Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 71

Pasaulė -aciu kaip kartas kramsnojau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 01, 15:51)

Papildyta:
Hmm, nepavadinčiau savo plaukų storais  g.gif Jie natūraliai šviesūs, o kaip žinia, šviesiaplaukių plaukai yra ploniausi. Taip, ilgi. Nepaklusnūs irgi nėra  rolleyes.gif

keista, paskaicius aprasyma- tai raso, jog trumpu plauku sukuosenom formuoti skirtas schmoll.gif
Papildyta:
o ka jis konkreciai padaro, tik nuima paputima ir pazvilgina, ar leidzia formuoti ,fiksuoja, o po to jauciasi kita diena jog plaukai apsunke?reikia plauti
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 01, 15:58)
mano net nešviesinti, ir tai netiko  unsure.gif Buvau nusikirpusi trumpai, naudojau kaip trumpiems plaukams. MB irgi netiko sad.gif

Žinai, man keista, kad ten trumpiems plaukams parašyta. Kaip tik ilgiems, sakyčiau smile.gif Nes prie galvos arti aš netepu, tikrai galėtų priglsuti per daug plaukai. Tepu tik "kabančią" plaukų dalį biggrin.gif T.y. kokį 20 cm. nuo galų (maniškiai iki pusės nugaros).
Papildyta:
QUOTE(Pasaulė @ 2010 09 01, 16:08)
Skanaus valgančioms. hihihi.gif

Neveikia biggrin.gif
Svarbu, kad avies kvapo neturi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 01 rugsėjo 2010 - 15:23
na reiskias reik bandyt kitaip nesuzinosiu
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 09 01, 16:20)
o ka jis konkreciai padaro, tik nuima paputima ir pazvilgina, ar leidzia formuoti ,fiksuoja, o po to jauciasi kita diena jog plaukai apsunke?reikia plauti

Nieko bendro su fiksavimu smile.gif Taip - pažvilgina, paglotnina šiek tiek.
Kitą dieną dėl to tikrai plauti nereikia. Plaunu dėl šaknų plaukus kas dvi dienas, dėl galų tai ilgiau neplaučiau biggrin.gif
Atsakyti
aciu , uz ats. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 09 01, 16:08)
drinks_cheers.gif Jei gerai pamenu tą straipsnį, tai ten ir buvo lanolinas įvardintas kaip vienas iš šlykščiausių dalykų, dedamų į kosmetikos priemones. Lyg ir nebuvo rašyta, kad jis šiaip kažkuo blogas. Vaizdžiai buvo pasakojama, kaip tepami tie riebalai ant veido... O dar tą avių kailį prilygino nežinia kiek laiko nesipraususio bomžo susiriebalavusiems plaukams... doh.gif  biggrin.gif
Skanaus valgančioms. hihihi.gif

tai vat, man irgi idomu, kas is to, kad lanolinas sertifikuotas, bet cia ne tik DG, bet ir kazkuri kita buvo kazkurioj temoj ikelusi,kad jis negerai yra... tai ka dabar, nenaudot tu priemoniu... g.gif o jo nemazai kur yra...
Atsakyti
iš Biotekos puslapio:

Ir paprastoje, ir natūralioje kosmetikoje naudojamas lanolinas – avių vilnų emulgatorius, kuris dažnai kaltinamas dėl sukeltos alergijos. Esant intensyviam žemės ūkiui, avių vilna neretai apdorojama stipriomis cheminėmis medžiagomis siekiant sunaikinti parazitus. Suprantama, kad lanolinas, gautas iš tokios vilnos, labai įtartinas. Tačiau patikimi natūralios kosmetikos gamintojai, kurie teikia pirmenybę biologiškai išaugintiems augalams, ir norėdami gauti lanoliną, naudoja vilną, kuriai apdoroti nebuvo naudojamos cheminės medžiagos, todėl jis nekenkia sveikatai.

daugiau skaitymo čia smile.gif
Atsakyti
ohmy.gif fear.gif kiek dar visko pasaulyje nezinau...
Nenoriu jokio lanolino!!! Vargses avytes verysad.gif -purskiamos chemikalais, skutamos, kerpamos ir dar neismaudo niekas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 01 rugsėjo 2010 - 16:23
QUOTE(Satura @ 2010 09 01, 16:52)
iš Biotekos puslapio:

Ir paprastoje, ir natūralioje kosmetikoje naudojamas lanolinas – avių vilnų emulgatorius, kuris dažnai kaltinamas dėl sukeltos alergijos. Esant intensyviam žemės ūkiui, avių vilna neretai apdorojama stipriomis cheminėmis medžiagomis siekiant sunaikinti parazitus. Suprantama, kad lanolinas, gautas iš tokios vilnos, labai įtartinas. Tačiau  patikimi natūralios kosmetikos gamintojai, kurie teikia pirmenybę biologiškai išaugintiems augalams, ir norėdami gauti lanoliną, naudoja vilną, kuriai apdoroti nebuvo naudojamos cheminės medžiagos, todėl jis nekenkia sveikatai.

daugiau skaitymo čia smile.gif

aciu uz info 4u.gif na taip, mokintis ir mokintis... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 01, 11:20)
Pirkau iš jų plaukų šepetį bei "Lavera" ir "Annemarie Borlind" kosmetiką
Ką pirkai? mirksiukas.gif

QUOTE(Odora @ 2010 09 01, 11:23)
sakykit ar tikrai sis benecos tusas toks nuostabus kaip visos raso bloge, kad dazo kaip sintetinis? tusas

Man tikrai taip, toms kurioms nepadažo, tai neįsivaizduoju kokio tipo sintetinius tuomet omenyje turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 01, 17:46)
Ką pirkai? mirksiukas.gif

"Laveros" - kokosų ir vanilės kūno losjoną (šiandien jau rimtai išbandžiau - tai geras tas saldumas, ne per įkyrys man, tiko thumbup.gif ), o "Annemarie Borlind" - gelinį veido prausiklį, kurio dar neišbandžiau, laukia savo eilės, kol pasibaigs "Madaros" putos smile.gif
Atsakyti
Pfew karsta.gif , vos spejau pasivyti jus!

Pasidalinsiu, isbandziau A'kin Rozmarinu sampuna, va sita:

user posted image

galiu pasakyt kad butu visai neblogas, jei plaukai nesusiriebalave pabutu bent diena. Ryte isiplovus galva vakare jau kirpcius reikia vel plauti...(plauku tipas: vos vos banguoti, t.y, banguojasi visi i skirtingas puses, linke pustis).

FIN su simondsijomis mano plaukam labai patiko, tik kad tos nelemtos pleiskanos po jo atsirasdavo..

Tuo tarpu teks kol kas grizti prie savo AO balansuojancio.
Labai sugunde naujasis Logona su goji uogomis.

Saturos reklamos paveikta uzsisakiau prekiu siandien is Lily Lolo:

*Stardust "zeruti"
*Makiazo pagrinda
*Smoky brown seseli
*Cover up (nude)
*Skaistalus

jei kam bus idomu, galesiu paruost reportaza.
Atsakyti