laba,
Apsileidus apsileidus...
QUOTE(inesaS @ 2010 09 02, 22:00)
Nevisada centravimas yra blogai.Apie grybu fotografavima
GRYBU FOTOGRAFAVIMAS
Dėkui
Gaila, kad perskaičiau jau po grybų fotosesijos, o naujos nepavyko dar apturėti.
QUOTE(Akasha @ 2010 09 03, 08:29)
Merginos gi tam yra continuous AF(pas canona, gerai nebepamenu bet AI servo ir ten dar kazkas) taigi, kai objektas juda i tave, ar nuo taves fotikas pats gaudo ta judejimas ir persifokusuoja.... zinoma pagrindinis objektas turi buti ten kur parinktas vieno tasko fokusas(cia tarkim centre) nes kitaip fokusas nuplaukia toli toli
O jeigu objektas juda šonu? Na praeina pro tave, tai koks tada fokusas?
Beja, ačiū už išsamų manojo grybo komentarą.
QUOTE(paprasta @ 2010 09 03, 09:16)
Va aš niekaip nesuprantu, kaip ten perkadruoti reikia...
skaitau skaitau ir man "nedašyla" aš visada fokusuoju su judančiu fokusu- na, nusistatatau tašką ir pati jį nusuku, kur man reikia...
Man atrodo perkadravimas įmanomas su One shot (čia Canon) fokusu
Ar aš klystu? Aš tai dar neperpratau to Al servo fokusavimo
QUOTE(Akasha @ 2010 09 03, 15:19)
Jei draugauji su anglu kalba tai
http://www_dofmaster_com/dofjs.html ir
http://www.cambridge...th-of-field.htm
Del fokuso tasku slankiojimo pas tave desinej virsuj yra toks mygtukas kuris keicia fokuso taskus, ten nupiesti fokuso taskuciai... o jei nerasi pavartyk manuala...
Ne su šita kalbadraugauju, bet kažkiek moku, dėkui, mėginsiu.
Šitą funkciją žinau, naudoju. Bet fokuso taškus dažniausiai keisčiu nejudančiam objektui, na vat matau, kad jis toj konkrečioj vietoj, dedu ten fokusą ir fotkinu. Bet judantys subjektai... Ką ten prikaitaliosi tuos fokuso taškus, statausi centrinį ir mėginu perkadruot
QUOTE(inesaS @ 2010 09 03, 16:17)
(Žydraakė,nu kaip tau paaiskinti.Nevisada fokusas buna ten kur tu nori,o ypac jeigu daug objektu nuotraukoje.Dar ne karta ir ne du su tuo susidursi
Paguodei, kaip sakant
QUOTE(airv @ 2010 09 04, 15:41)
Naršiau archyvą ir radau kelias nuotraukas kurias "išbrokavusi" buvau. Šiandien į jas kitaip jau žiūriu
Kritikos reikia.
Man ši patiko, ta plaukų sruoga tokia paslaptinga detalė
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 07, 15:55)
gal geriau pakalbekim, gal kas nori susitikt kada ir pasifotkint?
as tai nenoriu, kad mane fotkintu, bet labai labai noriu ka nors pafotkint
Jeigu ne nuogą,, tai gali mane
QUOTE(astisius @ 2010 09 07, 22:32)
šiaip tik tyliai paskaitinėju jūsų teąm, bet pakomentuosiu tavo grybą. Iš esmės niekuo neužkabino tavo foto, matosi tik kepurė ir viskas, kaip blynas. Dėl technikos nesikabinėsiu, nesu tokia pasikausčius......
Aš pvz. va taip grybus ir kt. fotografuoju, guluos ant žemės, nukapstau kiek reikia samanų ir kt. dalykų, na maždaug sufabrikuoju būsimą vaizdą ir tik tada fotkinu, niekada nedarau, kad atėjau pamačiau kaip yra ir fotkinu, nea, reikia galvoti, kaip gražiau būtų....va vienas mano grybas:
nors ir tai, dabar žiūrint dargalėjau nukapstyt tas samanas iš priekio....
Taip ir norisi suvalgyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 09 09, 18:05)
Kadangi komentarų nesulaukiau, tai suprantu, kad užskaityta
Einu toliau temos skaityti