Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 71

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 01, 16:22)
Neveikia  biggrin.gif
Svarbu, kad avies kvapo neturi  lotuliukas.gif

Tai kurgi tau veiks, kai kasdien plaukus tepi avių plaukų riebalais. irnesakyk.gif lotuliukas.gif
Bet, manau, kad pirksiu aš vis tiek, jei avių kvapo tikrai nesijaučia. Juolab kad ir taip vilnoniuose pataluose miegu ir vilnones kojines mezgu. laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 09 01, 12:42)
Etama, turiu klausimeli del rozmarinu ea nuo plauku plikimo.
Del EA kaip matau jau atsake Summer 4u.gif as plaudama sampunu, ukiskai i delna tam kartui isilasinu kokius 4 lasus ir man gerai siaip smile.gif Rozmarinu EA naudojamas nuo plauku slinkimo, pleiskanu, taip pat skatina augima ir manau stiprina saknis apskritai. Taip, kad viskam tinkamas drinks_cheers.gif As pagrinde ji ir tenaudoju plauku saknims, dar kartais arbatmedzio EA mirksiukas.gif
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 09 01, 12:54)
Aš ne Etama, bet maišoma yra iki 5% stiprumo mišinukas. 10 ml aliejaus - 2 lašai EA yra 1%, tai pagal proporcijas. Daugiau nereiškia geriau, svarbu žiūrėti, kad nedirgintų galvos odos 4u.gif Ir taip, jis skatina plaukų augimą (ne tik senųjų, bet ir naujų gali pridygti).
Nu va kaip sauniai parasei viska 4u.gif Taip, pridygsta ir nauju, patvirtinsiu is asmenines patirties thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 01, 13:03)
o gal patartumete koki aliejuka galiukams, kuris  neriebalina plauku, plaukai neatrodo, kaip riebalais patepti?
Turiu naturalaus silokono, gal su juo ka susitaisyti?
As laukiu naujojo vasko, tinkamesnio plauku priemoniu gamybai, kuris nusiplauna, tai uzsiimsiu rimtai priemones galiukams gamyba. Menesio gale tikiuosi jau viska tureti ir buti kazka isbandzius, tai tikrai paliksiu atsiliepimu drinks_cheers.gif ir silikonas, ir silkas man atrodo tinkami tokiems dalykams, tik jau ne gryni, o misiniuose su kt. ingredientais.
QUOTE(Dobiliukė @ 2010 09 01, 13:20)
Dėl linų sėmenų - nežinau, bet man labai patinka plaukų galiukams sezamo sėklų aliejus. wink.gif
Sezamu toks gal lengvesnis, kai kurios kokosais po plovimo dar dregnus galiukus tepa, bet man tai per riebu. Siaip bendrai, tai reikia dar dregnus galiukus, kur labiausiai isauseje, patepti nedideliu kiekiu aliejaus ir isdziuvus netureti atrodyti labai riebaluoti g.gif nors mano tai atrodo biggrin.gif todel ieskau kitos priemones, ne gryno aliejaus
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 01, 13:26)
o natyralus silokonas ar tinkamas plauku galiukams? ar neissausins dar labiau?
Tai turi buti tinkamas, tik kiek turiu pasirasiusi konspektuose del AZ silikono, yra tam tikra galima jo koncentracija produkte. (3-10%, tirpinamas vandens fazeje), ir va trumpai apie ji: Naudojamas plauku priemonėse plauku drėkinimui ir tiesinimui, suteikia plaukams žvilgesio ir lankstumo. Taip pat naudojamas kūno priežiūros priemonėse. Kuo dažniau naudosit tuo plaukai bus gražesni ir tiesesni.
QUOTE(pilveliukas @ 2010 09 01, 14:23)
merginos , o jums padeda paprastas aliejus, turiu omeni ne koks gamintas su priedais, o paprastas nerafinuotas , plauku galiukams nuo skilinejimo ir luzinejimo g.gif vat susimasciau kad reik mesti sintetini nes jame esantis silikonas man nusausina galiukus, bet galvoju kuo cia pakeitus g.gif
TAIP, padeda drinks_cheers.gif bet koks naturalus aliejus bus geriau uz sintetini silikonini. As anais metais buvau nusipirkus silikonini, labai isgirta, tai baigesi tuo, kad dar labiau issausejo ir be proto suskilinejo plauku galiukai. Kazkam tinka, bet man tikrai ne. Priesingas efektas gaunasi, o as megstu ne kazkaip atrodancius plaukus, bet kai jie is tiesu tokie yra, nereikia laukti atvirkstinio efekto po plauku isplovimo ar siaip ilgesnio laiko. Nemegstu to apgaulingo svelnumo schmoll.gif jokios naudos is to
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 01, 14:39)
kokosu turiu. O jis nepalieka riebumo jausmo?
Raganeles, o jei sumaisyti  kokosu arba sezamo seklu aliejuka su naturaliu silikonu ir laseliu  silku?? Ar geras derinys plauku galiukams?? Sintetiniai silikonai tai tik vizualiai suglotnina plauka, o realiai tai ji issausina. O kaip naturalus silikonas?>?? Patarkite  4u.gif
Kokosu man riebokas, jei nera labai sausi ir stori plaukai, gali likti riebalas. Pamegink, paeksperimentuok kada su sezamu ir kokosu al., labai nedideliu kiekiu pasitepk ir ziurek, gal ir tiks. Nors man tie gryni aliejai po plovimo labai "terlione" atrodo. Kai kada greit reiks, padauginsi ir isleksi susiriebalavusiais galiukais biggrin.gif Naturalus tikrai drisciau teigti padeda plaukui, nelyginti9nas su sintetiniu schmoll.gif
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 01, 15:24)
pakirpinek ir jau sveikiems galiukams daryk aliejines kaukes.
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(pilveliukas @ 2010 09 01, 15:28)
reiks lekti i kirpykla ir palikti issisakojimus plauko rolleyes.gif o aliejines kaukes darau pries kiekviena plovima thumbup.gif
Nuo rugsejo 8d. stoja jaunatis, tada ir lek kirptis, sakoma greiciau atauga plaukai biggrin.gif Issisakojusiu galu tikrai niekas nepagvydys. Kirpk ir po to gerai priziurek drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 09 01, 15:39)
aš ne prie šitos chebros vėl, man ramu  biggrin.gif Turėjau kažkada šį vašką, tai baigėsi jo išmetimu į šiukšlinę, nes apsunkindavo plaukus, jie imdavo dar ir elektrintis. Kas neturi ilgų, storų, nepaklusnių plaukų, tam netiks  schmoll.gif
As pirktiniais isvis nesizaviu kazkodel, bandysiu geriau pati makaluotis ivairius var., neabejoju, kad atrasiu sau tinkama rolleyes.gif
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 01, 15:45)
Sudėtyje pirmais numeriais - kokosų aliejus, lanolinas, bičių vaškas, jojobos aliejus, sezamų aliejus ir kt.
Viskas elementaru, tikrai ir namu salygomis iseitu pasigaminti ne ka prastesni manau drinks_cheers.gif
QUOTE(Satura @ 2010 09 01, 15:58)
čia reikia žiūrėti, ar pačiai nešlykštu, neatstumia ir apskritai, priimtina. Gal metus nesipraususių avių riebalai lanolinas vistik priimtiniau nei koks stebuklingas riebaliukas iš vidaus, nuo kokio kumpio nupjautas mastau.gif
Manes kazkaip neslykstina tas lanolinas biggrin.gif traukia isbandyti butent plauku priemonese. Tikrai isigysiu kada, maga isbandyti. kazkuri forumiete siule atpilti pabandymui, pameciau nick'a doh.gif jei skaitai, atsiliepk 4u.gif blush2.gif
QUOTE(Jorun @ 2010 09 01, 18:09)
jei kam bus idomu, galesiu paruost reportaza.
Reportazai visada laukiami ploja.gif
QUOTE(Pasaulė @ 2010 09 01, 18:12)
Bet, manau, kad pirksiu aš vis tiek, jei avių kvapo tikrai nesijaučia.
Manes irgi neatstumia drinks_cheers.gif ciupsiu bent pasibandymui kada tikrai
Papildyta:
Merginos, priminkit kur galima atsipilti nvey pudros pabandymui doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 01, 18:50)
Merginos, priminkit kur galima atsipilti nvey pudros pabandymui doh.gif  4u.gif

Panoramos Ekosalyje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 09 01, 19:09)
Panoramos Ekosalyje  mirksiukas.gif
Isgelbejai karsta.gif 4u.gif

Beje, pamasciau sau tyliai. Jei silikonas tirpinamas vandens fazeje, gal vandens pagrindu ir realu butu pasigaminti toki tepaleli plauku galiukams? g.gif nededant alieju, nebus ir to tokio riebumo mastau.gif
Atsakyti

Labai įdomu smile.gif

Palomina, kaip visada, nuostabu wub.gif
Atsakyti

labai įdomu, lauksim 4u.gif

QUOTE(Pasaulė @ 2010 09 01, 18:12)
Bet, manau, kad pirksiu aš vis tiek, jei avių kvapo tikrai nesijaučia.

panos baikit, tikrai avimis nesmirda biggrin.gif
Atsakyti
Merginos patarkite, visad naudojau cheminius sampunus, dabar noreciau pereiti prie naturaliu, rolleyes.gif , ka galetumete rekomenduoti sausokiems dazytiems plaukams, o galvos oda riebesne, noreciau kad ir gerai isplautu aliejimes kaukes. Ar papildomai po sampuno reiktu kondicionieriaus?
Skaiciau jusu atsiliepimus, ir manau gal tiktu kazkas is siu LAVERA, URTEKRAM, gal Aubrey Organics?
Atsakyti
Help! Ar esate bandžiusios Sante akių šešėlius? Perverčiau visą Sante temą ir nieko neradau apie tai.... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritutsi @ 2010 09 01, 20:51)
Merginos patarkite, visad naudojau cheminius sampunus, dabar noreciau pereiti prie naturaliu, rolleyes.gif , ka galetumete rekomenduoti sausokiems dazytiems plaukams, o galvos oda riebesne, noreciau kad ir gerai isplautu aliejimes kaukes. Ar papildomai po sampuno reiktu kondicionieriaus?
Skaiciau jusu atsiliepimus, ir manau gal tiktu kazkas is siu LAVERA, URTEKRAM, gal Aubrey Organics?

Iš savo kuklios patirties rekomenduočiau pabandyti Laverą, turiu dabar apelsinų, patinka, bet mano plaukai nedažyti.
Atsakyti
Rasau kelis pastebejimus apie Benecos tusa.. taigi, pakankamai lengvai nusiplauna, bet prausiklio vistiek prireike..
per tiek laiko kiek buvau pasidazius sugebejo pateplioti vokus, o paakiu ne biggrin.gif
idomu kaip laisysis tusas lietingomis dienomis ir t.t. g.gif

QUOTE(Babi* @ 2010 09 01, 19:21)
Palomina, kaip visada, nuostabu wub.gif

aciu 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritutsi @ 2010 09 01, 19:51)
Man tai atrodo sunku ka patarti, jei galvos oda riebi, o plaukai sausi. Vistiek riebiems plaukams skirti sampunai kazkiek ir pasausina manau g.gif Gerai aliejines kaukes isplauna Druide purity, berods Laveros apelsinu sampuna gyre merginos, Ecco purinamaji sampuna. Urtekram nudojau su rasulu, tai kiek pamenu irgi neblogai plaudavo alieju, bet su UT cia visokiu niuansu yra-buvo kam issaude sampunai/kondicionieriai (tame tarpe ir man), o sampunas po geru 2 sav. naudojimno pradejo ziauriai blogai plauti, apatiniai plaukai visad budavo kaip riebaluoti. Geriau rinkis is druide, laveros. Blog'e pasiskaityk atsiliepimu apie ivairius sampunus, gal pades apsisprendziant ar bent jau issirenkant konkrecius favoritus. Stai cia
Atsakyti
Sėdžiu po balto-žalio molio kaukės, maišytos su šiltu vandeniu iš krano. Kaip gražiai poras pravalė, ypač nosytės rolleyes.gif

QUOTE(ritutsi @ 2010 09 01, 19:51)
ka galetumete rekomenduoti sausokiems dazytiems plaukams

Lavera su mangais.

Šiandien gavau pamėginti porą naujų rinkoje produktų - John Masters Organics balansuojančius toniką ir serumą, riebiai, porėtai, užterštai odai. Sakiau bandysiu 5-7 dienas, tuomet nuspręsiu, ar verta investuoti bei pasiskelbsiu savo įspūdžius 4u.gif Sudėtys tai labai gražios. Kaip tik ieškau tiek toniko, tiek serumo, tad viliuosi, kad toli ieškot nebereikės smile.gif

Liūdna žinia ta, kad "Bioteka" nebepildys Laveros asortimento sad.gif T.y. kiek yra šiuo metu prekių, tiek ir bus, kol parsiduos... Labai liūdna man dėl to, tokia jauki man ta Lavera, o ir žmonėms labai patinka. Vietoje to bus AquaBio ir NeoBio. Kolkas atkeliavo pilnos AB serijos veidui (Phyto, Thalasso ir Gold), o iš Neo - priemonės kūnui ir plaukams. Lentynose kolkas nėra, kainų taip pat nežinau, apie viską informuosiu, kai tik išsidėlios į prekybą 4u.gif
Atsakyti