Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 71

QUOTE(Satura @ 2010 09 06, 22:48)
jau su blizgiu

NORIU mad.gif

Papildyta:
Beje, merginos, turiu klausimą - ar kuriai nors yra buvę, kad nuo FIN šampūno pradėtų niežtėti galvą, nors prieš tai tai viskas buvo gerai jį naudojant? Vakar nenustojau kasytis ir kasytis, ir kasytis... Iškart atsiminiau Nidulios kančias, bet kad man pavėluotai kažkaip reiškiasi, nes jau buteliuko mažiau nei pusė likusi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 06 rugsėjo 2010 - 22:03
O aš noriu paklausti atsiliepimų apie FIN kondicionierius, ar yra nors viena sausiaplaukė naudojusi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 06, 23:05)
O aš noriu paklausti atsiliepimų apie FIN kondicionierius, ar yra nors viena sausiaplaukė naudojusi? 4u.gif

Aš esu sausiaplaukė ir FIN jojobos kondicionierius man pats pačiausias iš visų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2010 09 06, 18:40)
Svogūnai TIKRAI padeda nuo slinkimo. Savo kailiu tai esu išbandžiusi tongue.gif
Aš taip pat išsirinkau Sante jojobos šampūną, tik dar nenusipirkau ax.gif (mano plaukai panašūs į tavo, Etama,ploni, linkę riebaluotis)Vis galvoju kur pigiau surasti ar gal kokių nuolaidų sulaukti.  Dar noriu Laveros apelsininio ir Sante kondicionieriaus. Nieko nesu pirkusi iš užsienio parduotuvių blush2.gif , nežinau kiek ten kainuoja, kiek siuntimas , dar kokie mokesčiai, nu žodžiu žalia žalia blush2.gif Gal kuri paprotintų iš kur būtų galima tą trijulę įsigyt ir kiek tai kainuotų rolleyes.gifEtama, iš kur tu darysi užsakymą rugsėjo 20d.? cool.gif
Papildyta:
Aš darau molio kaukes. Molis-agurkų sultys-AHA arba arbatmedžio ea.
Tikrai nedvejoju del veiksmingumo, bet savo kailiu nebandysiu schmoll.gif
Ateik paskaityti cia, rasi ats. i beveik visus kl. mirksiukas.gif Kaune cia, tikrai pigiau gausis nei vietoj pirkti, todel siulau jungtis drinks_cheers.gif As norejau laveros apels., bet apsigalvojau, nes susidariau nuomone, kad gali nusausinti galvos oda. Pabandyti butu idomu, bet pilno kiekio kazkaip nebenoriu rolleyes.gif
Sante brilliant care nori? As irgi dabar BC pirksiu biggrin.gif + sante jojoba samp. ir pora laveros kaukiu meginiu. Jei kazka placiau dar noresi suzinot, parasyk AZ, nelabai turiu laiko, vis prabegom prisedu, bet ryt atrasyciau kazka konkreciau, cia nesinori labai plestis OT ax.gif
QUOTE(ernesin @ 2010 09 06, 23:05)
Fin alaviju man nieko gero, draugei tikrai sausaplaukei irgi nepaliko ispudzio smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 07, 00:27)
As norejau laveros apels., bet apsigalvojau, nes susidariau nuomone, kad gali nusausinti galvos oda. Pabandyti butu idomu, bet pilno kiekio kazkaip nebenoriu rolleyes.gif

Ar buvo atsiliepimų, kad sausina? Nežinau, man žinok viskas tvarkoj, labai patinka šis šampūnas, o jau beveik visą buteliuką sunaudojau (na nėra jis man labai skalsus, nes mėgstu du kartus plaukus muilint, plius plaunu dažnai, tai ir susinaudoja pakankamai greit), nebent nežinau, kaip atpažint tą sausėjimą.
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 09 06, 23:03)
NORIU  mad.gif

Papildyta:
Beje, merginos, turiu klausimą - ar kuriai nors yra buvę, kad nuo FIN šampūno pradėtų niežtėti galvą, nors prieš tai tai viskas buvo gerai jį naudojant? Vakar nenustojau kasytis ir kasytis, ir kasytis... Iškart atsiminiau Nidulios kančias, bet kad man pavėluotai kažkaip reiškiasi, nes jau buteliuko mažiau nei pusė likusi g.gif

ir man ne is karto nuo jo pradejo kasytis smile.gif Bet kai meciau ji i sona ir jau kitais sampunais prausiausi, dar ilgai man kasesi,ypac pakausis, jau maniau, kad niekada neatsikratysiu to ikyraus niezulio, kuomet iki kraujo issidraskudavau:(
Sindien susitaisiau plaukams purskala. I rozmarinu hidrolata dejau hidrol. kvieciu proteinu,juru silko, pantenolio, siek tiek AHA rugsties ir pseudokalogeno. Cia isskaitinejau, kad visi sie geriai plaukams itin tinka. Isplautus ir slapius laukus apipurskiau negailedama, dabar jau isdziuvau ir glostinejuosi. Kazkokie keisti plaukai, ju daug atrodo, jie lankstus, gyvi tokie,bet kartu lyg ir kazkokio grubumo turi. Zodziu, dar nesuprantu ar man patiko poveikis.Jei ir nepatiks, reiskia ryskiai kazko padauginau gerindama purskala.
o sampunas-favoritas vis dar Laveros mango smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 06, 21:33)
Va ir pasigirsiu dabar, po darbo šiandien guliu prie teliko dar nenusipraususi makijažo, o maniškis vaikšto aplink lovą ir sako "Nu žinok tu man kartais tokia graži būni, nesupratu net dėl ko" biggrin.gif

fainuolis thumbup.gif

QUOTE(Honey @ 2010 09 06, 23:03)
Beje, merginos, turiu klausimą - ar kuriai nors yra buvę, kad nuo FIN šampūno pradėtų niežtėti galvą,

man irgi niezej,o ALS ten yra sudetyje, manau del to
Papildyta:
satura lupos labai grazios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 09 06, 23:28)
Satura, kokiu tu ispudingu lupu savininke  bigsmile.gif  rolleyes.gif  wub.gif

čia kad iš labai fotografuota (MB iš Odoros duoną šįkart atėmė, bet svarbu, kad viskas matosi 4u.gif ) ax.gif Dar reiks prisiruošti ir padažyti akis Hauschkos ir Naturado tušais kada, kad skirtumas pasimatytų ant neišsiskiriančių blakstienų tongue.gif

Odora, ačiū 4u.gif

vakar bandžiau aviečių miltelius veidui ir supratau, kodėl visos juos taip giriat drinks_cheers.gif Ten tikra vitamino C bomba bigsmile.gif Veidas taip atsigavo, palygėjo, pabalo, kaip po gero miego biggrin.gif Kvapas nerealus - kaip aviečių uogienės wub.gif Pavyko dar išgąsdinti MB, kuriam kokia molio kaukė - lygiai nulis emocijų. Šoko atgal kaip nuplikytas, sakė, kad baisiau gyvenime nematė. Veidas, anot jo, kaip sumuštas ir krauju apsipylęs unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 07 rugsėjo 2010 - 06:50
na kai man seimyniniam gyvenime astriu emociju pritruks tai as irgi su kokia kauke pasirodysiu biggrin.gif dabar jau ir i mano kai kuriuos stiklainelius (pvz su uzmaisytu rasulu) itariai ziuri, nekalbant apie pasirodyma su kauke smile.gif
Atsakyti
pasinaudok būtinai tokia akcija -atrakcija lotuliukas.gif Pasirodo, kur yra skirtumas su moliu: šitas daiktas tiesiog neįprastas ir juokingas, o avietės jau siaubą kelia doh.gif
Atsakyti
O klausykit, koks yraBA ir EA mišinių galiojimo laikas? Vakar besitvarkydama atradau vieną KN darytą nuo kuperozės, galvojau, kad kažkur jau pametusi buvau, bet jis darytas prieš kokius 1,5-2 metus...
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 06, 21:25)
arba mineralinės kosmetikos, arba MM temoje rašė, kad tų mėginukų užtenka tik pažiūrėti, nėra ko pudruotis  doh.gif

Buvau ir aš skaičiusi, tokį atsiliepimą doh.gif Jei jau tik spalvai pasižiūrėt, tai bent kaina turėtų būt koks litas, o ne visi penki biggrin.gif Nors pati pageidaučiau pabandymui vieno normalaus užsitepimo ant veido. Užtektų gi smile.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2010 09 06, 21:30)
Agnuta, tikrai ju ten tiek nedaug biggrin.gif  vos ne tik spalvai paziuret, na, kartui man uzteko tikrai, bent tiek gerai  biggrin.gif mane siaip irgi labai nustebino biggrin.gif reakcija buvo tokia pat  doh.gif

Nu va, gerai, kad bent vienam kartui užtenka biggrin.gif Bet sunku įsivaizduot, kad tik tiek nedaug vienam kartui reikia smile.gif Reiks kada pasižaist, pasibandyt, tik problema, neturiu tinkamo šepetėlio. Dar jį reiks susiveikt smile.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 09 06, 21:33)
Labai geras, netgi labai labai wub.gif

Kad ne Tavo ankstesni geri atsiliepimai apie pudrą, kurie nusvėrė visus tuos neigiamus atsiliepimus, tai nebūčiau net ir prasidėjusi su jais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 09 06, 22:48)
pagaliau susitvarkiau su paveikslėlių puslapiu, keliu lūpas be nieko ir su abrikosiniu Naturado blizgiu  cool.gif

Niekad nebūčiau pasakius, kad čia Tavo lūpos iš šitų nuotraukų ax.gif Tokios įspūdingos gerąja prasme smile.gif Fainas blizgis wub.gif

QUOTE(Satura @ 2010 09 07, 07:49)
vakar bandžiau aviečių miltelius veidui ir supratau, kodėl visos juos taip giriat  drinks_cheers.gif Ten tikra vitamino C bomba  bigsmile.gif Veidas taip atsigavo, palygėjo, pabalo, kaip po gero miego biggrin.gif Kvapas nerealus - kaip aviečių uogienės  wub.gif Pavyko dar išgąsdinti MB, kuriam kokia molio kaukė - lygiai nulis emocijų. Šoko atgal kaip nuplikytas, sakė, kad baisiau gyvenime nematė. Veidas, anot jo, kaip sumuštas ir krauju apsipylęs  unsure.gif

Nu, bet ir fantazija TB biggrin.gif Man tai vaizdas kaip uogiene išsimozojus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 07 rugsėjo 2010 - 08:21