Na stai, parsiradau po kelioniu
permesiu akim, kuo cia menesi gyvenot, ir atnesiu savo keleta nuotrauku
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 02, 19:03)
o su judanciais as pati nesusitvarkau
kazkada klausiau, bet nieks man nepadejo..
As judantiems objektams naudoju 3D-tracking, si funkcija tikrai palengvina 'gaudyma'
Ohara, pabandyk katina baliono sprogimo metu pagaut, arba muilo burbulo sprogimo metu pagauti, manau idomiai turetu gautis
QUOTE(Alabama @ 2010 09 12, 01:21)
QUOTE(inesaS @ 2010 09 12, 10:32)
Ziureciau,kad butu nelabai sunkus,kad butu tokio aukscio,jog nereiketu susilenkti daug,ir kad butu su galva,kad galetum fokita laikyti ir horiznataliai ir vertikaliai
Del galvos pritariu, bet del svorio - grieztai ne
jei trikojis ne is anglies pluosto (o pastarieji brangesni gerokai), tai kuo sunkesnis - tuo jis stabilesnis, vadinasi tinkamiau atlieka savo funkcija. ne uz ka nepirkciau lengvo aliuminio
Man trikojo paieskos ilgai uztruko, pagrindinis veiksnys buvo kaina, toliau rinkausi svori (ne trikojo, o kiek svorio ant jo galima krauti, ty kameros svori, mano atrodo 5kg), na o veliau jau visokie pribumbasai. Labai patariu pirkti su tokia lentele, kuri tvirtinasi prie pacios kameros, tuomet nereikia fotiko kaskart prisukineti prie trikojo - nezinau, kaip si funkcija vadinasi, bet be jos nezinau kaip issiversciau (nu kaip nezinau - zinau: trigubai leciau)
Na, o krepsininku trecios vietos proga, inesiu patriotisku nuotaiku i tema
Prasom komentuoti