Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2010 09 13, 23:29)
Aciu.28-105 jau atsisakiau, o placiakampiai visi brangus.Nerandu gero nebrangaus zoom'o unsure.gif

Ne tu viena nerandi mirksiukas.gif
Atsakyti
Rumbrumai, hamakines foto fantastiskos 4u.gif
Atsakyti
Na stai, parsiradau po kelioniu 4u.gif

permesiu akim, kuo cia menesi gyvenot, ir atnesiu savo keleta nuotrauku smile.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 02, 19:03)
o su judanciais as pati nesusitvarkau biggrin.gif kazkada klausiau, bet nieks man nepadejo..

As judantiems objektams naudoju 3D-tracking, si funkcija tikrai palengvina 'gaudyma' 4u.gif

Ohara, pabandyk katina baliono sprogimo metu pagaut, arba muilo burbulo sprogimo metu pagauti, manau idomiai turetu gautis blush2.gif

QUOTE(Alabama @ 2010 09 12, 01:21)
Kaip issirinkti trikoji?

QUOTE(inesaS @ 2010 09 12, 10:32)
Ziureciau,kad butu nelabai sunkus,kad butu tokio aukscio,jog nereiketu susilenkti daug,ir kad butu su galva,kad galetum fokita laikyti ir horiznataliai ir vertikaliai mirksiukas.gif

Del galvos pritariu, bet del svorio - grieztai ne schmoll.gif jei trikojis ne is anglies pluosto (o pastarieji brangesni gerokai), tai kuo sunkesnis - tuo jis stabilesnis, vadinasi tinkamiau atlieka savo funkcija. ne uz ka nepirkciau lengvo aliuminio schmoll.gif Man trikojo paieskos ilgai uztruko, pagrindinis veiksnys buvo kaina, toliau rinkausi svori (ne trikojo, o kiek svorio ant jo galima krauti, ty kameros svori, mano atrodo 5kg), na o veliau jau visokie pribumbasai. Labai patariu pirkti su tokia lentele, kuri tvirtinasi prie pacios kameros, tuomet nereikia fotiko kaskart prisukineti prie trikojo - nezinau, kaip si funkcija vadinasi, bet be jos nezinau kaip issiversciau (nu kaip nezinau - zinau: trigubai leciau)

Na, o krepsininku trecios vietos proga, inesiu patriotisku nuotaiku i tema 4u.gif Prasom komentuoti smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2010 09 13, 17:52)
Nepyk, bet mano požiūriu, nėra jos ypatingos... Gal kitms merginoms atrodo kitaip.
Šeimos albumui, žinoma, tiks, primins tas akimirkas, bet šiaip - na, pagauti momentai ir tiek... blush2.gif
Tikrai nepykstu, tam juk ir dėjau, kad nuomones išgirst smile.gif Ačiū už jas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 09 13, 16:53)
Dėl jūsų nuotraukytės, man trukdo ranka kuri burbulus pučia ir mergytės galvytė nepilna kadre, taip būtų graži foto  smile.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 13, 19:57)
nebutu suaugusio rankos, butu zyyymiai geriau. ir truksta fokuso i veida. dabar kazkaip saga ryskesne nei veidukas smile.gif

Dekui uz komentarus. Sutinku, kad trukdo ta ranka, bet negaliu jo niekaip nukirpt, nes tada ir visi burbulai nusikirpu doh.gif Gal kita karta gausis geriau smile.gif
Atsakyti
Green Tea, koks tavo trikojo modelis? as irgi dairaus i sunku. Nes pries tai turejau lengva aliumini (pirkdama galvojau - bus lengviau nesiotis lotuliukas.gif ). Ale kai viena kart vos nenukrito man jis kartu su visa kamera - tai perzegnojau ir dukrai zaist atidaviau. Neilgai tvere. Po menesio suluzo nabagas lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba dienuke smile.gif
Su komentarais susilaikysiu,nes pirmas įspūdis,jau nugaravo,tik galiu pasakyti,kad man labiausiai patinka portretai,nuotraukos su vaikais ir gamtos vaizdai,tokie tolimi tolimi ...
ND atlikinėjo teoriškai,praktiškai užsiimsiu,kai mazge išeis į darželį.
Atsakyti
Egipta, buvote burbuliatoriuje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 09 14, 13:19)
Egipta, buvote burbuliatoriuje?  smile.gif

Aha buvom, labai smagu. Gaila tik, kad man vaikas ir burbulai niekaip i viena kadra nesulindo lotuliukas.gif

Nu bet vis tiek pasirodom

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ne burbuliatoriuje, bet i burbulu tema smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2010 09 14, 02:50)

Del galvos pritariu, bet del svorio - grieztai ne schmoll.gif jei trikojis ne is anglies pluosto (o pastarieji brangesni gerokai), tai kuo sunkesnis - tuo jis stabilesnis, vadinasi tinkamiau atlieka savo funkcija.

As cia daugiau is megejiskos puses parasiau.Pritriu jums 100%.

Atsakyti
Nu fainai tie burbulai. Dabar, po dviejų sav. vėl bus smile.gif
Man mieliausia iš vakarykščio burbuliatoriaus 4u.gif

user posted image

Aišku, horizontas kreivas ir t.t.... bet vistiek pasirodau. čia nekritikai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 14 rugsėjo 2010 - 14:07