Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Vaidosee @ 2010 09 12, 10:09)

na, jei cia su blicu, tai negerai.. o kas tau negerai be blico? per tamsios, sujudini ar kas? pasirink sviesesne vieta, nefotkink kur tamsu. pasidek tvirtai fotika.. ant kokio rezimo fotkini?
Atsakyti
Jau aš,klausiau ,dėl to blico ,pas mus tikrai labai labai tamsus butas,jau nesu visai žalia,bandau visus įmanomus varijantus,bet gaunasi arba per tamsu,arba jau liejasi vaizdas,arba aš vis dar nieko nesuprantu doh.gif ,dieną turiu galimybę,fotkinti virtuvėje,kai mazgė miega,bet ten,visa dienos šviesa užstojama,didžiausiu beržu doh.gif ,prižadu ,dar bandyti ir bandyti,bet turiu sulaukti,kol mano teroristė pasveiks ir išeis į darželį lotuliukas.gif
Oi,fotkinu ant M ar gerai ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidosee: 12 rugsėjo 2010 - 09:26
QUOTE(Vaidosee @ 2010 09 12, 10:22)
Jau aš,klausiau ,dėl to blico ,pas mus tikrai labai labai tamsus butas,jau nesu visai žalia,bandau visus įmanomus varijantus,bet gaunasi arba per tamsu,arba jau liejasi vaizdas,arba aš vis dar nieko nesuprantu  doh.gif ,dieną turiu galimybę,fotkinti virtuvėje,kai mazgė miega,bet ten,visa dienos šviesa užstojama,didžiausiu beržu  doh.gif ,prižadu ,dar bandyti ir bandyti,bet turiu sulaukti,kol mano teroristė pasveiks ir išeis į darželį  lotuliukas.gif
Oi,fotkinu ant M  ar gerai ?

na matai, jei fotkini ant M, ar reguliuoji islaikyma? as tai siulyciau pradziai fotkint ant A, nes M tai visiskai rankinis rezimas, kai turi pati viska reguliuot. o ant A tau fotikas parinks islaikyma, ir tikrai manau, kad maziau bedu turesi. o kai jau pramoksi, galesi ir ant M wink.gif nes nu vis tiek kazkiek tos sviesos bute turi but smile.gif ar balkone smile.gif siulau tikrai fotkint ant A. o kai pajusi kokie nustatymai kada geriausi, bandyt ant M.
Atsakyti
Bandžiau aš ir ant jo,todėl ir man patiko M,kad galiu viską sureguliuoti,suderinti,na gal tikrai,iškarto per daug apžioti bandau doh.gif .
Eisiu ,toliau bandyti,diena nusimato bus labai graži,tad tikiuosiu bus geriau nei vakar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2010 09 12, 10:31)
Bandžiau aš ir ant jo,todėl ir man patiko M,kad galiu viską sureguliuoti,suderinti,na gal tikrai,iškarto per daug apžioti bandau  doh.gif .
Eisiu ,toliau bandyti,diena nusimato bus labai graži,tad tikiuosiu bus geriau nei vakar  smile.gif

na, jei jautiesi daug zinanti, tai gali ir ant M smile.gif bet as nepatarciau.. as pati niekad nefotkinu ant M, nors gal jau laikas butu pradet biggrin.gif

o kur tu gyveni, kas pas tave grazi diena?smile.gif pas mane tai labai niuri..
Atsakyti
biggrin.gif čia aš,tik geros nuomonės apie save buvau lotuliukas.gif
Štai bandymas nr.2 ,be blico,ant A ,aš iš Marijampolės,pas mus gryžo vasara thumbup.gif
f 4.5
user posted image
f 8.0
user posted image
f 13.0
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2010 09 12, 10:53)
biggrin.gif  čia aš,tik geros nuomonės apie save buvau  lotuliukas.gif
Štai bandymas nr.2 ,be blico,ant A ,aš iš Marijampolės,pas mus gryžo vasara  thumbup.gif

nu va, sitas jau gerai smile.gif

nu gal tada ir i Vilniu ryt gris biggrin.gif
Atsakyti
JEEEEEE lotuliukas.gif
Linku,kad dar šiandien išsigiedrintų dangus 4u.gif
Lekiam su mažaja koštonų ieškoti,labai laukiu tikro rudens,geltonų lapų ant žemės ir saulėtos dienos ,pernai pati su mazge buvau įkritus pasivolioti lapų pataluose thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 09 12, 01:21)
Kaip issirinkti trikoji?

Ziureciau,kad butu nelabai sunkus,kad butu tokio aukscio,jog nereiketu susilenkti daug,ir kad butu su galva,kad galetum fokita laikyti ir horiznataliai ir vertikaliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 12, 10:48)
na, jei jautiesi daug zinanti, tai gali ir ant M smile.gif bet as nepatarciau.. as pati niekad nefotkinu ant M, nors gal jau laikas butu pradet biggrin.gif

pabandyk brumbrumai smile.gif as pati labai pradedanti, bet irgi ant M fotografuoju, aiksu uztrunka,kol susireguliuoji visus nustatymus, kad butu taip kaip reikia, bet labai sveika pajausti ko kada reikia. kazkada isijungiau ant A, pabandziau fotkint, sesuo paziurejo nuotraukas ir sako "kaip ne tavo daryta"... wink.gif

vasara ir i aukstaitija gryzo! vesim ja siandien i vilniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2010 09 12, 11:52)
pabandyk brumbrumai smile.gif as pati labai pradedanti, bet irgi ant M fotografuoju, aiksu uztrunka,kol susireguliuoji visus nustatymus, kad butu taip kaip reikia, bet labai sveika pajausti ko kada reikia.  kazkada isijungiau ant A, pabandziau fotkint, sesuo paziurejo nuotraukas ir sako "kaip ne tavo daryta"... wink.gif

vasara ir i aukstaitija gryzo! vesim ja siandien i vilniu smile.gif

nezinau, man tai dar atrodo, kad man per anksti tas M smile.gif as pirma po truputi noriu suprasti kas kaip kinta..
Atsakyti
Gera diena, fotografes mirksiukas.gif
Esu pas jus ir namu darbus padarius, ir kelis darbus parodzius, bet susikloscius aplinkybems nebepasirodziau cia ir nieks manes, matyt, nebepamena rolleyes.gif
Esu pasiryzus is naujo istoti i jusu bureli, padaryti ND, bet susiduriau su problemele. Kaip atlikti namu darba, kaitaliojant diafragma, jei mano fotoaparate nustatoma tik maziausia ir didziausia galima diafragma? Gal kas galetu padeti sioje vietoje (fotoaparatas Fujifilm) rolleyes.gif

Ir prie to paties noreciau dvi nuotaukas parodyt ir sulaukt pasisakymu, ar vyke kadrai wink.gif
http://www.part.lt/i...e87c8ace607.JPG
http://www.part.lt/i...a4977c21865.JPG
Atsakyti