Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Aciu labai uz nuomone, butent man idomi tikroji nuomone- ka matot, ta sakot mirksiukas.gif
Atsakyti
Paklausiu kaip blondinė (klin klin biggrin.gif ), bet bandau prisiregistruot flickr. Ir iškilo klausimas kokio dydžio nuotraukas ten dedate? Ar išsaugojate internetui skirtais įrankiais (pvz.: su PS), kurie "svorį" sumažina, bet ir kokybę suprastina?
Atsakyti
brumbrumai, man ties trečiąja sustojo akis- labai patiko 4u.gif
Atsakyti
Na ką keliu paskutinį nd (4) kurį turiu padarytą, o nuo ryt su wb bandysiu susitart smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Man patiko tos dvi hamake, tokios jaukios. Daugiau tai kaip ir nesu pasiruošus pakomentuot smile.gif Kolkas tik patinka man ar žiūrisi galiu pasakyt
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2010 09 12, 14:40)

Labuka,o man labiausiai užstrigo ,antroje nuotraukoje raudonas nosies galas...

QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 12, 16:49)

Vat ir man,ta trečia thumbup.gif ,antroje ,man trūksta laisvumo,gal atsipalaidavusių rankų g.gif ,norisi visa nuotrauką truputį pasukti blush2.gif
Tikiuosiu nesupyksit,jei aš įkišiu nosį su komentarais nuotraukų,į mano nuomonę galit nekreipti dėmesio,komentuoju,grynai be jokių mokslų ir supratimo apie fotografiją,tik išsakau savo nuomonę 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidosee: 12 rugsėjo 2010 - 17:57
Pirmi mėginiamai fotografuoti voratinklius:
Laivas pagal vorus
user posted image
user posted image
[URL=http://www.radikal.ru][IMG]

dar vienas variantas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 12 rugsėjo 2010 - 18:50
QUOTE(Lutpede @ 2010 09 12, 19:49)
Laivas pagal vorus

ooo tikras laivas! faina smile.gif
trecios foto nesimato..
Atsakyti
Lutpede, pirma grazi.

Sakykit-Canon1000D ir Canon Lense EF 50mm II f1,8-kaip jums?Reiketu dar vieno objektyvo?

Gal dar Canon lense EF 28-105 4-5.6 USM?Tamsus labai, bet visi kiti labai brangus verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 12 rugsėjo 2010 - 20:08
Sveikos, as nusipirkau pagaliau normalu fotoaparata. tikiuosi, kad dabar prisijungsiu prie jusu ir galesiu kartu mokytis fotografuoti ax.gif
Papildyta:
Lutpede, man antra labai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 09 12, 17:46)
brumbrumai, man ties trečiąja sustojo akis- labai patiko 4u.gif

aciuuu wink.gif

QUOTE(nieliuke @ 2010 09 12, 18:50)
Na ką keliu paskutinį nd (4) kurį turiu padarytą, o nuo ryt su wb bandysiu susitart smile.gif

Man patiko tos dvi hamake, tokios jaukios. Daugiau tai kaip ir nesu pasiruošus pakomentuot smile.gif Kolkas tik patinka man ar žiūrisi galiu pasakyt

ND gerai smile.gif

ir aciu wink.gif

QUOTE(Vaidosee @ 2010 09 12, 18:56)
Labuka,o man labiausiai užstrigo ,antroje nuotraukoje raudonas nosies galas...
Vat ir man,ta trečia  thumbup.gif ,antroje ,man trūksta laisvumo,gal atsipalaidavusių rankų  g.gif ,norisi visa nuotrauką truputį pasukti  blush2.gif
Tikiuosiu nesupyksit,jei aš įkišiu nosį su komentarais nuotraukų,į mano nuomonę galit nekreipti dėmesio,komentuoju,grynai be jokių mokslų ir supratimo apie fotografiją,tik išsakau savo nuomonę  4u.gif

aga, del laisvumo ir as sutinku. per daug ten itampos jauciasi. nu bet man ji vis tiek asmeniskai patinka, tokia creep'iska kazkiek smile.gif

o komentuot tai tu gali, gi komentuodama irgi mokaisi wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Lutpede @ 2010 09 12, 19:49)

o kaip faina, man voratinkliai grazu.. bet man jie visad su rudeniu ir salciu asocijuojasi sad.gif

trecia fainiausia. nes voratinklis pagrindinis herojus ir niekas jam nemaiso smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2010 09 12, 20:37)
Lutpede, pirma grazi.
Sakykit-Canon1000D ir Canon Lense EF 50mm II f1,8-kaip jums?Reiketu dar vieno objektyvo?

Gal dar Canon lense EF 28-105 4-5.6 USM?Tamsus labai, bet visi kiti labai brangus verysad.gif

siaip pagal poreikius.. man tai tikrai gana fixo. o jei galvociau rimciau apie fotografija, na fotkint kokias krikstynas, tai jau galvociau apie zooma. kad ko nepraziopsociau smile.gif bet tamsaus zoomo nepirkciau
Papildyta:
QUOTE(*plepute* @ 2010 09 12, 21:31)
Sveikos, as nusipirkau pagaliau normalu fotoaparata. tikiuosi, kad dabar prisijungsiu prie jusu ir galesiu kartu mokytis fotografuoti ax.gif

prasom uzeiti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 12, 20:42)

siaip pagal poreikius.. man tai tikrai gana fixo. o jei galvociau rimciau apie fotografija, na fotkint kokias krikstynas, tai jau galvociau apie zooma. kad ko nepraziopsociau smile.gif bet tamsaus zoomo nepirkciau

Man reikes architekturai.Per tamsus pastatams?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 09 12, 22:02)
Man reikes architekturai.Per tamsus pastatams?

na, as nelabai zinau ko reik architekturai smile.gif bet turbut kad visas namas itilptu? tai manau, kad reik platesnio kampo nei 50 mm. o tamsus reiskia, kad sunku bus fotkint pvz patalpos viduje, kur nera daug sviesos.
Atsakyti