Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2010 09 02, 21:47)

labai mazas islaikymas, jei ir tavo vaikas vietas stovetu, tai tikrai susiliejes butu. Labai gera knyga - susipazinkime islaikymas. ten aiskina koki kada islaikyma taikyt. zodziu jei vaikas juda i tave tai 1/250, jei vaikas juda is vieno sono i kita 1/500. pvz balandziam fotkint irgi 1/500.

as pati tiesiog ka nors veikianti vaika nefotkinu maziau nei 1/100, dazniausiai 1/125.

alabama o kokie kiti parametrai?
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 09 02, 13:27)
Aš kaimynės mergytę pafotkinau truputį ax.gif
graži mergytė wub.gif
Man tik kažkaip pirmose 3 nuotraukose galvos nukirpimas kliūna - arba daugiau rėžt norisi, arba jau visą tuomet galvytę palikt neapkarpytą... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 09 02, 20:14)
Štai tas grybas ax.gif

user posted image

Padiskutuokim, kur tas fokusas g.gif
Man nesinorėjo grybo tupdyt fotkės centre, autofokusas buvo centre, susifokusavau į grybą, tada patraukiau fotiką, kad grybas būtų šone ir nufotkinau. Bet mano akimis žiūrint, fokusas liko centre g.gif Tai grybas nejuda, galiu tarkim fotkinant kaskart keisti fokuso taškus, pas mane jų berods 9, bet vaikai, jie nelauks, kol aš pakeisiu fokuso taškus, tai visada turiu centre ir nukreipinėju fotiką, vat ir su fokusu tada prastai gaunasi.
Ar bent suprantamai viską išdėsčiau diskusijai g.gif

Nevisada centravimas yra blogai.Apie grybu fotografavima GRYBU FOTOGRAFAVIMAS
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2010 09 02, 21:58)
graži mergytė  wub.gif
Man tik kažkaip pirmose 3 nuotraukose galvos nukirpimas kliūna - arba daugiau rėžt norisi, arba jau visą tuomet galvytę palikt neapkarpytą...  blush2.gif

ačiū už komentarą 4u.gif
Atsakyti
paprasta,nerealios foto.Tokios astrios.Man taip nesigauna ir su 50mm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2010 09 02, 22:02)
paprasta,nerealios foto.Tokios astrios.Man taip nesigauna ir su 50mm doh.gif

ačiū... tik man neišeina taip, kaip aš noriu doh.gif
Atsakyti
Paprasta, o foną apdirbai kaip nors papildomai?
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 09 02, 22:32)
Paprasta, o foną apdirbai kaip nors papildomai?

nop...nemoku aš... 4u.gif ten fone lovytė mergytės 4u.gif keičiau į jb ir sharpo truputį dėjau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 02 rugsėjo 2010 - 21:35
QUOTE(Forgete @ 2010 09 02, 20:55)
labai mazas islaikymas,  jei ir tavo vaikas vietas stovetu, tai tikrai susiliejes butu. Labai gera knyga - susipazinkime islaikymas. ten aiskina koki kada islaikyma taikyt. zodziu jei vaikas juda i tave tai 1/250, jei vaikas juda is vieno sono i kita 1/500. pvz balandziam fotkint irgi 1/500.

as pati tiesiog ka nors veikianti vaika nefotkinu maziau nei 1/100, dazniausiai 1/125.

alabama o kokie kiti parametrai?

Mergaite judejo ant supyniu, as vedziau fotika paskui ja.Manau, judesis tikrai matosi.
F 8, ISO 50
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 09 02, 23:16)
Mergaite judejo ant supyniu, as vedziau fotika paskui ja.Manau, judesis tikrai matosi.
F 8, ISO 50

turbut susimaisiau, as maniau tu skundiesi kad susiliejes vaizdas, o tu specialiai paninga darei smile.gif sorry smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 09 02, 22:18)
turbut susimaisiau, as maniau tu skundiesi kad susiliejes vaizdas, o tu specialiai paninga darei smile.gif sorry smile.gif

Jo, specialiai.Judancios supynes. biggrin.gif Gi sakau paningas
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 09 02, 23:37)
Jo, specialiai.Judancios supynes. biggrin.gif Gi sakau paningas

aha sakei, ne visi mato smile.gif einu miegot nesikabinejus biggrin.gif
Atsakyti