Augalų temoje nesulaukiau atsiliepimų, tai atsikrausčiau pas jus Mano tikslas šiai nuotraukai buvo nufotografuoti vynuoges prieš saulę. Parodyti benokstančių uogų spalvas. Aišku ir kad nuotrauka gerai atrodytų. Taigi laukiu komentarų. Pažadu nesikeikti PS Kadangi vaikučių pašonėje neturiu, tai tenkinuosi augalais ir kitais dalykais kas po ranka papuola.
na, as labiau isryskinciau vynuoges. dabar jo per daug uzstotos lapu. imciau kazkiek toliau nuo lapu, su mazesniu f, bet kad liktu ir ant lapu kazkiek ryskumo. ir pyskinciau link saules, bet biski kampu, nu kad gautusi grazus blikai nes pvz dabar ir ant lapu krenta tokie rysku seseliai, kurie labai blasko
Augalų temoje nesulaukiau atsiliepimų, tai atsikrausčiau pas jus Mano tikslas šiai nuotraukai buvo nufotografuoti vynuoges prieš saulę. Parodyti benokstančių uogų spalvas. Aišku ir kad nuotrauka gerai atrodytų. Taigi laukiu komentarų. Pažadu nesikeikti
As asmeniskai aplauzyciau lapus.Aisku ne visus,bet taip,kad pagrindinis objektas butu vynuogiu keke
Sutinku. Laužysiu lapus tik deje jau ne nuotraukoje.
O kaip šitas variantas? Tik čia jau be saulės. Nors man asmeniškai pirmas labiau patinka. Gal tik kaip sakot trukdo per daug ryškūs lapai
sitoj kazkaip kliuna tas slapumas.. nors siaip kai slapia, tai man grazu, taciau cia kazkoks nesvarumo pojutis atsiranda bet gal cia man taip man jos jau cia per arti, norisi atsitraukt.. visgi daryciau jas siek tiek mazesnes, itraukiant ir fona..
jei dar fotkinsi, cia imetu kelis pavyzdzius, gal kils kokiu minciu
sitoj kazkaip kliuna tas slapumas.. nors siaip kai slapia, tai man grazu, taciau cia kazkoks nesvarumo pojutis atsiranda bet gal cia man taip man jos jau cia per arti, norisi atsitraukt.. visgi daryciau jas siek tiek mazesnes, itraukiant ir fona..
jei dar fotkinsi, cia imetu kelis pavyzdzius, gal kils kokiu minciu
Ačiū. Eksperimentų dar bus. Labai patiko 4 nuotrauka. Na aš vis prie tokių ryškių spalvų linkstu
Čia jau įdomu, nes ir aš tuo pačiu maršrutu kartais migruoju
Smagu būtų susipažinti
O tu efoto nedalyvauji? Mes Marijampolėje tokius meetukus organizuodavomės.
O, kaip tik vyksta organizavimasis, galėtum sudalyvauti