Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(jitute @ 2010 09 02, 19:48)
idedu kad ir savo mazytes krikstynu, nu cia jau fotografas darbavosi, bet kad ir ne fotografu taip gaunasi, noriu ir as ax.gif

na, jau cia net i isdegimo puse, ne tai kad tik sviesios smile.gif tai ziurek, atidaryk placiau diafragma, paziurek kaip sviesa krenta.. jei fotkinsi pries saule, automatiskai veidas bus tamsus. paziurek, kad kristu svelni sviesa ant veido, bet ne ta tiesiogine ikyri... aisku, dar pasviesint galima ir photoshopu smile.gif

o siaip sito fotografo darbai nera kokie ypatingi, manau ciut ciut pasimokius tikrai gautum geriau wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Žydraakė @ 2010 09 02, 20:07)
Bet man nebūtinai su judančiais. Va buvom Dzūkijos miškuose, grybukus fotkinau, tai grybs gi vietoj ir lėėėėėtai auga biggrin.gif bet kažkas nesigavo. Gal vėliau fotkę įkelsu, kad būtų aiškiau, apie ką kalbu.

idek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jitute @ 2010 09 02, 11:48)
idedu kad ir savo mazytes krikstynu, nu cia jau fotografas darbavosi, bet kad ir ne fotografu taip gaunasi, noriu ir as ax.gif
Man kažkodėl nerodo tavo nuotraukų blush2.gif
Atsakyti
Štai tas grybas ax.gif

user posted image

Padiskutuokim, kur tas fokusas g.gif
Man nesinorėjo grybo tupdyt fotkės centre, autofokusas buvo centre, susifokusavau į grybą, tada patraukiau fotiką, kad grybas būtų šone ir nufotkinau. Bet mano akimis žiūrint, fokusas liko centre g.gif Tai grybas nejuda, galiu tarkim fotkinant kaskart keisti fokuso taškus, pas mane jų berods 9, bet vaikai, jie nelauks, kol aš pakeisiu fokuso taškus, tai visada turiu centre ir nukreipinėju fotiką, vat ir su fokusu tada prastai gaunasi.
Ar bent suprantamai viską išdėsčiau diskusijai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydraakė: 02 rugsėjo 2010 - 20:15
QUOTE(Žydraakė @ 2010 09 02, 21:14)

fokuso taskus keist nelabai gerai, nes soniniai ne tokie astrus kaip vudirnis. O kokie apskritai parametrai - islaikymas, diafragma, iso ? Koks fotoaparatas? gal galima tada ziuret per ekraniuka, jame paslankiot fokuso vieta ir fokusuot ziurint i ekraniuka? as taip darau kai daiktus fotkinu.

isviso nuotrauka labai maza, sunku ka sprest, idek normalia i flickr ir duok nuoroda issididinsim ir paziuresim. fokuso ieskant reik ziureti i 100proc.
Atsakyti
Manau, kad fokusas šone, kur samana 4u.gif

Aš kaimynės mergytę pafotkinau truputį ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
wub.gif paprasta nu labai grazios foto, kaip jums taip gaunasi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jitute: 02 rugsėjo 2010 - 20:31
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 02, 19:03)

o su judanciais as pati nesusitvarkau biggrin.gif kazkada klausiau, bet nieks man nepadejo..

Va mano judanti mergiote.
user posted image

Paningas, ane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jitute @ 2010 09 02, 21:28)
wub.gif paprasta nu labai grazios foto, kaip jums taip gaunasi blush2.gif

ačiū... kad su tais mažiukais visada gražu... čia objetyvas 50 mm savo darbuką padaro...

QUOTE(Alabama @ 2010 09 02, 21:34)

Paningas, ane biggrin.gif

beveik smile.gif
Atsakyti
Alabama koks islaikymas?

paprasta man labai wub.gif
Atsakyti
ačiū, Forgete 4u.gif
Atsakyti
as tai einu skaityt apie fokusavima. ba ziuriu turiu daug problemu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 09 02, 20:43)