Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 07, 17:03)
o kur tu gyveni?smile.gif as tai noreciau, kad airv mane pafotkintu, tik as bais negrazi biggrin.gif

As Marijampolej gyvenu, bet Kaune daznai bunu smile.gif
Butu smagu susipazinti, pafotografuoti, tik reikia laika suderinti smile.gif Du mazi pipirai mane riboja...

QUOTE(_Meadow_ @ 2010 09 07, 17:15)
drinks_cheers.gif
Taaaaip, prieš metus buvo daug daug kritikos ir mažai pagyrimų. Dabar atvirkščiai. Gaila...

As mielai pakritikuociau "astriau", bet nemoku...Dar nera ant tiek akis islavinta, kad zinociau kur neprofesonaliai atlikta, o kur gerai. Patirties stoka. Ir dauguma nuotrauku vertinu patinka/nepatinka...o is to jokios naudos nuotrauku autoriams blush2.gif
Bet is jusu noriu sulaukti "pylos", nesu jautruole. Reikia eiti i prieki. Reikia, kad nukreiptu kas tinkama linkme.

QUOTE(rarity @ 2010 09 07, 18:49)
Čia jau įdomu, nes ir aš tuo pačiu maršrutu kartais migruoju wink.gif
Smagu būtų susipažinti  4u.gif
O tu efoto nedalyvauji? Mes Marijampolėje tokius meetukus organizuodavomės.
O, kaip tik vyksta organizavimasis, galėtum sudalyvauti  drinks_cheers.gif

Nu visai idomu bigsmile.gif o tu marijampoliete?
efoto tai nesu prisiregistravusi. Reikia ilysti, paziurineti tada thumbup.gif

PS del kritikos, tai labai faina tema facebook'e yra "besimokancios fotografuoti". Ten keliami darbai pagal temas ir kritikuojami, vertinami balais, buna laimetojai. Kritika tokia jau griestesne, bet teisinga wink.gif prisijunkit. Dabar tema HDR berods g.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 09 08, 13:11)
*As Marijampolej gyvenu, bet Kaune daznai bunu smile.gif
Butu smagu susipazinti, pafotografuoti, tik reikia laika suderinti smile.gif Du mazi pipirai mane riboja...

**PS del kritikos, tai labai faina tema facebook'e yra "besimokancios fotografuoti". Ten keliami darbai pagal temas ir kritikuojami, vertinami balais, buna laimetojai. Kritika tokia jau griestesne, bet teisinga wink.gif prisijunkit. Dabar tema HDR berods g.gif

*aa, as tai vilniuj smile.gif tai jauciu sunkiai gautusi.. smile.gif

**einu ieskot biggrin.gif
Atsakyti
jau susiradau aš thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 08, 12:18)
*aa, as tai vilniuj smile.gif tai jauciu sunkiai gautusi.. smile.gif

**einu ieskot biggrin.gif

Aga, siek tiek sunkiau g.gif Bet turiu giminiu Vilniuj, tai kai i svecius vaziuosiu bus galima susitikt wink.gif

ten temele, kuria musu pazengusios sukure smile.gif
Geriausi darbai talpinami CIA smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 09 08, 13:25)
Aga, siek tiek sunkiau  g.gif Bet turiu giminiu Vilniuj, tai kai i svecius vaziuosiu bus galima susitikt wink.gif

ten temele, kuria musu pazengusios sukure smile.gif
Geriausi darbai talpinami CIA smile.gif

nu issiunciau pageidavima prisijungt, tikiuos priims smile.gif

nu faina, ziuriu tau ten neblogai sekas wink.gif saunuole.. faina, jei reiks namu darbus daryt.. nes kartais sunku sugalvot ka fotkint biggrin.gif
Atsakyti
Uzburta III vieta smile.gif bet man ten patinka thumbup.gif
Va keliose paskutinese temose nedalyvavau...Augalu nemegstu blush2.gif O HDR per sunku man dar blush2.gif
Del teminio fotografavimo tai tikrai smagu. Taip "prakrutina" smile.gif Dabar kai ruduo tai aktyviau manau ten bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 08 rugsėjo 2010 - 12:33
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 08, 12:28)
nu issiunciau pageidavima prisijungt, tikiuos priims smile.gif

nesumaisyk tik..ten yra grupe tokia pat ir "asmuo" tai reikia i asmeni kreiptis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 09 08, 13:34)
nesumaisyk tik..ten yra grupe tokia pat ir "asmuo" tai reikia i asmeni kreiptis smile.gif

aaaaaa... einu ziuret ka prispaudziau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Keliu 4 ND ir laukiu komentarųsmile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 09 08, 13:34)

o uztenka prideti kaip drauga, ar reikia ir kokia zinute parasyti, kad priimtu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 09 07, 17:45)
Oj kaip mane vilioja tokia idėja. Aš pati tai netikęs modelis, bet kitas mielai pafotografuočiau smile.gif
O man leistum? Pastoviai migruoju Marijampolė-Kaunas wink.gif blush2.gif

leisciau, galim susitikt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2010 09 08, 13:29)
o uztenka prideti kaip drauga, ar reikia ir kokia zinute parasyti, kad priimtu? smile.gif

tiksliai nzn, bet manau, kad tik priimt smile.gif
Atsakyti