Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Forgete @ 2010 09 07, 16:26)
atlek i kauna leisiu save pafotkint  4u.gif

Gali ir i taurage, oi kiek manekenu cia tureciau tau biggrin.gif

jus man sakot "fotkink be blykstes", bet tai kad tada man viskas susilieja ir labai tamsios foto gaunasi g.gif kame reikalas, jau man viskas susimaise doh.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 07, 15:55)
gal geriau pakalbekim, gal kas nori susitikt kada ir pasifotkint?biggrin.gif as tai nenoriu, kad mane fotkintu, bet labai labai noriu ka nors pafotkint biggrin.gif

jetus kaip aš norėčiau susimatyti- reikia paorganizuoti- atlėkčiau iki Vilniaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 07, 14:55)
gal geriau pakalbekim, gal kas nori susitikt kada ir pasifotkint?biggrin.gif as tai nenoriu, kad mane fotkintu, bet labai labai noriu ka nors pafotkint biggrin.gif

Oj kaip mane vilioja tokia idėja. Aš pati tai netikęs modelis, bet kitas mielai pafotografuočiau smile.gif

QUOTE(Forgete @ 2010 09 07, 15:26)
atlek i kauna leisiu save pafotkint  4u.gif

O man leistum? Pastoviai migruoju Marijampolė-Kaunas wink.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 09 07, 16:45)
Oj kaip mane vilioja tokia idėja. Aš pati tai netikęs modelis, bet kitas mielai pafotografuočiau smile.gif

Gali mane.As Kaune biggrin.gif
Atsakyti
Man Oharos labiausiai Šita, šita ir šita smile.gif
Toks katinukas mano svajonė wub.gif
Atsakyti
o gal kas į Alytų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 09 07, 16:47)
Gali mane.As Kaune biggrin.gif

Būtų super bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jitute @ 2010 09 07, 16:25)

jus man sakot "fotkink be blykstes", bet tai kad tada man viskas susilieja ir labai tamsios foto gaunasi g.gif  kame reikalas, jau man viskas susimaise doh.gif

Iskrto aisku,kad neskaitei pirmo puslapio ir nedarei ND.
Ir kodel nepakomentavai savo grybuko? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2010 09 07, 16:26)
reik susidraugaut man su flickr, kad galeciau pagirti nuotraukas... smile.gif tikrai labai geru yra!  thumbup.gif
p.s. jei su modeliais beda turiu seseri, kuri megtu fotografuotis wink.gif

aciu smile.gif flickr lengva, ten reik tik yahoo but prisiregistravus smile.gif tad junkis wink.gif man patogiau ten mest ir komentuot smile.gif nes matai kada kas imeta, gali komentuot, kviest draugaut..

o del seses butinai pagalvosiu wink.gif reik tik kokia tema apgalvot, kad nepyskint bile smile.gif
Papildyta:
QUOTE(paprasta @ 2010 09 07, 17:27)
jetus kaip aš norėčiau susimatyti- reikia paorganizuoti- atlėkčiau iki Vilniaus ax.gif

thumbup.gif i koki kabaka ir pasitusint irgi nieko butu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(jitute @ 2010 09 07, 17:25)
Gali ir i taurage, oi kiek manekenu cia tureciau tau biggrin.gif

jus man sakot "fotkink be blykstes", bet tai kad tada man viskas susilieja ir labai tamsios foto gaunasi g.gif  kame reikalas, jau man viskas susimaise doh.gif

o darei namu darbus? smile.gif jei ne, tai daryk ir po truputi viskas paaiskes wink.gif

as tai kai isjungiau blica, tai net nebemoku jo atgal ijungt biggrin.gif tai ir verciuos be jo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(airv @ 2010 09 07, 17:45)

o kur tu gyveni?smile.gif as tai noreciau, kad airv mane pafotkintu, tik as bais negrazi biggrin.gif
Atsakyti
Brumbrumai, ir kabakas gerai būtų thumbup.gif thumbup.gif Aš tai visai ir nefotogeniška, bet mano mažoji labai fotogeniška lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 07, 17:03)
.. as tai noreciau, kad airv mane pafotkintu, tik as bais negrazi biggrin.gif

Nu jau,nu jau...geriau sakyk,kad esi savikritiska mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 09 07, 15:48)
Gaila, kad jūsų nebuvo čia prieš metus smile.gif Gaudavom pylos kaip reikalas ir džiaugėmės tuo. Ir tikrai merginos pliekdavo be gailesčio. Praktiškai pagyrimų nebūdavo, tik kritika. Bet aš dėl to tik džiaugiuosi - tai buvo postūmis eiti pirmyn. Na aišku - kiekvienam savo.  Dar vienas dalykas - mus žemina tiek, kiek mes leidžiame tai daryti wink.gif Tai tik mano nuomonė, su kuria nebūtina sutikti  4u.gif

drinks_cheers.gif
Taaaaip, prieš metus buvo daug daug kritikos ir mažai pagyrimų. Dabar atvirkščiai. Gaila...
Atsakyti