Cia as buvau BXM sudeti ikelus, mergaiciu nuomonei suzinoti. O veliau patikrinau tam puslapi, kur galima sudetis kosmetikos pasitiktinti. Tai visi veideliai ten sypsojosi. Lyg ir viskas gerai.
O siaip ir as pati esu tik uz mineraline pudra. Ji man amziaus atradimas!
Nors nuo ankstyvos jaunystes be krempudros nekeldavau kojos is namu. Ir nesuprasdavau ir kur pas mane tiek spuogu ant veido. Tepdavau dar daugiau, kad ju nesimatytu, tai dar daugiau ju islysdavo. Zodziu, taip ir vargau, nesuvokusi, kad spuogai darosi nuo poru kimsimosi ir netinkamos kosmetikos.
Bet va pries du metus pabandziau mineraline, tuo laiku EM. Ir dabar jau geriau visai nesidazysiu, nei leisiu vel ant veido kam nors krempudros uztepti.
Siuo metu naudoju BXM, kaip pabaigsiu sita, pameginsiu MM, tik del idomumo. Ir zinojimo, kad tai kazkas panasaus i tai ka naudoju dabar.
As taip pat tepu tik su EM flash brush'u. Man geriausias plokscias, nes su paprastu kabukiu man nesigauna taip graziai ismozot veido. Nes jis butent itrina i oda mineralus, o ne pavirsiu padengia kaip paprastas kabukis.
Zodziu, Barex'ais esu labai patenkinta. Atitinka mano visus poreikius uzmaskuoti, nes maskuoti tikrai turiu ka, spuogu randus, poras didziuuuules. Ir man ji visai nenuplaukia dienos begyje, kaip su EM budavo. Galiu drasiai po darbo kazkur vaziuoti, nes nera ka taisyti. Veidas lygutelis.
Mieloji Diva, vizualiai, niekas nepasakytu, kad ant veido ne krempudra. Zodziu vaizdas kaip krempudros, o jausmas, kaip visai nesidazius.