Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 71

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 09 01, 20:17)
Sėdžiu po balto-žalio molio kaukės, maišytos su šiltu vandeniu iš krano. Kaip gražiai poras pravalė, ypač nosytės rolleyes.gif
Lavera su mangais.

Šiandien gavau pamėginti porą naujų rinkoje produktų - John Masters Organics balansuojančius toniką ir serumą, riebiai, porėtai, užterštai odai. Sakiau bandysiu 5-7 dienas, tuomet nuspręsiu, ar verta investuoti bei pasiskelbsiu savo įspūdžius 4u.gif Sudėtys tai labai gražios. Kaip tik ieškau tiek toniko, tiek serumo, tad viliuosi, kad toli ieškot nebereikės smile.gif

Liūdna žinia ta, kad "Bioteka" nebepildys Laveros asortimento sad.gif T.y. kiek yra šiuo metu prekių, tiek ir bus, kol parsiduos... Labai liūdna man dėl to, tokia jauki man ta Lavera, o ir žmonėms labai patinka. Vietoje to bus AquaBio ir NeoBio. Kolkas atkeliavo pilnos AB serijos veidui (Phyto, Thalasso ir Gold), o iš Neo - priemonės kūnui ir plaukams. Lentynose kolkas nėra, kainų taip pat nežinau, apie viską informuosiu, kai tik išsidėlios į prekybą 4u.gif

O tai kodėl nebebus Laveros?? Jei žmonės perka... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 01, 21:19)
O tai kodėl nebebus Laveros??  Jei žmonės perka... ax.gif

Kažkas negerai su distribucijos teisėmis. Ne taip paprasta su tom didelėm kompanijom sad.gif

Dėl panašių priežasčių ir "Žalia žalia" Hauschkos nebeturės.

Liūdna, bet verslas yra verslas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 01 rugsėjo 2010 - 20:21
o kodėl Laveros atsisakot? Jau paskaičiau. Bet bent jau ŽaliaŽalia su Juara buvo Hauschkos atstovai, ne? Anyway, neliūdėčiau - daug yra įdomių gamintojų, surasit gal dar įdomesnių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 01 rugsėjo 2010 - 20:23
QUOTE(Satura @ 2010 09 01, 21:22)
Bet bent jau ŽaliaŽalia su Juara buvo Hauschkos atstovai, ne? Anyway, neliūdėčiau - daug yra įdomių gamintojų, surasit gal dar įdomesnių  4u.gif

Atstovai tik Juara. Žalia žalia kitais keliais Hauschka gaudavo, o atsiradus Juarai tie keliai kaip ir užsiblokavo. O kadangi ŽŽ nenori kelti kainų (Juaroje ne paslaptis, kad jos didesnės), tai ir nusprendė atsisakyti visai. Vat ir papliotkinau doh.gif blush2.gif

Kad yra daug įdomių, tai tikra tiesa, dar tik vežt ir vežt visko į Lietuvėlę smile.gif Tiesiog Lavera jau yra užsitarnavusi savo vietą mūsų šalyje, pakankamai žinoma ir labai pamėgstama nuo pirmo pirkinio. Patrauklus kainos, kokybės ir estetikos santykis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 01 rugsėjo 2010 - 20:33
tikrai galiu pasakyti, kad atrandu Prancūzijos gamintojus ir įspūdžiai labai malonūs po visko šiandien.

Naturado tušas nenubėgo net per dulksną pasivaikščiojus. Veidas su krempudra atrodo gražiai, vis tiesiasi ranka į tą blizgį. Kažkaip smagiai draugaujasi smile.gif

ir išskyrus tą Buta'i mėginuką, viskas man kvepia ta gražia šalim biggrin.gif Gaminiai atrodo lengvesni, žaismingesni už vokiškus. Bijau dar apie dovaninį Naturado šampūną ką sakyti (Fraicheur Mediterane), bet panašu, kad irgi labai patiko. Plaukai atrodo kaip ploni valai - slidūs, blizgūs, švelnūs, praktiškai nepagausi. Dar reik su šlapia galva, įprastai išsimiegoti, tada bus galima ir galutinį verdiktą pasakyti, ar laikosi su juo kirpimas, šukuosena, o tai teko ryte su fenu džiovinti, o po tokio išpuolio man plaukai visad "atsilygina" kokiu lengvu nemalonumu ar negražumu ax.gif

tikiu, kad su prancūzais sunku susikalbėti, bet gal kažkas iš lietuvių pabandys ir turės kažką išskirtinio savo asortimente. O tai pradėjo ŽaliaŽalia Hauschką, iškart ir Juarai prisireikė. Užsivežė kažkas Logonos, iš paskos jau 10 šitos firmos gaminius perparduoda doh.gif Kažkaip lyg ir nemažai visko LT, bet kartu praktiškai visur tas deja vu efektas smile.gif

aš pati labai nemėgstu minios, bandos jausmo. Tas, manau, matosi ir iš mano pirkinių - noriu naujovių, sunkiau pasiekiamų dalykų. Patiriu tą saldų medžioklės jausmą ir patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 01 rugsėjo 2010 - 20:39
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 09 01, 21:17)

Lavera su mangais.

Lavera mane gal labau ir vilioja, ax.gif , bet dabar rasot , kad bioteka jau nebeprekiaus?
Kur jos dar yra pirkti? Maciau , kad yra dar ekolinijoj?
Kokia dar gali buti alternatyva? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 01, 21:33)
aš pati labai nemėgstu minios, bandos jausmo. Tas, manau, matosi ir iš mano pirkinių - noriu naujovių, sunkiau pasiekiamų dalykų. Patiriu tą saldų medžioklės jausmą ir patenkinta biggrin.gif

drinks_cheers.gif panaši ir mano situacija, nepaslaptis smile.gif Mėgstu naujoves, mėgstu lyginti įvairių gamintojų produktus, tik klaidų ir bandymų metodu atsirenku, kas man tinka ir patinka, o kas tiktų ir patiktų kitokios odos/plaukų turėtojoms. Užtat būna truputį gėda, kai kokia klientė paklausia, tai kurį kremą iš šio asortimento naudojate? bigsmile.gif Kai atsakau, kad JOKIO, tai nelabai supranta, kaip pardavėja gali naudoti kažką iš kitos vietos. Maždaug, pilnos spintos prikrautos, dar jai maža doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 09 01, 21:17)
Liūdna žinia ta, kad "Bioteka" nebepildys Laveros asortimento sad.gif
Man net sirdis apstojo blink.gif sampunu meginuku po 30ml. dar yra??? unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(ritutsi @ 2010 09 01, 21:45)
Kur jos dar yra pirkti? Maciau , kad yra dar ekolinijoj?
Kokia dar gali buti alternatyva? g.gif
Lavera dar prekiauja biosala, gedimino 9 vokiec. vaistine, grozio aleja

Pasipildysiu prie to pacio, nes matau, kad tempti nebera kur. Reikia susidaryti apsipirkimo tvarkarasti/keliarasti. Panoramos ekosalyje nvey pudros norint isipilti pabandymui, reikia tureti savo indeli? ar kazkiek kainuoja vienas meginys ir kiek galima atsipilti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 01 rugsėjo 2010 - 20:52
QUOTE(ritutsi @ 2010 09 01, 21:45)
Lavera mane gal labau ir vilioja,  ax.gif , bet dabar rasot , kad bioteka jau nebeprekiaus?

Sėkmingai prekiaus, kol ištuštins atsargas. Ryt, poryt ir po savaitės bei po mėnesio tikrai bus iš ko rinktis, ramiai tik smile.gif Saulės linijos su SPF manau dar ir kitiems metams gali užtekti ax.gif

QUOTE(Etama @ 2010 09 01, 21:48)
Man net sirdis apstojo blink.gif sampunu meginuku po 30ml. dar yra??? unsure.gif

Yra su rožėmis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 01 rugsėjo 2010 - 21:01
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 01, 18:02)
"Laveros" - kokosų ir vanilės kūno losjoną (šiandien jau rimtai išbandžiau - tai geras tas saldumas, ne per įkyrys man, tiko  thumbup.gif ), o "Annemarie Borlind" - gelinį veido prausiklį, kurio dar neišbandžiau, laukia savo eilės, kol pasibaigs "Madaros" putos smile.gif

O jis sertifikuotas? Aš kažkaip akį užmečiau į šią priemonę, bet kad sudėties jie nerašo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 09 01, 21:45)
drinks_cheers.gif panaši ir mano situacija, nepaslaptis smile.gif Mėgstu naujoves, mėgstu lyginti įvairių gamintojų produktus,

nepamiršau, kaip Suki medžiojom biggrin.gif Kas ją užrodė? DG tikriausiai cool.gif Ir faktiškai turim etaloninį cukraus prausiklį veidui bigsmile.gif Kada nors norėčiau pakartoti ax.gif

neblogą mes asortimentą su tavim suformuotumėm, nesakyk tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 01, 21:57)
nepamiršau, kaip Suki medžiojom  biggrin.gif Kas ją užrodė? DG tikriausiai  cool.gif  Ir faktiškai turim etaloninį cukraus prausiklį veidui  bigsmile.gif Kada nors norėčiau pakartoti  ax.gif

neblogą mes asortimentą su tavim suformuotumėm, nesakyk  tongue.gif

Taip taip, jau pasiilgau panašios medžioklės, vis norisi išbandyt tai, ko Lietuvoj nė su žiburiu nerastum tongue.gif ne tik prausiklį, aš ir dėl balansuojančio serumo bijau, kad įsįsvaigau unsure.gif Įtariu, jog jis prisidėjo prie mano veido odos spalvos sulygėjimo, skaistumo. Kažkaip labai sutapo, jog poveikį pajutau maždaug po 1,5 mėn kasdienio serumo naudojimo. Pernai aš jį naudojau nuo spalio, tai prieš Kalėdas buvo irgi laabai išgražėjusi oda, net močiutė pastebėjo, kuri šiaip vargiai ką pastebi biggrin.gif Bet netrukus nutraukiau jo naudojimą, bijodama išsausėjimo. Šią liepą išsitraukiau ir gi žiūriu, stebuklai vyksta g.gif Grynai šviesina pigmentines dėmeles, spuogeliai greičiau gyja, nepalikdami patamsėjimų ar jie bent jau ne tokie ryškūs, kaip kad pasitaikydavo, jog be maskavimo neišeisi iš namų. Naudoju šį serumą vakarais, po toniko. Iš pradžių kokias tris savaites du kartus per dieną tepiau, bet dabar taupau ax.gif Nedaug liko man jo, kokie 3 ml. Turėtų užtekti dar kokiom 3 savaitėm. Užtat ir ieškau alternatyvos, žiūrėsiu, kaip JMO veiks, kolkas konsistencija, bent jau, labai panaši atrodo.

Prausiklį ir aš noriu kartoti. Kada nors ax.gif

Oi, dėl to net abejonės neturėjau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 01 rugsėjo 2010 - 21:08