Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Forgete @ 2010 09 15, 03:12)
as jau paziurejau jos fotobloge vestuvines fotkes
Aha, aš irgi pasidairiyt jau spėjau drinks_cheers.gif Gražių akimirkų nemažai pagauta smile.gif

Tik va, nesupyk, akasha, bet mano tavo fotkėse per daug šarpo (o gal čia kokį filtrą naudoji, kad jos pasidaro tokios kaip plastikinės..? unsure.gif )
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2010 09 15, 15:47)
Aha, aš irgi pasidairiyt jau spėjau  drinks_cheers.gif Gražių akimirkų nemažai pagauta  smile.gif

Tik va, nesupyk, akasha, bet mano tavo fotkėse per daug šarpo (o gal čia kokį filtrą naudoji, kad jos pasidaro tokios kaip plastikinės..? unsure.gif )

man sharpas neuzkliuvo, tik baznycia skirtingose nuotraukose su skirtingu baltos spalvos balansu - vienur geltoniau, kitur balciau . Bet siaip tikrai saunios foto, saunuole akasha 4u.gif
Atsakyti
Dekui mergaites uz pagyras.... blush2.gif

QUOTE(<emigrante> @ 2010 09 15, 11:36)
akasha, maunies kelnes - gausi ishikna  cool.gif  Pasigirt nereik ane?  umn.gif

Nebuvo kada dar pasigirti, o ir girtis nera labai kuom... lotuliukas.gif Dar vis atsigaudineju po vestuviu rolleyes.gif o ir tvarkyti dar nebaigiau.... Esu vis dar lengvame soke, nes pirmas toks isbandymas ir labai bijojau, kad kazkas nesigaus.... Bet rezultatai nudziugino ir mane ir draugus, kuriu vestuves buvo... Nors ir nesu 100% patenkinta rezultatu, bet kaip as sakau, egzamina islaikiau tongue.gif

QUOTE(sushi @ 2010 09 15, 15:47)
Aha, aš irgi pasidairiyt jau spėjau  drinks_cheers.gif Gražių akimirkų nemažai pagauta  smile.gif

Neturiu uz ka pykti tongue.gif Dekui uz nuomone ir pastaba.... mirksiukas.gif Siaip cia sumazinus fotkes toks efektas gavosi, ant dideliu to nesimato... o siaip cia vienas filtriukas truputi dadejo toki ispudi...

Ir jo jo Forgete, tikrai su wb baznycioje siek tiek nusigrybavau blush2.gif Ir nezinojau ar visas gelsvesnes palikti ar tvarkyti ir labiau baltesnes daryti... g.gif
Na ten as vienu momentu persijunginejau WB, tai va ir gavosi jos skirtingos...
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 09 15, 16:56)
Na ten as vienu momentu persijunginejau WB, tai va ir gavosi jos skirtingos...

o tai ne raw naudojai?
Atsakyti
Aga, Marijampolėj burbuliatorius čia wink.gif Gaila, kad labai mažai žmonių būna sad.gif

Akasha, labai liuks nuotraukos thumbup.gif
Čia gal Oharos vestuvės? blush2.gif
Atsakyti
Tiesa, gal galite rekomenduoti kokį fotografą kuris studijoj fotografuotų kaune? Norime vaikiukus nuvesti pafotografuoti.
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 09 15, 17:57)
Tiesa, gal galite rekomenduoti kokį fotografą kuris studijoj fotografuotų kaune? Norime vaikiukus nuvesti pafotografuoti.

http://www.evitafoto.lt/

bet tikrai reikia ohara sveikint 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2010 09 14, 10:01)
Green Tea, koks tavo trikojo modelis? as irgi dairaus i sunku. Nes pries tai turejau lengva aliumini (pirkdama galvojau - bus lengviau nesiotis  lotuliukas.gif ). Ale kai viena kart vos nenukrito man jis kartu su visa kamera - tai perzegnojau ir dukrai zaist atidaviau. Neilgai tvere. Po menesio suluzo nabagas  lotuliukas.gif

Manfrotto 190XPROB + Manfrotto 496RC2 galva. Sveria 2,6kg, islaiko 5kg svori. Man jis patinka, uztruko, kol ismokau naudotis, bet dabar jau ipratau ir visai greitai susisuku. Tik pagailejau pinigeliu deklui, tai dabar vargsas trikojis toks apdauzytas, kad atrodo kaip 10 metu naudotas blush2.gif

QUOTE(Tiga @ 2010 09 14, 13:26)
Ne burbuliatoriuje, bet i burbulu tema smile.gif

Idomi nuotrauka, idomus bandymas permatomu burbulu bandymas. idomu, kaip ziuretusi, jei burbulai butu puciami i sona, o ne i objektyva, ir butu ryskus tiek veidas, tiek burbulai - gal geriau atrodytu? nes dabar taip ir norisi ta burbula nuo veido nuvalyt... blush2.gif

QUOTE(Lutpede @ 2010 09 14, 15:59)
Taigi jūsų teismui "Išdidaus katino portretas"

Man noretusi kiek daugiau erdves katinui, ypac zvilgsniui...

Akashos nuotrauku neradau, nezinau kur ieskoti unsure.gif

Kadangi mano patriotine nuotrauka atsiliepimu nesulauke, pristatau sekancia nuotrauka. Kritika ir komentarai laukiami smile.gif

user posted image
Dubrovnikas: uz kadro
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 09 15, 12:15)
Smagumelis, kad suvalkieciu daugiau atsiranda smile.gif

thumbup.gif smagu,kai taip draugiškai priimat 4u.gif

QUOTE(green_tea @ 2010 09 15, 19:18)
Dubrovnikas: uz kadro

Man labai gražu,tikra atvirutė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2010 09 15, 19:18)
Kadangi mano patriotine nuotrauka atsiliepimu nesulauke, pristatau sekancia nuotrauka. Kritika ir komentarai laukiami  smile.gif

man patinka naktine fotografija smile.gif kad ir gali ten nieko nevykt biggrin.gif ir sita grazi, nes spalvos labai labai.. bet pats kadravimas man nekabina, nes centre tie drabuziai. norisi kitokio kampo smile.gif
Atsakyti
Nusimanančiu merginų,noriu nuomonės apie naująjį canona : http://www.lrytas.lt...a-35-kartus.htm

Aš jau padariau klaidą,nusipirkus fotoaparatą be filvmavimo,juk man daugiau jis reikalingas fiksuoti mano dukrytę,tad vėl žvalgausi naujo aparato rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2010 09 15, 21:30)
Nusimanančiu merginų,noriu nuomonės apie naująjį canona : http://www.lrytas.lt...a-35-kartus.htm

Aš jau padariau klaidą,nusipirkus fotoaparatą be filvmavimo,juk man daugiau jis reikalingas fiksuoti mano dukrytę,tad vėl žvalgausi naujo aparato  rolleyes.gif

Nei vienas foto aparatas taip gerai nenufilmuos kaip filmavimo kamera. Ar verta tik dėl to pirkti nauja foto aparatą. Geriau už tą kaina nusipirkti filmavimo kamerą ir džiaugtis filmų kokybe.
Atsakyti