bent kas normalaus gavosi. Tik teko sutrumpint fotosesija nes mano staltiesę ne tik apsysiojo, bet ir apkakojo dar
Laba dienelė ,
Noriu jungtis prie jūsų. Visai netyčia atradau šitą temą beskaitinėdama internete apie fotografiją, nors supermamose jau seniai bendrauju kitose temose. Tikiuos priimsite naujokę
Trumpai apie mane: baigiau sustiprintos dailės mokyklą, kurioje ir "užsikabinau" su fotografija, net baigiamąjį darbą dariau fotografijos tema. Pradėjau nuo Smenos, tada pavyko gauti Zenitą. Fotografavau, domėjausi, net vietinės reikšmės parodose dalyvavau. Paskui kažkaip nutolau nuo fotografijos ir va po maždaug dešimties metų vėl grįžtu prie jos. Bet jaučiuos čia naujokė visiškai, iš naujo skaitau apie diafragmą, išlaikymą ir panašiai
Šią vasarą gavau iš vyro dovanų Nikon D3000. Dabar domiuos objektyvais ir labai noriu tobulėt vis labiau ir labiau.
Tikiuos su jumis diskutuodama įvairiais foto klausimais tą ir galėsiu daryt
Na tai kaip, ar priimsit?
Noriu jungtis prie jūsų. Visai netyčia atradau šitą temą beskaitinėdama internete apie fotografiją, nors supermamose jau seniai bendrauju kitose temose. Tikiuos priimsite naujokę
Trumpai apie mane: baigiau sustiprintos dailės mokyklą, kurioje ir "užsikabinau" su fotografija, net baigiamąjį darbą dariau fotografijos tema. Pradėjau nuo Smenos, tada pavyko gauti Zenitą. Fotografavau, domėjausi, net vietinės reikšmės parodose dalyvavau. Paskui kažkaip nutolau nuo fotografijos ir va po maždaug dešimties metų vėl grįžtu prie jos. Bet jaučiuos čia naujokė visiškai, iš naujo skaitau apie diafragmą, išlaikymą ir panašiai
Šią vasarą gavau iš vyro dovanų Nikon D3000. Dabar domiuos objektyvais ir labai noriu tobulėt vis labiau ir labiau.
Tikiuos su jumis diskutuodama įvairiais foto klausimais tą ir galėsiu daryt
Na tai kaip, ar priimsit?
QUOTE(gotte @ 2010 09 17, 11:05)
Laba dienelė ,
cia visos laukiamos prasom jungtis ir daryt namu darbus
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 17, 11:14)
cia visos laukiamos prasom jungtis ir daryt namu darbus
o visiems būtina?
QUOTE(gotte @ 2010 09 17, 13:34)
o visiems būtina?
na butu gerai ar viska viska zinot is tos teorijos ir kaip taikoma? siaip mums tai nebutina, kad juos darytume, cia gi kiekviena del saves mokosi..
QUOTE(gotte @ 2010 09 17, 13:34)
o visiems būtina?
Nd...na čia toks kaip ir susipažinimas gaunasi, jei fotografuoji tai tikrai ilgai netruksi su ND, o ir kitoms nebus pikta, kad daromos išimtys
Sveika prisijungus
QUOTE(frederica @ 2010 09 17, 14:09)
Nd...na čia toks kaip ir susipažinimas gaunasi, jei fotografuoji tai tikrai ilgai netruksi su ND, o ir kitoms nebus pikta, kad daromos išimtys
Sveika prisijungus
Sveika prisijungus
seniai matyti zmones, tai kur gi dingote su noelle ?
gotte sveika