dar pora gėlių
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 12, 21:05)
na, as nelabai zinau ko reik architekturai bet turbut kad visas namas itilptu? tai manau, kad reik platesnio kampo nei 50 mm. o tamsus reiskia, kad sunku bus fotkint pvz patalpos viduje, kur nera daug sviesos.
Bet toks gal tiks?EF 28-105 4-5.6
Aš ir įmetu šios dienos kadrų
Nors tu ką, meta pasuktą foto
Nors tu ką, meta pasuktą foto
QUOTE(Lutpede @ 2010 09 12, 19:49)
Man trūksta ryškumo, ypač 3 foto labai saulė jį nuvogė Turiu klausimą. Ar verta dėmesio kuri iš šių?
Šita išdegus, bet man patinka judesys
Labukas, labai patiko nila ks nuotraukeles
Dar labai patiko brumbrumai meginos kojos ir voratinkliai
O man labai reikia Jusu nuomones apie sia nuotrauka:
Dar labai patiko brumbrumai meginos kojos ir voratinkliai
O man labai reikia Jusu nuomones apie sia nuotrauka:
Brumbrumai, man tavo pirmoji labai patinka. Emocija, paslaptis jaučiasi.
Man išviso labai smagios tos nuotraukos kuriose nesimato, bet galima jausti...interpretuoti savaip. Tavo ši nuotrauka būtent tokia.
Antroj per daug įtampos. PS mačiau turi hamake dar vieną nuotrauką, iš nugaros su šviesa kur sužaista, man ta irgi labai...geresnė nei ši.
Lutpede, smagios nuotraukos. Apie gėles aš nelabai ką galiu pasakyti...pati jų nemoku taisyklingai fotografuoti. Manau Rarity komentarai čia būtų labai naudingi.
Voratinklio man pirmoji labiausiai patiko. Raizgalynė tokia. Gražiai žiūrisi.
Sunku komentuoti...žinau, kad čia "pylos" labiausiai reikia...bet dar nemoku aš. Todėl pakomentuoju tik kas man patinka Pažadu mokytis ir kitaip
Klausimas. Turiu nemažai foto, kur ir emocija ir ryškumas liuks, bet fonas ten jau klonavimas neišgelbėja...pvz vienoj pusėj šviesu, kitoj tamsu. Blaško dėmesį. Kaip jūs tada koreguojate foną? Iškerpate, tamsinate? Kokiais įrankiais?
Egipta, šiandien kaip tik Burbuliatorius. Rekomenduoju nueti ten, pagaudyti kadrų. Ir vaikui smagu, ir praktika nebloga
Man išviso labai smagios tos nuotraukos kuriose nesimato, bet galima jausti...interpretuoti savaip. Tavo ši nuotrauka būtent tokia.
Antroj per daug įtampos. PS mačiau turi hamake dar vieną nuotrauką, iš nugaros su šviesa kur sužaista, man ta irgi labai...geresnė nei ši.
Lutpede, smagios nuotraukos. Apie gėles aš nelabai ką galiu pasakyti...pati jų nemoku taisyklingai fotografuoti. Manau Rarity komentarai čia būtų labai naudingi.
Voratinklio man pirmoji labiausiai patiko. Raizgalynė tokia. Gražiai žiūrisi.
Sunku komentuoti...žinau, kad čia "pylos" labiausiai reikia...bet dar nemoku aš. Todėl pakomentuoju tik kas man patinka Pažadu mokytis ir kitaip
Klausimas. Turiu nemažai foto, kur ir emocija ir ryškumas liuks, bet fonas ten jau klonavimas neišgelbėja...pvz vienoj pusėj šviesu, kitoj tamsu. Blaško dėmesį. Kaip jūs tada koreguojate foną? Iškerpate, tamsinate? Kokiais įrankiais?
Egipta, šiandien kaip tik Burbuliatorius. Rekomenduoju nueti ten, pagaudyti kadrų. Ir vaikui smagu, ir praktika nebloga
arv dekui uz info leksim burbulu pust!
QUOTE(Alabama @ 2010 09 12, 18:37)
Lutpede, pirma grazi.
Sakykit-Canon1000D ir Canon Lense EF 50mm II f1,8-kaip jums?Reiketu dar vieno objektyvo?
Gal dar Canon lense EF 28-105 4-5.6 USM?Tamsus labai, bet visi kiti labai brangus
Sakykit-Canon1000D ir Canon Lense EF 50mm II f1,8-kaip jums?Reiketu dar vieno objektyvo?
Gal dar Canon lense EF 28-105 4-5.6 USM?Tamsus labai, bet visi kiti labai brangus
Alabama, mano pirmasis fotikas buvo 1000d (turiu ir dabar dar ji). Tikrai uztenka dvieju objektyvu - 50mm portretams, ir zoomo. Tamsus gal namie, bet lauke jokio skirtumo
QUOTE(airv @ 2010 09 13, 14:57)
*Brumbrumai, man tavo pirmoji labai patinka. Emocija, paslaptis jaučiasi.
**Sunku komentuoti...žinau, kad čia "pylos" labiausiai reikia...bet dar nemoku aš. Todėl pakomentuoju tik kas man patinka Pažadu mokytis ir kitaip
***Egipta, šiandien kaip tik Burbuliatorius. Rekomenduoju nueti ten, pagaudyti kadrų. Ir vaikui smagu, ir praktika nebloga
**Sunku komentuoti...žinau, kad čia "pylos" labiausiai reikia...bet dar nemoku aš. Todėl pakomentuoju tik kas man patinka Pažadu mokytis ir kitaip
***Egipta, šiandien kaip tik Burbuliatorius. Rekomenduoju nueti ten, pagaudyti kadrų. Ir vaikui smagu, ir praktika nebloga
*aciuuu.. nu man ir patinka tos su paslaptim tik kartais as nesuprantu, ar as tik viena ta paslapti matau
**komentuok omentuok, nors zinau kad kartais tyngisi, atrodo nezinai ka pasakyt... bet ziuredama kitu foto ir vertindama pati pamatai kaip galima fotkint arba nefotkint.
***o cia kur ir kada tas burbuliatorius? marijampolej?
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 13, 14:53)
*aciuuu.. nu man ir patinka tos su paslaptim tik kartais as nesuprantu, ar as tik viena ta paslapti matau
**komentuok omentuok, nors zinau kad kartais tyngisi, atrodo nezinai ka pasakyt... bet ziuredama kitu foto ir vertindama pati pamatai kaip galima fotkint arba nefotkint.
Oj man irgi kartais atrodo, kad aš matau, jaučiu, o kiti nesupranta...Arba žiūriu į jau pripažintus darbus, nu ir nieko man nesijaučia...
Aga, sutinku, mokytis padeda ir net labai
Netik, kiekviename mieste. Vilniuje irgi. Kas antrą pirmadienį 18,30 val. www.laimikis.lt Kaip tik šiandien bus
QUOTE(<emigrante> @ 2010 09 13, 14:45)
Alabama, mano pirmasis fotikas buvo 1000d (turiu ir dabar dar ji). Tikrai uztenka dvieju objektyvu - 50mm portretams, ir zoomo. Tamsus gal namie, bet lauke jokio skirtumo
O kaip pats fotikas?
QUOTE(Alabama @ 2010 09 13, 14:28)
O kaip pats fotikas?
Normalus kaip ir visi uz tokia kaina. Fotkinau su juo gal metus. Buciau gal ir toliau varius - bet MB dovanele itaise
Svarbu gi ne fotikas, o kas su juo fotografuoja. Nesuprantant apie kompozicija ar ekspozicija - net ir markas ar d3 nepades