Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(inesaS @ 2010 09 07, 17:58)
Iskrto aisku,kad neskaitei pirmo puslapio ir nedarei ND.
Ir kodel nepakomentavai savo grybuko? bigsmile.gif

pirma puslapi skaiciau kelis kartus blink.gif namu darbus pakolkas tik 1 atsiskaiciau, ax.gif niekaip neprisiruosiu del sekanciu doh.gif skaitysiu dar karta, ir dar kol suprasiu, jetau kaip faina kai kazkas duoda velniu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jitute @ 2010 09 05, 22:59)
sushi foto nereali, mergaites grazios ir visa seima turbut nuostabi 4u.gif  nieko nekomentuosiu nes mano akim tai cia viskas super ( as dar tik naujoke) 4u.gif  4u.gif  4u.gif
dar idedu savo grybuka sandien uzmatem miske  ax.gif

user posted image

nu pakomentuosiu pati savo gryba doh.gif
grybo matosi tik kepure ( nors tai buvo pirmas grybas tai tik puoliau fotkinti nenorejau per daug kisti nagu, o galejau),man asmeniskai truksta ryskumo, ir pati foto galetu butu is toliau fotkinta g.gif tai vat jei matytusi daugiau grybo ir daugaiu aplinkos tada butu liuks, arba daugiau vien tik grybo ( ne tik kepures) doh.gif daugiau taip nefotkinsiu schmoll.gif
Atsakyti
Na va, kadangi gavau leidimą pasirodyti keletą nuotraukų ir be 4 ir 5 ND, rodau, ką nufotografavau. Daugiausiai sunkumų kyla su žmonėmis, tiksliau portretų dar turiu nufotografavusi gal porą... blush2.gif
Krikštaduktė wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(jitute @ 2010 09 07, 21:46)

O aš grybo šonus būčiau bent apkrapščiusi ir nufotografavusi atsigulusi ant žemės iš apačios smile.gif, kad ir grybuko kotas matytųsi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inga654: 07 rugsėjo 2010 - 21:28
QUOTE(jitute @ 2010 09 07, 21:46)
nu pakomentuosiu pati savo gryba doh.gif 
grybo matosi tik kepure ( nors tai buvo pirmas grybas tai tik puoliau fotkinti nenorejau per daug kisti nagu, o galejau),man asmeniskai truksta ryskumo, ir pati foto galetu butu is toliau fotkinta g.gif  tai vat jei matytusi daugiau grybo ir daugaiu aplinkos tada butu liuks, arba daugiau vien tik grybo ( ne tik kepures) doh.gif  daugiau taip nefotkinsiu schmoll.gif

šiaip tik tyliai paskaitinėju jūsų teąm, bet pakomentuosiu tavo grybą. Iš esmės niekuo neužkabino tavo foto, matosi tik kepurė ir viskas, kaip blynas. Dėl technikos nesikabinėsiu, nesu tokia pasikausčius......
Aš pvz. va taip grybus ir kt. fotografuoju, guluos ant žemės, nukapstau kiek reikia samanų ir kt. dalykų, na maždaug sufabrikuoju būsimą vaizdą ir tik tada fotkinu, niekada nedarau, kad atėjau pamačiau kaip yra ir fotkinu, nea, reikia galvoti, kaip gražiau būtų....va vienas mano grybas:

user posted image

nors ir tai, dabar žiūrint dargalėjau nukapstyt tas samanas iš priekio.... doh.gif g.gif
Atsakyti
aciu mergikes uz pastabas 4u.gif dabar jau ir as buciau kitaip dariusi 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras.
Mergaites labai atsiprasau, bet gal nukreipsite i kita temele jei tokia yra.
Renkames nauja foto aparata, neapsisprendziame niekaip koki.
Turejome nikon d5000, bet ji mums pavoge.
Atsakyti
QUOTE(jaida @ 2010 09 07, 23:37)
Labas vakaras.
Mergaites labai atsiprasau, bet gal nukreipsite i kita temele jei tokia yra.
Renkames nauja foto aparata, neapsisprendziame niekaip koki.
Turejome nikon d5000, bet ji mums pavoge.

Užjaučiu. Tikriausia liko nuo D5000 objektyvas koks nors, jei taip, tai aš imčiau D90 body - be objektyvo. Valdymas foto aparato tai beveik toks pats
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 07 rugsėjo 2010 - 21:55
Sveikos, mylimiausias kadras iš atostogų.
user posted image
biokovo by dangerele
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 07 rugsėjo 2010 - 22:00
Objektyvas liko tik kitinis 18-55
Ziurynejam mes buten si modeliuka, bet ar jis filmuoja? Nes vyras nepirks man be filmavimo funkcijos schmoll.gif

O kokie objektyvai tinka canonams bei nikonams?

Papildyta:
Parodysiu ir as viena is mano nuotraukyciu
user posted image

Atsakyti
QUOTE(jaida @ 2010 09 08, 00:05)
Objektyvas liko tik kitinis 18-55
Ziurynejam mes buten si modeliuka, bet ar jis filmuoja? Nes vyras nepirks man be filmavimo funkcijos  schmoll.gif

O kokie objektyvai tinka canonams bei nikonams?

Filmuoja.
http://www.fotofabri...n-D90-DSLR.html
Atsakyti
O ko jūs ant jolantos taip pykstat? Gi išsakė savo nuomonę. Vietoj to, kad pykti, galima pasimokyti. Tikrai labai nuobodu tiek daug katino vienoj vietoj žiūrėti. Aš autorei patarčiau išrinkti maksimum 5 jos nuomone geriausias foto, tada iš jų pvz. kokias dvi atiduoti kritikai į šį skyrelį ax.gif
Atsakyti
Atsiprašau, ne ten parašiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulalafan: 08 rugsėjo 2010 - 10:29