QUOTE(Lutpede @ 2010 09 12, 22:11)
dar pora gėlių
pirmoj tai man tokios grazios spalvos. bet kadravimas kazkoks keistas. jei jau kirpt, tai daug
o cia taip atrodo lyg netycia netilpo.. antroj tai man gele ir tiek.. reiktu kitokio kampo paieskoti.. nu pvz pries saule bent man patinka saudyt
ar mazesni f paimti.. nu pabandyk paeksperimentuoti, o ne tik kaip matai, taip nufotkini. o uz eksperimentus juk nieks nemus
Papildyta:QUOTE(nila_ks @ 2010 09 12, 22:26)
Aš ir įmetu šios dienos kadrų
obuoliai tai kaip peles kilimelis visai skanus butu
bet siaip truksta jiem gylio, erdvinio matymo.. pirmoj tai irgi ieskociau kitokio kampo.. nu pvz kad ir fotkint is apacios, kad fonas gautusi dangus aba bent jau kazkas kitko tolumoj.. pvz, jei koks miskelis ir uz jo saule, gal pavyks isgauti graziu bliku.. batukai tai man tik batukai
trecioj grazi gele, bet irgi tik gele man
Papildyta:QUOTE(nieliuke @ 2010 09 12, 23:17)
Turiu klausimą. Ar verta dėmesio kuri iš šių?
na, pirma dar tokia ziurima
bet irgi.. truksta ryskumo.. pacios nuotaikos. tas kairej kampas ar kas ten maiso.
o antra tai jau visai neeee...
Papildyta:QUOTE(Egipta @ 2010 09 13, 13:44)
O man labai reikia Jusu nuomones apie sia nuotrauka:
nebutu suaugusio rankos, butu zyyymiai geriau. ir truksta fokuso i veida. dabar kazkaip saga ryskesne nei veidukas
Papildyta:QUOTE(airv @ 2010 09 13, 14:57)
Klausimas. Turiu nemažai foto, kur ir emocija ir ryškumas liuks, bet fonas
ten jau klonavimas neišgelbėja...pvz vienoj pusėj šviesu, kitoj tamsu. Blaško dėmesį. Kaip jūs tada koreguojate foną? Iškerpate, tamsinate? Kokiais įrankiais?
na, galima bandyt gelbet.. i jb padarius nepagereja? galima dar blurint, nutamsint/nubalint.. siaip as tai per daug nesikisu i foto, nu kad jau visai panaikint fona
gali imest, paziuresim, gal ka sugalvosim