QUOTE(agnuske @ 2010 09 01, 12:42)
Etama, turiu klausimeli del rozmarinu ea nuo plauku plikimo.
Del EA kaip matau jau atsake Summer
as plaudama sampunu, ukiskai i delna tam kartui isilasinu kokius 4 lasus ir man gerai siaip
Rozmarinu EA naudojamas nuo plauku slinkimo, pleiskanu, taip pat skatina augima ir manau stiprina saknis apskritai. Taip, kad viskam tinkamas
As pagrinde ji ir tenaudoju plauku saknims, dar kartais arbatmedzio EA
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 09 01, 12:54)
Aš ne Etama, bet maišoma yra iki 5% stiprumo mišinukas. 10 ml aliejaus - 2 lašai EA yra 1%, tai pagal proporcijas. Daugiau nereiškia geriau, svarbu žiūrėti, kad nedirgintų galvos odos
Ir taip, jis skatina plaukų augimą (ne tik senųjų,
bet ir naujų gali pridygti).
Nu va kaip sauniai parasei viska
Taip, pridygsta ir nauju, patvirtinsiu is asmenines patirties
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 01, 13:03)
o gal patartumete koki aliejuka galiukams, kuris neriebalina plauku, plaukai neatrodo, kaip riebalais patepti?
Turiu naturalaus silokono, gal su juo ka susitaisyti?
As laukiu naujojo vasko, tinkamesnio plauku priemoniu gamybai, kuris nusiplauna, tai uzsiimsiu rimtai priemones galiukams gamyba. Menesio gale tikiuosi jau viska tureti ir buti kazka isbandzius, tai tikrai paliksiu atsiliepimu
ir silikonas, ir silkas man atrodo tinkami tokiems dalykams, tik jau ne gryni, o misiniuose su kt. ingredientais.
QUOTE(Dobiliukė @ 2010 09 01, 13:20)
Dėl linų sėmenų - nežinau, bet man labai patinka plaukų galiukams sezamo sėklų aliejus.
Sezamu toks gal lengvesnis, kai kurios kokosais po plovimo dar dregnus galiukus tepa, bet man tai per riebu. Siaip bendrai, tai reikia dar dregnus galiukus, kur labiausiai isauseje, patepti nedideliu kiekiu aliejaus ir isdziuvus netureti atrodyti labai riebaluoti
nors mano tai atrodo
todel ieskau kitos priemones, ne gryno aliejaus
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 01, 13:26)
o natyralus silokonas ar tinkamas plauku galiukams? ar neissausins dar labiau?
Tai turi buti tinkamas, tik kiek turiu pasirasiusi konspektuose del AZ silikono, yra tam tikra galima jo koncentracija produkte. (3-10%, tirpinamas vandens fazeje), ir va trumpai apie ji:
Naudojamas plauku priemonėse plauku drėkinimui ir tiesinimui, suteikia plaukams žvilgesio ir lankstumo. Taip pat naudojamas kūno priežiūros priemonėse. Kuo dažniau naudosit tuo plaukai bus gražesni ir tiesesni.
QUOTE(pilveliukas @ 2010 09 01, 14:23)
merginos , o jums padeda paprastas aliejus, turiu omeni ne koks gamintas su priedais, o paprastas nerafinuotas , plauku galiukams nuo skilinejimo ir luzinejimo
vat susimasciau kad reik mesti sintetini nes jame esantis silikonas man nusausina galiukus, bet galvoju kuo cia pakeitus
TAIP, padeda
bet koks naturalus aliejus bus geriau uz sintetini silikonini.
As anais metais buvau nusipirkus silikonini, labai isgirta, tai baigesi tuo, kad dar labiau issausejo ir be proto suskilinejo plauku galiukai. Kazkam tinka, bet man tikrai ne. Priesingas efektas gaunasi, o as megstu ne kazkaip atrodancius plaukus, bet kai jie is tiesu tokie yra, nereikia laukti atvirkstinio efekto po plauku isplovimo ar siaip ilgesnio laiko. Nemegstu to apgaulingo svelnumo jokios naudos is to
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 01, 14:39)
kokosu turiu. O jis nepalieka riebumo jausmo?
Raganeles, o jei sumaisyti kokosu arba sezamo seklu aliejuka su naturaliu silikonu ir laseliu silku?? Ar geras derinys plauku galiukams?? Sintetiniai silikonai tai tik vizualiai suglotnina plauka, o realiai tai ji issausina. O kaip naturalus silikonas?>?? Patarkite
Kokosu man riebokas, jei nera labai sausi ir stori plaukai, gali likti riebalas. Pamegink, paeksperimentuok kada su sezamu ir kokosu al., labai nedideliu kiekiu pasitepk ir ziurek, gal ir tiks. Nors man tie gryni aliejai po plovimo labai "terlione" atrodo. Kai kada greit reiks, padauginsi ir isleksi susiriebalavusiais galiukais
Naturalus tikrai drisciau teigti padeda plaukui, nelyginti9nas su sintetiniu
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 01, 15:24)
pakirpinek ir jau sveikiems galiukams daryk aliejines kaukes.
QUOTE(pilveliukas @ 2010 09 01, 15:28)
reiks lekti i kirpykla ir palikti issisakojimus plauko
o aliejines kaukes darau pries kiekviena plovima
Nuo rugsejo 8d. stoja jaunatis, tada ir lek kirptis, sakoma greiciau atauga plaukai
Issisakojusiu galu tikrai niekas nepagvydys. Kirpk ir po to gerai priziurek
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 09 01, 15:39)
aš ne prie šitos
chebros vėl, man ramu
Turėjau kažkada šį vašką, tai baigėsi jo išmetimu į šiukšlinę, nes apsunkindavo plaukus, jie imdavo dar ir elektrintis. Kas neturi ilgų, storų, nepaklusnių plaukų, tam netiks
As pirktiniais isvis nesizaviu kazkodel, bandysiu geriau pati makaluotis ivairius var., neabejoju, kad atrasiu sau tinkama
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 01, 15:45)
Sudėtyje pirmais numeriais - kokosų aliejus, lanolinas, bičių vaškas, jojobos aliejus, sezamų aliejus ir kt.
Viskas elementaru, tikrai ir namu salygomis iseitu pasigaminti ne ka prastesni manau
QUOTE(Satura @ 2010 09 01, 15:58)
čia reikia žiūrėti, ar pačiai nešlykštu, neatstumia ir apskritai, priimtina. Gal metus nesipraususių avių riebalai lanolinas vistik priimtiniau nei koks stebuklingas riebaliukas iš vidaus, nuo kokio kumpio nupjautas
Manes kazkaip neslykstina tas lanolinas
traukia isbandyti butent plauku priemonese. Tikrai isigysiu kada, maga isbandyti. kazkuri forumiete siule atpilti pabandymui, pameciau nick'a
jei skaitai, atsiliepk
QUOTE(Jorun @ 2010 09 01, 18:09)
jei kam bus idomu, galesiu paruost reportaza.
Reportazai visada laukiami
QUOTE(Pasaulė @ 2010 09 01, 18:12)
Bet, manau, kad pirksiu aš vis tiek, jei avių kvapo tikrai nesijaučia.
Manes irgi neatstumia
ciupsiu bent pasibandymui kada tikrai
Papildyta:
Merginos, priminkit kur galima atsipilti nvey pudros pabandymui