Seniai jau gėles befotografavau... man visai žiūrisi- o jums kritikai
Jei galima man, dar neprisiruošusiai ND padaryti, komentuoti, tai nesusilaikysiu
Mano dėmesį labai blaško dešinėje apačioje esantis kažkas. Ir šarpo gal daugokai, akis bado
Papildyta:
Žvilgsnis patiko. Norėtųsi daugiau kairės. J/B blankokas atrodo, gal kontrasto daugiau reikėtų.
QUOTE(paprasta @ 2010 09 09, 18:12)
Mano dėmesį labai blaško dešinėje apačioje esantis kažkas. Ir šarpo gal daugokai, akis bado
Papildyta:
QUOTE(Lutpede @ 2010 09 09, 20:23)
Nekilminga:
Žvilgsnis patiko. Norėtųsi daugiau kairės. J/B blankokas atrodo, gal kontrasto daugiau reikėtų.
Sveikos Ateinu su dideliu noru prie jūsų jungtis bei 1 nd
Į kairį:
Į vidurį:
Į dešinį:
Tikiuosi priimsit
Į kairį:
Į vidurį:
Į dešinį:
Tikiuosi priimsit
QUOTE(Cinside @ 2010 09 09, 20:32)
ačiū už kritiką
QUOTE(nieliuke @ 2010 09 09, 22:32)
Sveikos Ateinu su dideliu noru prie jūsų jungtis bei 1 nd
laba, ND gerai ir prasom jungtis
Papildyta:
QUOTE(paprasta @ 2010 09 09, 18:12)
aga, man tas krastas irgi trukdo
Papildyta:
QUOTE(Lutpede @ 2010 09 09, 20:23)
Nekilminga
na, man katukas ir tiek.. jei jau katukas nekilmingas, tai bent pazaisk su juo ir aplinka, sviesa.. gal kada guli ant kokios grazios krentancios sviesos.. ar prie kokio baldo, lempos guli nu kad labiau nuotaika jaustusi
reiks kraštą klonuoti arba perfotografuoti
Lutpede, kazkoks netoks formatas. Darant tokia foto turesi baltus krastus sonuose.
Ačiū visiems už pastabas.
Laba dienukę mylinčioms geras ir gražias foto ,norėčiau prie jūsų prisijungti,rugpjūčio 25 d.įsigijau canon 450 ,nuo to laiko,visas mano laisvalaikis skirtas informacijos apdirbimui,skaitau dieną naktį,studijuoju viską ką randu interente,labai daug geros informacijos susirinkau iš jūsų pokalbių,diskusijų,komentarų
Deja deja,kol kas visai nesusidraugauju su savuoju canonu ,štai atlikau pirmają užduodį,bet pati matau,kad daug grūdo(taip tikiuosiu įvardinau),gal galit paaiškinti kodėl ? Stengiuosiu namie nejungti blico,bet pas mus labai labai tamsu,tad noriu paklausti ar atliekant ND,galima naudotis blicu?
Deja deja,kol kas visai nesusidraugauju su savuoju canonu ,štai atlikau pirmają užduodį,bet pati matau,kad daug grūdo(taip tikiuosiu įvardinau),gal galit paaiškinti kodėl ? Stengiuosiu namie nejungti blico,bet pas mus labai labai tamsu,tad noriu paklausti ar atliekant ND,galima naudotis blicu?