Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Seniai jau gėles befotografavau... man visai žiūrisi- o jums g.gif kritikai 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Nekilminga:
user posted image
Atsakyti
Jei galima man, dar neprisiruošusiai ND padaryti, komentuoti, tai nesusilaikysiu smile.gif

QUOTE(paprasta @ 2010 09 09, 18:12)
Seniai jau gėles befotografavau... man visai žiūrisi- o jums  g.gif kritikai 4u.gif

Mano dėmesį labai blaško dešinėje apačioje esantis kažkas. Ir šarpo gal daugokai, akis bado smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lutpede @ 2010 09 09, 20:23)
Nekilminga:

Žvilgsnis patiko. Norėtųsi daugiau kairės. J/B blankokas atrodo, gal kontrasto daugiau reikėtų.
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2010 09 09, 21:32)
Žvilgsnis patiko. Norėtųsi daugiau kairės. J/B blankokas atrodo, gal kontrasto daugiau reikėtų.

kaip dabar?

user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Ateinu su dideliu noru prie jūsų jungtis bei 1 nd smile.gif
Į kairį:
user posted image
Į vidurį:
user posted image
Į dešinį:
user posted image

Tikiuosi priimsit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2010 09 09, 20:32)

Mano dėmesį labai blaško dešinėje apačioje esantis kažkas. Ir šarpo gal daugokai, akis bado  smile.gif

ačiū už kritiką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nieliuke @ 2010 09 09, 22:32)
Sveikos 4u.gif Ateinu su dideliu noru prie jūsų jungtis bei 1 nd smile.gif

laba, ND gerai smile.gif ir prasom jungtis wink.gif
Papildyta:
QUOTE(paprasta @ 2010 09 09, 18:12)
Seniai jau gėles befotografavau... man visai žiūrisi- o jums  g.gif kritikai 4u.gif

aga, man tas krastas irgi trukdo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lutpede @ 2010 09 09, 20:23)
Nekilminga

na, man katukas ir tiek.. jei jau katukas nekilmingas, tai bent pazaisk su juo ir aplinka, sviesa.. gal kada guli ant kokios grazios krentancios sviesos.. ar prie kokio baldo, lempos guli smile.gif nu kad labiau nuotaika jaustusi smile.gif
Atsakyti
reiks kraštą klonuoti arba perfotografuoti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 09 09, 20:48)
kaip dabar?

Man gražu.
Atsakyti
Lutpede, kazkoks netoks formatas. Darant tokia foto turesi baltus krastus sonuose.
Atsakyti

Ačiū visiems už pastabas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 10 rugsėjo 2010 - 13:43
Laba dienukę mylinčioms geras ir gražias foto 4u.gif ,norėčiau prie jūsų prisijungti,rugpjūčio 25 d.įsigijau canon 450 ,nuo to laiko,visas mano laisvalaikis skirtas informacijos apdirbimui,skaitau dieną naktį,studijuoju viską ką randu interente,labai daug geros informacijos susirinkau iš jūsų pokalbių,diskusijų,komentarų 4u.gif
Deja deja,kol kas visai nesusidraugauju su savuoju canonu verysad.gif ,štai atlikau pirmają užduodį,bet pati matau,kad daug grūdo(taip tikiuosiu įvardinau),gal galit paaiškinti kodėl ? Stengiuosiu namie nejungti blico,bet pas mus labai labai tamsu,tad noriu paklausti ar atliekant ND,galima naudotis blicu?
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti