Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Vaidosee @ 2010 09 10, 15:58)
Laba dienukę mylinčioms geras ir gražias foto  4u.gif ,norėčiau prie jūsų

sveika smile.gif ka zinau, as to grudo nematau smile.gif kur tau atrodo, kad jo yra?smile.gif man tai kokybiskos foto smile.gif ir ND gerai padarei, tik nesu tikra del trecios foto, bet lyg viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 10, 16:10)
sveika smile.gif ka zinau, as to grudo nematau smile.gif kur tau atrodo, kad jo yra?smile.gif man tai kokybiskos foto smile.gif ir ND gerai padarei, tik nesu tikra del trecios foto, bet lyg viskas gerai smile.gif

Ačiū,turbūt nuskambės keistai,bet sėdžiu laiminga,kaip milijoną išlošus lotuliukas.gif ,va su ta trečia,daugiausia privargau,bet prižadu mokintis toliau 4u.gif ,dėl grūdo,kai įkeliau foto,pamačiau,kad nuotraukos švarios,o pas mane,per picasa jos visos ,tokios ...na tokios su grūdeliu mažu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2010 09 10, 16:38)
Ačiū,turbūt nuskambės keistai,bet sėdžiu laiminga,kaip milijoną išlošus  lotuliukas.gif ,va su ta trečia,daugiausia privargau,bet prižadu mokintis toliau  4u.gif ,dėl grūdo,kai įkeliau foto,pamačiau,kad nuotraukos švarios,o pas mane,per picasa jos visos ,tokios ...na tokios su grūdeliu mažu  g.gif

gera ir ta trecia wink.gif gali eit daryt kitu nd smile.gif picasa tai man isvis nepatinka, nemegstu as jos smile.gif geriau dek per flickr smile.gif ten ir patogu, ir draugu gali turet biggrin.gif
Atsakyti
Nd nr. 2 smile.gif
f 20
user posted image
f 8
user posted image
f 3.5
user posted image
Atsakyti
QUOTE(nieliuke @ 2010 09 10, 17:46)
Nd nr. 2 smile.gif

gerai smile.gif
Atsakyti
nieliuke. gerai cool.gif

Vaidosee, galima didint islaikyma ir apsieit be blykstes mirksiukas.gif
Atsakyti
Hmmm...kažkaip niekas nesureagavo į mano ND, keliu darsyk nuorodą
http://www.supermama...?...5392&st=156
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2010 09 10, 21:33)
Hmmm...kažkaip niekas nesureagavo į mano ND, keliu darsyk nuorodą
http://www.supermama...?...5392&st=156

tai kad lyg rasiau, kad gerai smile.gif o jei nerasiau, tai dabar rasau biggrin.gif gali eit toliau daryt wink.gif
Atsakyti
Buvau pagaliau In focus užsukusi smile.gif
Bet daugiau niekada to nedarysiu su vaikais doh.gif
Atsitiktiniai kadrai, bet noriu kritikos ax.gif

user posted image

user posted image

Mano akiai per daug suspausta, norisi pirmoj erdvės daugiau...ir emocija, veiksmas ne iki galo g.gif
Atsakyti
Inga654, fokuso noretus grynai i uzrasa (na bent jau paskutinej matosi, kad jis i virsutine dali uzraso ir i dangteli). Bet siaip uzduotis atlikta gerai.
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 09 11, 00:33)
Buvau pagaliau In focus užsukusi smile.gif

Čia mano vaikystės draugas vienas iš jų g.gif Kažin ar galima taip nuotraukas talpinti su konkrečiais žmonėmis, ne minioje, be jų sutikimo? Ar leido gal? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2010 09 11, 07:53)
Čia mano vaikystės draugas vienas iš jų  g.gif  Kažin ar galima taip nuotraukas talpinti su konkrečiais žmonėmis, ne minioje, be jų sutikimo? Ar leido gal?  g.gif

Talpinant vaiku foto reikia tevu sutikimo. O suaugusiuju nebutinai - jei tai viesas asmuo - nereik isvis, o jei privatus - nuotrauka neturi buti izeidzianti, kompromituojanti ir t.t. rolleyes.gif
Atsakyti