Aciu labai uz nuomone, butent man idomi tikroji nuomone- ka matot, ta sakot
Paklausiu kaip blondinė (klin klin ), bet bandau prisiregistruot flickr. Ir iškilo klausimas kokio dydžio nuotraukas ten dedate? Ar išsaugojate internetui skirtais įrankiais (pvz.: su PS), kurie "svorį" sumažina, bet ir kokybę suprastina?
brumbrumai, man ties trečiąja sustojo akis- labai patiko
Na ką keliu paskutinį nd (4) kurį turiu padarytą, o nuo ryt su wb bandysiu susitart
Man patiko tos dvi hamake, tokios jaukios. Daugiau tai kaip ir nesu pasiruošus pakomentuot Kolkas tik patinka man ar žiūrisi galiu pasakyt
Man patiko tos dvi hamake, tokios jaukios. Daugiau tai kaip ir nesu pasiruošus pakomentuot Kolkas tik patinka man ar žiūrisi galiu pasakyt
QUOTE(Tin-tin @ 2010 09 12, 14:40)
Labuka,o man labiausiai užstrigo ,antroje nuotraukoje raudonas nosies galas...
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 12, 16:49)
Vat ir man,ta trečia ,antroje ,man trūksta laisvumo,gal atsipalaidavusių rankų ,norisi visa nuotrauką truputį pasukti
Tikiuosiu nesupyksit,jei aš įkišiu nosį su komentarais nuotraukų,į mano nuomonę galit nekreipti dėmesio,komentuoju,grynai be jokių mokslų ir supratimo apie fotografiją,tik išsakau savo nuomonę
QUOTE(Lutpede @ 2010 09 12, 19:49)
Pirmi mėginiamai fotografuoti voratinklius:
Laivas pagal vorus
Laivas pagal vorus
ooo tikras laivas! faina
trecios foto nesimato..
Lutpede, pirma grazi.
Sakykit-Canon1000D ir Canon Lense EF 50mm II f1,8-kaip jums?Reiketu dar vieno objektyvo?
Gal dar Canon lense EF 28-105 4-5.6 USM?Tamsus labai, bet visi kiti labai brangus
Sakykit-Canon1000D ir Canon Lense EF 50mm II f1,8-kaip jums?Reiketu dar vieno objektyvo?
Gal dar Canon lense EF 28-105 4-5.6 USM?Tamsus labai, bet visi kiti labai brangus
Sveikos, as nusipirkau pagaliau normalu fotoaparata. tikiuosi, kad dabar prisijungsiu prie jusu ir galesiu kartu mokytis fotografuoti
Papildyta:
Lutpede, man antra labai patiko
Papildyta:
Lutpede, man antra labai patiko
QUOTE(paprasta @ 2010 09 12, 17:46)
brumbrumai, man ties trečiąja sustojo akis- labai patiko
aciuuu
QUOTE(nieliuke @ 2010 09 12, 18:50)
Na ką keliu paskutinį nd (4) kurį turiu padarytą, o nuo ryt su wb bandysiu susitart
ND gerai
ir aciu
QUOTE(Vaidosee @ 2010 09 12, 18:56)
Labuka,o man labiausiai užstrigo ,antroje nuotraukoje raudonas nosies galas...
Vat ir man,ta trečia ,antroje ,man trūksta laisvumo,gal atsipalaidavusių rankų ,norisi visa nuotrauką truputį pasukti
Tikiuosiu nesupyksit,jei aš įkišiu nosį su komentarais nuotraukų,į mano nuomonę galit nekreipti dėmesio,komentuoju,grynai be jokių mokslų ir supratimo apie fotografiją,tik išsakau savo nuomonę
aga, del laisvumo ir as sutinku. per daug ten itampos jauciasi. nu bet man ji vis tiek asmeniskai patinka, tokia creep'iska kazkiek
o komentuot tai tu gali, gi komentuodama irgi mokaisi
Papildyta:
QUOTE(Lutpede @ 2010 09 12, 19:49)
Pirmi mėginiamai fotografuoti voratinklius:
o kaip faina, man voratinkliai grazu.. bet man jie visad su rudeniu ir salciu asocijuojasi
trecia fainiausia. nes voratinklis pagrindinis herojus ir niekas jam nemaiso
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2010 09 12, 20:37)
Lutpede, pirma grazi.
siaip pagal poreikius.. man tai tikrai gana fixo. o jei galvociau rimciau apie fotografija, na fotkint kokias krikstynas, tai jau galvociau apie zooma. kad ko nepraziopsociau bet tamsaus zoomo nepirkciau
Papildyta:
QUOTE(*plepute* @ 2010 09 12, 21:31)
Sveikos, as nusipirkau pagaliau normalu fotoaparata. tikiuosi, kad dabar prisijungsiu prie jusu ir galesiu kartu mokytis fotografuoti
prasom uzeiti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 12, 20:42)
siaip pagal poreikius.. man tai tikrai gana fixo. o jei galvociau rimciau apie fotografija, na fotkint kokias krikstynas, tai jau galvociau apie zooma. kad ko nepraziopsociau bet tamsaus zoomo nepirkciau
Man reikes architekturai.Per tamsus pastatams?
QUOTE(Alabama @ 2010 09 12, 22:02)
Man reikes architekturai.Per tamsus pastatams?
na, as nelabai zinau ko reik architekturai bet turbut kad visas namas itilptu? tai manau, kad reik platesnio kampo nei 50 mm. o tamsus reiskia, kad sunku bus fotkint pvz patalpos viduje, kur nera daug sviesos.