Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(paprasta @ 2010 09 07, 18:11)
Brumbrumai, ir kabakas gerai būtų  thumbup.gif  thumbup.gif  Aš tai visai ir nefotogeniška, bet mano mažoji labai fotogeniška lotuliukas.gif

tai galim kada paplanuot.. tik nzn kada smile.gif nes du ateinantys savaitgaliai man uzimti..
Atsakyti
o dėl kritikos- ir aš jos daugiau norėčiau, bet konstruktyvios 4u.gif

brumbrumai, reikės- būtinai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos gal galiu ir aš įkelti kelias nuotraukas. Labai norisi komentarų ir patarimų blush2.gif (užskaityti buvo dar tik 3 ND), ryt pažadu padaryti likusius smile.gif
(Ikeliu nuorodas į ND jei ką)
1. http://www.supermama...?...21489&st=12
2 ir 3 http://www.supermama...?...21489&st=24
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2010 09 07, 17:27)
Sveikos gal galiu ir aš įkelti kelias nuotraukas. Labai norisi komentarų ir patarimų blush2.gif (užskaityti buvo dar tik 3 ND), ryt pažadu padaryti likusius  smile.gif
(Ikeliu nuorodas į ND jei ką)
1. http://www.supermama...?...21489&st=12
2 ir 3 http://www.supermama...?...21489&st=24

Aisku gali bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image
Augalų temoje nesulaukiau atsiliepimų, tai atsikrausčiau pas jus
Mano tikslas šiai nuotraukai buvo nufotografuoti vynuoges prieš saulę. Parodyti benokstančių uogų spalvas. Aišku ir kad nuotrauka gerai atrodytų. Taigi laukiu komentarų. Pažadu nesikeikti smile.gif
PS
Kadangi vaikučių pašonėje neturiu, tai tenkinuosi augalais ir kitais dalykais kas po ranka papuola.
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 09 07, 18:47)

na, as labiau isryskinciau vynuoges. dabar jo per daug uzstotos lapu. imciau kazkiek toliau nuo lapu, su mazesniu f, bet kad liktu ir ant lapu kazkiek ryskumo. ir pyskinciau link saules, bet biski kampu, nu kad gautusi grazus blikai smile.gif nes pvz dabar ir ant lapu krenta tokie rysku seseliai, kurie labai blasko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 07 rugsėjo 2010 - 17:58
QUOTE(Lutpede @ 2010 09 07, 17:47)

Augalų temoje nesulaukiau atsiliepimų, tai atsikrausčiau pas jus
Mano tikslas šiai nuotraukai buvo nufotografuoti vynuoges prieš saulę. Parodyti  benokstančių uogų spalvas. Aišku ir kad nuotrauka gerai atrodytų. Taigi laukiu komentarų. Pažadu nesikeikti  smile.gif

As asmeniskai aplauzyciau lapus.Aisku ne visus,bet taip,kad pagrindinis objektas butu vynuogiu keke mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2010 09 07, 20:06)
As asmeniskai aplauzyciau lapus.Aisku ne visus,bet taip,kad pagrindinis objektas butu vynuogiu keke mirksiukas.gif

Sutinku. Laužysiu lapus tik deje jau ne nuotraukoje.
O kaip šitas variantas? Tik čia jau be saulės. Nors man asmeniškai pirmas labiau patinka. Gal tik kaip sakot trukdo per daug ryškūs lapai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 09 07, 19:32)

sitoj kazkaip kliuna tas slapumas.. nors siaip kai slapia, tai man grazu, taciau cia kazkoks nesvarumo pojutis atsiranda smile.gif bet gal cia man taip biggrin.gif man jos jau cia per arti, norisi atsitraukt.. visgi daryciau jas siek tiek mazesnes, itraukiant ir fona..

jei dar fotkinsi, cia imetu kelis pavyzdzius, gal kils kokiu minciu smile.gif

1
2
3
4
5
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 07 rugsėjo 2010 - 18:38
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 07, 20:38)
QUOTE(Lutpede @ 2010 09 07, 19:32)

sitoj kazkaip kliuna tas slapumas.. nors siaip kai slapia, tai man grazu, taciau cia kazkoks nesvarumo pojutis atsiranda smile.gif bet gal cia man taip biggrin.gif man jos jau cia per arti, norisi atsitraukt.. visgi daryciau jas siek tiek mazesnes, itraukiant ir fona..

jei dar fotkinsi, cia imetu kelis pavyzdzius, gal kils kokiu minciu smile.gif

Ačiū. Eksperimentų dar bus.
Labai patiko 4 nuotrauka. Na aš vis prie tokių ryškių spalvų linkstu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 09 07, 16:45)
O man leistum? Pastoviai migruoju Marijampolė-Kaunas wink.gif blush2.gif

Čia jau įdomu, nes ir aš tuo pačiu maršrutu kartais migruoju wink.gif
Smagu būtų susipažinti 4u.gif
O tu efoto nedalyvauji? Mes Marijampolėje tokius meetukus organizuodavomės.
O, kaip tik vyksta organizavimasis, galėtum sudalyvauti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 07 rugsėjo 2010 - 18:54
oi, kiek nauju draugu flickr atsirado smile.gif aciu, kas aplanket ir pakomentavot wink.gif tik ne visas dar atskiriu, nes nikai nesutampa smile.gif
Atsakyti