QUOTE(Redgrape @ 2010 09 06, 23:13)
Aš esu sausiaplaukė ir FIN jojobos kondicionierius man pats pačiausias iš visų
Aš labiau sausais galais, riebiom šaknim - FIN jojobos kondicionierius man puikus. Rozmrainų šampūną ir jojobos kondicionierių dabar vien perku šeimynai į namus. Man jis net skalsiau negu Madarakondicionierius dažytiems plaukam naudojasi, nepaisant to, koks skystas yra.
Išbandžiau Sante Brilliant Care - va tada tai supratau, kas yra TIKRAI SKALSUS daiktas Abu kartus dėjau sau protu nesuvokiamai mažą kiekį, o vis tiek sugebėjau padauginti. Blizgumo tikrai suteikia plaukui Panaudosiu ilgiau, jei niekas neiskeis - bus mano favoritu iš kondicionierių.
ernesin, norėjai atsiliepimų ir palyginimų apie Argital ežiuolės, našlaičių ir varnalėšos kremus. Nebus Spėjau panaudot tik ežiuolę pora savaičių, tada buvo visi kremukai atiduoti. Argital su ežiuole man patiko, tik vis ar nebuvau spėjus atitaikyti kieko, kiek tepti, nuolat padaugindavau, nors atrodė mažiau jau neįmanoma užtept Bet per PMS tik vienas "draugelis" tebuvo pasirodęs, manau būtent šio kremuko dėka. Ir Argital prausiklis su fitino rūgštim taip pat vos pabandytas iškeliavo... Bet labai patiko ir prausiklis - fantastiškas man jo kvapas! Skalsumas irgi patiko - su dideliu lašu nusiprausdavau veidą Tik makiažo nesu bandžius plaut - ar kuri bandė?