Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 07, 10:17)
ai, tai ir ten ji sugebejo sudirbt mano komentara biggrin.gif tai gal dar uzsuks..

Rimtai, noreciau paziuret tavo nuotraukas.Gal i AZ gali imest nuoroda?As ne Jolanta, pazadu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 09 07, 11:20)
Rimtai, noreciau paziuret tavo nuotraukas.Gal i AZ gali imest nuoroda?As ne Jolanta, pazadu biggrin.gif

galiu imest ir cia, tik kad pas mane nieko gero nera smile.gif flickr
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 07 rugsėjo 2010 - 10:39
brumbrumai tavo foto nerealios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 09 06, 23:21)
Aciu pakontavusuon. Bet pas viena mates apsoliutus paniekinimas ir apsikimas.. Nemoksa, nesimato, man jos brazios, suda drebk cia, rodyk sedevrus, protingas visa pamoko silpnesni, padla.. Fuj..rasyj nika viesai!! Pakomentuosiu... Brumbrumiuk ir airv, cia ne jum!  blush2.gif  4u.gif o man tos foto lb patiko dziaugi kol kazkokia tarakone apvare.. Zemas lygis.. Geriau isvis cia nebedet ir bet atviru patyciu nematyt.

Oho kokia reakcija doh.gif Jei nenori kritikos, tai nereikia dėti ir foto. Nieko blogo nematau Jolantos komentaruose. Aštroki, bet dažniausiai teisingi. Kritiką reikia išmokti priimti 4u.gif Nebūtina su viskuo sutikti, bet priimti ir pagalvoti apie tai, kas parašyta reikia. Aišku, jei nori tobulinti savo įgūdžius.
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 09 07, 14:20)
Oho kokia reakcija  doh.gif  Jei nenori kritikos, tai nereikia dėti ir foto. Nieko blogo nematau Jolantos komentaruose. Aštroki, bet dažniausiai teisingi. Kritiką reikia išmokti priimti  4u.gif  Nebūtina su viskuo sutikti, bet priimti ir pagalvoti apie tai, kas parašyta reikia. Aišku, jei nori tobulinti savo įgūdžius.

Zinai, kritika yra gerai, bet kai pasakoma taip, kaip tai padare Jolanta-tai jau chamiskumas.As sulaukiau ir jolantos stiliaus kritikos ir tokios, nuo kurios uzauga noras dar labiau stengtis ir dar daugiau ismokti.Kritika neturi gniuzdyti ir zeminti, ji turi suteikti stimula dirbti toliau.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 09 07, 14:33)
Zinai, kritika yra gerai, bet kai pasakoma taip, kaip tai padare Jolanta-tai jau chamiskumas.As sulaukiau ir jolantos stiliaus kritikos ir tokios, nuo kurios uzauga noras dar labiau stengtis ir dar daugiau ismokti.Kritika neturi gniuzdyti ir zeminti, ji turi  suteikti stimula dirbti toliau.

Nežinau, gal jau kokie nors komentarai flickre yra ištrinti ir aš jų nemačiau, bet tie, kurie yra dabar, tai neįžvelgiu juose žeminimo ar dar kažko. Tiesiog aštri kritika. Gaila, kad jūsų nebuvo čia prieš metus smile.gif Gaudavom pylos kaip reikalas ir džiaugėmės tuo. Ir tikrai merginos pliekdavo be gailesčio. Praktiškai pagyrimų nebūdavo, tik kritika. Bet aš dėl to tik džiaugiuosi - tai buvo postūmis eiti pirmyn. Na aišku - kiekvienam savo. Dar vienas dalykas - mus žemina tiek, kiek mes leidžiame tai daryti wink.gif Tai tik mano nuomonė, su kuria nebūtina sutikti 4u.gif
Atsakyti
gal geriau pakalbekim, gal kas nori susitikt kada ir pasifotkint?biggrin.gif as tai nenoriu, kad mane fotkintu, bet labai labai noriu ka nors pafotkint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 09 07, 14:48)
Nežinau, gal jau kokie nors komentarai flickre yra ištrinti ir aš jų nemačiau, bet tie, kurie yra dabar, tai neįžvelgiu juose žeminimo ar dar kažko. Tiesiog aštri kritika. Gaila, kad jūsų nebuvo čia prieš metus smile.gif Gaudavom pylos kaip reikalas ir džiaugėmės tuo. Ir tikrai merginos pliekdavo be gailesčio. Praktiškai pagyrimų nebūdavo, tik kritika. Bet aš dėl to tik džiaugiuosi - tai buvo postūmis eiti pirmyn. Na aišku - kiekvienam savo.  Dar vienas dalykas - mus žemina tiek, kiek mes leidžiame tai daryti wink.gif Tai tik mano nuomonė, su kuria nebūtina sutikti  4u.gif

Vis delto manyciau, kad kritika turi skatinti o ne skaudinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 09 07, 07:48)
Nežinau, gal jau kokie nors komentarai flickre yra ištrinti ir aš jų nemačiau, bet tie, kurie yra dabar, tai neįžvelgiu juose žeminimo ar dar kažko. Tiesiog aštri kritika. Gaila, kad jūsų nebuvo čia prieš metus smile.gif Gaudavom pylos kaip reikalas ir džiaugėmės tuo. Ir tikrai merginos pliekdavo be gailesčio. Praktiškai pagyrimų nebūdavo, tik kritika. Bet aš dėl to tik džiaugiuosi - tai buvo postūmis eiti pirmyn. Na aišku - kiekvienam savo.  Dar vienas dalykas - mus žemina tiek, kiek mes leidžiame tai daryti wink.gif Tai tik mano nuomonė, su kuria nebūtina sutikti  4u.gif
Na va, o aš galvojau, kad čia į mano komentarą šitoj temoj ohara taip sureagavo, kad pasakiau, jog gyvūnėlių nelabai mėgstu doh.gif
Uf, pasirodo, jūs ten apie flikro komentarus šnekat karsta.gif

O kritika, sutinku, nėra blogas dalykas, tiesiog reikia atsirinkti, kur ji konstruktyvi, o kur tik norinti įkąsti. Ypač, jei kokiais nekorektiškais žodžiais tai pasakoma. Bet šiaip aš irgi už kritiką drinks_cheers.gif Konstruktyvią, aišku mirksiukas.gif Kuri neleidžia užsiliūliuoti žiūrint į savas nuotraukas...
Atsakyti
QUOTE(jitute @ 2010 09 07, 13:19)
brumbrumai tavo foto nerealios  4u.gif

aciu, bet is tikro jos labai paprastos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 07, 15:55)
gal geriau pakalbekim, gal kas nori susitikt kada ir pasifotkint?biggrin.gif as tai nenoriu, kad mane fotkintu, bet labai labai noriu ka nors pafotkint biggrin.gif

atlek i kauna leisiu save pafotkint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 09 07, 11:39)
galiu imest ir cia, tik kad pas mane nieko gero nera smile.gif flickr

reik susidraugaut man su flickr, kad galeciau pagirti nuotraukas... smile.gif tikrai labai geru yra! thumbup.gif

p.s. jei su modeliais beda turiu seseri, kuri megtu fotografuotis wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cheles: 07 rugsėjo 2010 - 15:27