Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(airv @ 2010 09 14, 15:06)
Nu fainai tie burbulai. Dabar, po dviejų sav. vėl bus smile.gif
Man mieliausia iš vakarykščio burbuliatoriaus  4u.gif

WAW thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 09 14, 15:06)
Nu fainai tie burbulai.

Nedryščiau kritikuoti,man labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 13, 20:57)
pirmoj tai man tokios grazios spalvos. bet kadravimas kazkoks keistas. jei jau kirpt, tai daug smile.gif o cia taip atrodo lyg netycia netilpo.. antroj tai man gele ir tiek.. reiktu kitokio kampo paieskoti.. nu pvz pries saule bent man patinka saudyt biggrin.gif ar mazesni f paimti.. nu pabandyk paeksperimentuoti, o ne tik kaip matai, taip nufotkini. o uz eksperimentus juk nieks nemus wink.gif

Ačiū visiem už pastabas

Abu žiedai fotografuoti prieš saulę. Pimoji taip apkirpta tik dėl to, kad norėjau parodyti žiedo lapelių skleidimasi ir geometriją. Antroje man pačiai blaško dėmesį lapai. Bet deje jų nenuskinsi. Be abejo bus dar eksperimentų, kad tik šalna nepakastų žiedų smile.gif

Taigi jūsų teismui "Išdidaus katino portretas"
user posted image
Atsakyti
vis seku temą, tik negaliu nieko įkelti dar doh.gif
QUOTE(Lutpede @ 2010 09 14, 15:59)
Taigi jūsų teismui "Išdidaus katino portretas"

trūksta erdvės katinui, ir ausytes dar nukirpai smile.gif jb pilkokas, bet gali būti, kad mano kompas meluoja ax.gif

Egipta, mergytė labai graži wub.gif o foto trūksta ryškumo, ypač pirmoj paplaukęs veidukas g.gif kadravimas nelabai patinka, bet šaunuolė, kad ieškai ir bandai 4u.gif

o aš jaučiuosi labai nuo jūsų atsilikusi doh.gif o jūs šaunuolės, einat į priekį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egipta @ 2010 09 14, 14:10)

QUOTE(Vaidosee @ 2010 09 14, 15:33)
Nedryščiau kritikuoti,man labai gražu  thumbup.gif

Smagu, kad patiko smile.gif Išviso, per tuos burbuliatorius pasijuntu kaip vaikas smile.gif ypač kai matau kaip mano pipiriukai džiaugiasi jais smile.gif

Bizyte, ko taip? g.gif Vistiek juk fotografuoji, judi pirmyn wink.gif
Atsakyti
Airv, grazus burbulas:)

Ziurejau trikojus siandien, kilnojau.Man jie visi mazdaug kilograminiai unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 09 14, 18:37)
Airv, grazus burbulas:)

Ziurejau trikojus siandien, kilnojau.Man jie visi mazdaug kilograminiai unsure.gif

As kazkada pirkau kilogramini, kadangi nenaudoju labai daznai, tai man jo per akis uztenka.... atlaiko jis fotika, jei objektyvas ne per didziausias...

Visada galima gudrauti ir ant lengvo trikojo apcioj tvirtinti kokia tase ar dar kanors sunkaus, kad jis stabilesnis butu... bet tuoj megejiskus dslr jie atlaiko be vargo... O be to jei kur ir nestis tai bent jau rankytes nepavargs....

O siaip visos saunuoles, kiek daug prifotkine.... burbulai paskutiniai labai patiko...

Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 09 14, 16:47)
Bizyte, ko taip?  g.gif Vistiek juk fotografuoji, judi pirmyn wink.gif

fotografuoju, bet mano kompas su visais PS ir visom kitom programėlėm nusibaigė, tai negaliu nei susikelt, nei pažiūrėti kas ten gaunasi doh.gif bet jau po kokios savaitėlės turėsiu naują smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 09 15, 07:01)

O siaip visos saunuoles, kiek daug prifotkine.... burbulai paskutiniai labai patiko...

nagi rodyk ka naujo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2010 09 15, 10:28)
nagi rodyk ka naujo  biggrin.gif

as jau paziurejau jos fotobloge vestuvines fotkes, super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

airv burbulas jegiskas, tikrai turi aki, as suzaveta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 09 15, 09:12)
as jau paziurejau jos fotobloge vestuvines fotkes, super  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

akasha, maunies kelnes - gausi ishikna cool.gif Pasigirt nereik ane? umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2010 09 12, 09:53)
aš iš Marijampolės,pas mus gryžo vasara 

Smagumelis, kad suvalkieciu daugiau atsiranda smile.gif

QUOTE(Alabama @ 2010 09 12, 19:37)

Sakykit-Canon1000D ir Canon Lense EF 50mm II f1,8-kaip jums?Reiketu dar vieno objektyvo?

Gal dar Canon lense EF 28-105 4-5.6 USM?Tamsus labai, bet visi kiti labai brangus verysad.gif

50'tukas portretukams super, o 28 tikrai mazai architekturai. Gal kokia \Sigma ar Tamrona ziurek - jie pigesni ir bent 17 mm reikia.

QUOTE(airv @ 2010 09 14, 14:06)
Nu fainai tie burbulai. Dabar, po dviejų sav. vėl bus smile.gif
Man mieliausia iš vakarykščio burbuliatoriaus  4u.gif

Fainai kaip smile.gif Cia Marijampoleje buvo?
Atsakyti