Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(airv @ 2010 09 15, 16:57)
Tiesa, gal galite rekomenduoti kokį fotografą kuris studijoj fotografuotų kaune? Norime vaikiukus nuvesti pafotografuoti.

O kam tau reikia? Pati pafotografuok. Kam pinigus leisti be reikalo? Nemanau, kad bus geriau nei tavo pacios.

QUOTE(green_tea @ 2010 09 15, 18:18)

Kadangi mano patriotine nuotrauka atsiliepimu nesulauke, pristatau sekancia nuotrauka. Kritika ir komentarai laukiami  smile.gif

Dubrovnikas: uz kadro

Labai geras kadras. Sviesa nuostabi
Atsakyti
Man labai patiko šios foto spalvos 4u.gif
Atsakyti
Laba diena , norėčiau žinoviu patarimo, skaitinėju čia po truputi ir nelabai suprantu Jūsų tuos "slaptažodžius", kas ką reiškia, o nuotraukytės labai įspūdingos.
Taigi eisiu prie reikalo, esu pradedančioji, ir norėčiau nusipirkti fotiką, bet kuo toliau vartau visokius puslapius susijusius su visu šituo reikalu, tuo labiau susisuko galva, prašau patarkit, ka galiu pirkti, ruošiuosi skirti apie 1500 lt.
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 09 16, 12:23)
O kam tau reikia? Pati pafotografuok. Kam pinigus leisti be reikalo? Nemanau, kad bus geriau nei tavo pacios.

Noriu ir pati į kadrą pakliūti smile.gif Reikia bent vienos tvarkingos šeimyninės nuotraukos. Nesugaudau aš pati savo chebros g.gif Beto, smalsu pažiūrėti kaip kiti dirba ir būtent studijoje smile.gif

Bet bandysiu ir namie. MB staigmeną padarė, nupirko fono laikiklius, studijinį apšvietimą (softboxus 2), atšvaitus. Tik patį foną reikia nusipirkt ax.gif Kol išmoksiu normaliai naudotis laiko nemažai praeis, manau
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 09 16, 13:19)
Noriu ir pati į kadrą pakliūti smile.gif Reikia bent vienos tvarkingos šeimyninės nuotraukos. Nesugaudau aš pati savo chebros  g.gif Beto, smalsu pažiūrėti kaip kiti dirba ir būtent studijoje smile.gif

Bet bandysiu ir namie. MB staigmeną padarė, nupirko fono laikiklius, studijinį apšvietimą (softboxus 2), atšvaitus. Tik patį foną reikia nusipirkt  ax.gif Kol išmoksiu normaliai naudotis laiko nemažai praeis, manau

Wow, nuostabi dovana wub.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 09 16, 13:19)
Noriu ir pati į kadrą pakliūti smile.gif Reikia bent vienos tvarkingos šeimyninės nuotraukos. Nesugaudau aš pati savo chebros  g.gif Beto, smalsu pažiūrėti kaip kiti dirba ir būtent studijoje smile.gif

Bet bandysiu ir namie. MB staigmeną padarė, nupirko fono laikiklius, studijinį apšvietimą (softboxus 2), atšvaitus. Tik patį foną reikia nusipirkt  ax.gif Kol išmoksiu normaliai naudotis laiko nemažai praeis, manau

Jau kaip faina wub.gif Koks saunuolis. Kur pirko, kiek mokejo biggrin.gif Turesi mane i svecius pasikviesti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 09 16, 13:20)
Wow, nuostabi dovana wub.gif

Aga wub.gif Jis puiki mano palaikymo komanda smile.gif

QUOTE(rarity @ 2010 09 16, 13:28)
Jau kaip faina  wub.gif  Koks saunuolis. Kur pirko, kiek mokejo biggrin.gif Turesi mane i svecius pasikviesti  blush2.gif

Pirko ebay, o kiek mokėjo nesako g.gif
Būtinai kviesiuosi, tik dar fono trūksta iki pilnos laimės smile.gif
O tu komandiruotėj dabar? g.gif
Atsakyti
ooo kokia puiki dovana thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
pavydas biggrin.gif as tai netureciau tik kur visko susidet biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Akasha,2010 09 15, 15:56]
Siaip cia sumazinus fotkes toks efektas gavosi, ant dideliu to nesimato... o siaip cia vienas filtriukas truputi dadejo toki ispudi...

[/quote]

Koks filtriukas?Kur jis ar kaip jis naudojamas? bigsmile.gif

Na jei kalbeti apie megejiskas kameras, tai yra vienas fotikas filmuojantis puikiai... Keleta Dr.Hauso seriju yra filmuota su Canon 5D Mark ll.... smile.gif
[/quote]
drinks_cheers.gif Ir as norejau ji pamineti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 16 rugsėjo 2010 - 14:41
Teko ir man krikstynas fotkint, tai kunigas nusivede i tokia maza maza patalpele, na kaip buna altorius ir i sonus tokie uzejimai. ta patalpele tamsi, maza - vienam gale kunigas kitam teveliai su vaiku. ir jis taip per 10min viska atburbuliavo, as tik atsistojau vienoj vietoj ir vos spejau gaudyt kada patepa, kada pila, kada laimina, kada zvake dega... Toks konvejeris ten buvo kad sakes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 09 16, 15:49)
Teko ir man krikstynas fotkint, tai kunigas nusivede i tokia maza maza patalpele, na kaip buna altorius ir i sonus tokie uzejimai. ta patalpele tamsi, maza - vienam gale kunigas kitam teveliai su vaiku. ir jis taip per 10min viska atburbuliavo, as tik atsistojau vienoj vietoj ir vos spejau gaudyt kada patepa, kada pila, kada laimina, kada zvake dega... Toks konvejeris ten buvo kad sakes  doh.gif

ogo, cia tai jau blogiausias scenarijus blink.gif bet gal vis tiek kazkas gavosi?smile.gif

o ziurekit, o ka ten patepa? gal zino kas visa scenariju?smile.gif ai, nors gal reiks pasigooglint biggrin.gif
Atsakyti