Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Lutpede @ 2010 09 15, 20:45)
Nei vienas foto aparatas  taip gerai nenufilmuos kaip  filmavimo kamera. Ar verta tik dėl to pirkti nauja foto aparatą. Geriau už tą kaina nusipirkti  filmavimo kamerą ir džiaugtis filmų kokybe.

Na,čia aš nesutiksiu schmoll.gif ,aš iki šiol filmuoju canon ixus 80 is ir neturiu,jokių nusiskundimų,juk ne vestuves filmuoju,tik augančia dukrytę,beje kas žiūri filmuotą medžiagą,net stebisi,kad filmuota fotoaparatu,todėl ir noriu,fotoaparato su kamera,nes dabar nešiojuosiu du doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2010 09 15, 20:30)
Nusimanančiu merginų,noriu nuomonės apie naująjį canona : http://www.lrytas.lt...a-35-kartus.htm

Aš jau padariau klaidą,nusipirkus fotoaparatą be filvmavimo,juk man daugiau jis reikalingas fiksuoti mano dukrytę,tad vėl žvalgausi naujo aparato  rolleyes.gif

as visad sakau, kad fotikas fotkinimui, kamera filmavimui, telefonas skambinimui biggrin.gif kai i viena daikta visko prikista, tada reiskias, kad nei vieno gero nera smile.gif

o tai koki tu turi dabar fotika?
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 15, 20:50)
as visad sakau, kad fotikas fotkinimui, kamera filmavimui, telefonas skambinimui biggrin.gif kai i viena daikta visko prikista, tada reiskias, kad nei vieno gero nera smile.gif

o tai koki tu turi dabar fotika?

Na taip,iš dalies tu tikrai teisi smile.gif ,kas per daug,tas nesveika mirksiukas.gif
Dabar dar nepilnas menesis,kai turiu canon 450,durnių durnė,nu neapsižiūrėjau,kad jis nefilmuoja doh.gif ,ieškojau gerą pusmetį,rinkausi,pagal kainą,rekomendacijas,o apie filmavimą,net minties nebuvo,atrodė savaime suprantamas dalykas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2010 09 15, 21:06)
Na taip,iš dalies tu tikrai teisi  smile.gif ,kas per daug,tas nesveika  mirksiukas.gif
Dabar dar nepilnas menesis,kai turiu canon 450,durnių durnė,nu neapsižiūrėjau,kad jis nefilmuoja  doh.gif ,ieškojau gerą pusmetį,rinkausi,pagal kainą,rekomendacijas,o apie filmavimą,net minties nebuvo,atrodė savaime suprantamas dalykas  doh.gif

na, canon 450 tikrai manau geresnis uz ta, kur idejai nuoroda. nes tas gi net ne veidrodinis.. bet aisku, ziurek kaip tau geriau ir ko reik is to fotiko.
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2010 09 15, 21:30)
Nusimanančiu merginų,noriu nuomonės apie naująjį canona : http://www.lrytas.lt...a-35-kartus.htm

komentarai apie šį foto aparatą
http://www.lrytas.lt...84440539&view=6
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 09 15, 17:09)
o tai ne raw naudojai?

Raw naudojau, bet sakau, nu vat nesumasciau kokias daryti... o automatu raw taisydamas labai nusigrybavo...

QUOTE(airv @ 2010 09 15, 17:29)
Aga, Marijampolėj burbuliatorius čia wink.gif Gaila, kad labai mažai žmonių būna sad.gif

Akasha, labai liuks nuotraukos thumbup.gif
Čia gal Oharos vestuvės? blush2.gif

Dekui.... Taip taip Oharos smile.gif

QUOTE(green_tea @ 2010 09 15, 19:18)
Akashos nuotrauku neradau, nezinau kur ieskoti  unsure.gif

Kadangi mano patriotine nuotrauka atsiliepimu nesulauke, pristatau sekancia nuotrauka. Kritika ir komentarai laukiami  smile.gif

Visai idomiai ziurisi... Su stovu darei?
Mano parse yra nuoroda i bloga...

QUOTE(Lutpede @ 2010 09 15, 20:45)
Nei vienas foto aparatas   taip gerai nenufilmuos kaip  filmavimo kamera. Ar verta tik dėl to pirkti nauja foto aparatą. Geriau už tą kaina nusipirkti  filmavimo kamerą ir džiaugtis filmų kokybe.

Na jei kalbeti apie megejiskas kameras, tai yra vienas fotikas filmuojantis puikiai... Keleta Dr.Hauso seriju yra filmuota su Canon 5D Mark ll.... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 16 rugsėjo 2010 - 07:43
Gal kuri fotkino Kernaves baznycioj? Idomu, ar labai tamsi...
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 09 16, 09:43)

Na jei kalbeti apie megejiskas kameras, tai yra vienas fotikas filmuojantis puikiai... Keleta Dr.Hauso seriju yra filmuota su Canon 5D Mark ll....  smile.gif

Gerai pasakei 4u.gif
Atsakyti
Na, mano nikon d90 filmuoja, tai man savo mažiukę karts nuo karto pafilmuoti- pats tas thumbup.gif thumbup.gif

Ohara, sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 09 13, 12:57)
Klausimas. Turiu nemažai foto, kur ir emocija ir ryškumas liuks, bet fonas  doh.gif ten jau klonavimas neišgelbėja...pvz vienoj pusėj šviesu, kitoj tamsu. Blaško dėmesį. Kaip jūs tada koreguojate foną? Iškerpate, tamsinate? Kokiais įrankiais? g.gif

Su Ligthroom'u super darosi. mirksiukas.gif

QUOTE(airv @ 2010 09 14, 15:47)
Bizyte, ko taip?  g.gif Vistiek juk fotografuoji, judi pirmyn wink.gif

Ir aš jau po atostogų grįžus skaitinėju, bet jau nebeturiu tiek laiko internete sedėti. Grįžau į darbą... verysad.gif Tad vakarus labiau leidžiu su šeima, nei prie kompo. Na aišku, vakar iki 1 val. nakties tvarkiau giminaitės krikštynų nuotraukas, tai šiandien labai norisi miego. lotuliukas.gif Deja nuotraukų negaliu parodyti, mergytės tėvai neduoda sutikimo. schmoll.gif
Kai bus daugiau laiko, įkelsiu ką nors, labai nemažai susikaupė per vasarą. smile.gif
QUOTE(Akasha @ 2010 09 15, 07:01)
As kazkada pirkau kilogramini, kadangi nenaudoju labai daznai, tai man jo per akis uztenka.... atlaiko jis fotika, jei objektyvas ne per didziausias...

Visada galima gudrauti ir ant lengvo trikojo apcioj tvirtinti kokia tase ar dar kanors sunkaus, kad jis stabilesnis butu... bet tuoj megejiskus dslr jie atlaiko be vargo... O be to jei kur ir nestis tai bent jau rankytes nepavargs....

Turiu nesunkų, bet gerą, man vyras išrinko. thumbup.gif Pažaidžia ir vaikai, kartais sūnus fotografuoja nuo statyvo. Labai svarbu, kaip kažkas rašė, kad prie galvos tvirtintųsi tokia prisukama prie fotiko lentelė. Su ja tikrai uždėti bei nuimti kūną tiesiog easy. drinks_cheers.gif

QUOTE(Akasha @ 2010 09 15, 14:56)
Dekui mergaites uz pagyras....  blush2.gif

Ir jo jo Forgete, tikrai su wb baznycioje siek tiek nusigrybavau  blush2.gif Ir nezinojau ar visas gelsvesnes palikti ar tvarkyti ir labiau baltesnes daryti...  g.gif
Na ten as vienu momentu persijunginejau WB, tai va ir gavosi jos skirtingos...

Bandyk su Ligthroom'u. Aš taip pataisiau labai lengvai krikštynų nuotraukas. mirksiukas.gif
P.S. šioje programoje labai lengva dirbti, visa informacija išlieka history, tad gali sugrįžti prie bet kurio varianto vėl ir vėl iš naujo. Aš įsimylėjau Lgth'ą. wub.gif lotuliukas.gif

Egipta, mano akimis žiūrint, turėtum keisti fotografavimo kampą. Pastebėjau, kad mergaitė daugiau vis stambiu planu fotografuojama, tada nesimato kažkokio ryšio, t.y. ką tu norėjai nufotografuoti, ar kažkokią emociją, veiksmą ar dar ką. Gal geriau bandyk iš toliau daryti kadrus. mirksiukas.gif Kai po kiokių 50 kartų "apkirpimų" pamatysi ko nereikėjo fotografuoti, kur daugiau vietos palikti reikėjo, tada tau akyse "prašviesės". biggrin.gif Tik nesupyk, nes kalbu iš savo patirties. Dar pastebėjau, kad iš viršaus fotografuoji. Gal pabandyk žvilgtelt iš apačios. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexso: 16 rugsėjo 2010 - 10:56
QUOTE(Alexso @ 2010 09 16, 11:39)
Ir aš jau po atostogų grįžus skaitinėju, bet jau nebeturiu tiek laiko internete sedėti. Grįžau į darbą... verysad.gif Tad vakarus labiau leidžiu su šeima, nei prie kompo. Na aišku, vakar iki 1 val. nakties tvarkiau giminaitės krikštynų nuotraukas, tai šiandien labai norisi miego. lotuliukas.gif Deja nuotraukų negaliu parodyti, mergytės tėvai neduoda sutikimo. schmoll.gif
Kai bus daugiau laiko, įkelsiu ką nors, labai nemažai susikaupė per vasarą. smile.gif

kai sekesi fotkint krikstynas? cia pirma karta fotkinai? as eisiu fotkint krikstynu, ziauriai bijau biggrin.gif isvis niekad baznycioj nefotkinus.. o cia dar tokia atsakomybe, bijau ka praleist smile.gif pasipasakok biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 09 16, 12:39)
Lutpede, mano akimis žiūrint, turėtum keisti fotografavimo kampą. Pastebėjau, kad mergaitė daugiau vis stambiu planu fotografuojama, tada nesimato kažkokio ryšio, t.y. ką tu norėjai nufotografuoti, ar kažkokią emociją, veiksmą ar dar ką. Gal geriau bandyk iš toliau daryti kadrus. mirksiukas.gif  Kai po kiokių 50 kartų "apkirpimų" pamatysi ko nereikėjo fotografuoti, kur daugiau vietos palikti reikėjo, tada tau akyse "prašviesės". biggrin.gif  Tik nesupyk, nes kalbu iš savo patirties. Dar pastebėjau, kad iš viršaus fotografuoji. Gal pabandyk žvilgtelt iš apačios. 4u.gif

biggrin.gif Ačiū nepykstu, bet mano mergaitės už jūrų marių. Aš tik augaliukus ir kates kol kas fotkinu biggrin.gif
Atsakyti