Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 71

apie Bare X taip rašė panos, o MM, kaip parodė budri ernesin akis, to paties lizdo paukštis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 04, 14:55)
Mergaitės, pasakykit prašau, kur Vilniuje galima rasti Benecos?

Manau niekur nerasi Vilniuje rolleyes.gif Aš pirkausi www.ecoland.lt smile.gif

QUOTE(Etama @ 2010 09 05, 13:01)
As zadu pirkti sante brilliant jojoba sampuna, gal bus atsiliepimu? Mano saknys riebios, plaukai ploni. Gal neverta ir bandyti?

Man jis patiko, gerai išplauna ir kartu padrėkina plauką, bet kondicionierius po jo būtinas mirksiukas.gif

QUOTE(Satura @ 2010 09 06, 14:42)
merginos, dar klausimas: kiek LT kainuoja Sante nagų lako nuėmėjas? Ar jis turi kokių nors alternatyvų?
30Lt. Altenatyva nebent pirktis su kuo per pusę mirksiukas.gif

QUOTE(agnuta @ 2010 09 06, 21:09)
Tai dar normaliai, nes pirmas įspūdis, tai doh.gif Kaip Tau jų tas makiažo pagrindas ilgiau panaudojus, nepasikeitė nuomonė? 4u.gif

Labai geras, netgi labai labai wub.gif
Va ir pasigirsiu dabar, po darbo šiandien guliu prie teliko dar nenusipraususi makijažo, o maniškis vaikšto aplink lovą ir sako "Nu žinok tu man kartais tokia graži būni, nesupratu net dėl ko" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 06 rugsėjo 2010 - 20:33
QUOTE(ernesin @ 2010 09 06, 21:33)
dar nenusipraususi makijažo, o maniškis vaikšto aplink lovą ir sako "Nu žinok tu man kartais tokia graži būni, nesupratu net dėl ko" biggrin.gif

thumbup.gif

ernesin, po tokių aprašymų bet kuri kita mineralinė pudra niekad niekada neprilygs MM biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 06, 21:42)
thumbup.gif

ernesin, po tokių aprašymų bet kuri kita mineralinė pudra niekad niekada neprilygs MM  biggrin.gif

Tokia realybė biggrin.gif
Pasakysiu atvirai: oda, kaip ir praėjusį rudenį taip sudurniavusi, jog išsitraukusi naudoju pernai padėjusį dermavenerologijos centre išrašytą antibijotiką, pasipudravusi su MM jaučiuosi laisvai ir pilnavertė, kas turi tokių bėdų manau mane supras mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 06 rugsėjo 2010 - 20:51
MB bandžiau kartą paklausti ir apskritai išsiaiškinti, ar matosi stebuklingas kreminio sviestmedžio poveikis paakiams. Iš vakaro prisitepiau, ryte atsikeliu pati sau žavi, paakiai atsigavę, pailsėję. Ir paklausiau tiesiai šviesiai: kaip tau atrodo mano paakiai? Atsakymas mane įkvėpė, nes sulaukiau įvertinimo kad atsigavę, pabalę, nes "vakar buvo pajuodę" thumbup.gif Žinokit, rimtai vienu momentu patikėjau, kad įvertino realiai cool.gif Bet kai pridūrė, kad paakiai negražiai atrodė, nes man valantis makiažą juodos buvo abi akys, tai.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 06 rugsėjo 2010 - 20:52
QUOTE(ernesin @ 2010 09 06, 20:33)

Labai geras, netgi labai labai wub.gif
Va ir pasigirsiu dabar, po darbo šiandien guliu prie teliko dar nenusipraususi makijažo, o maniškis vaikšto aplink lovą ir sako "Nu žinok tu man kartais tokia graži būni, nesupratu net dėl ko" biggrin.gif

Koks mielas wub.gif Tik manau, kad ne pudrai nuopelnus atiduot reikėtų... mirksiukas.gif ne dėl pudros, ir ne dėl šešėlių toookia graži jam kartais būni smile.gif Netiki? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2010 09 06, 21:52)
Koks mielas  wub.gif  Tik manau, kad ne pudrai nuopelnus atiduot reikėtų...  mirksiukas.gif  ne dėl pudros, ir ne dėl šešėlių toookia graži jam kartais būni  smile.gif  Netiki?  rolleyes.gif
Tai žinoma kad ne tik dėl jų, bet ne pirmas kartas kai jomis pasigražinusi gaunu komplimentus, tas pats būdavo ir su BellaPierre smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 06, 20:51)
MB bandžiau kartą paklausti ir apskritai išsiaiškinti, ar matosi stebuklingas kreminio sviestmedžio poveikis paakiams. Iš vakaro prisitepiau, ryte atsikeliu pati sau žavi, paakiai atsigavę, pailsėję. Ir paklausiau tiesiai šviesiai: kaip tau atrodo mano paakiai? Atsakymas mane įkvėpė, nes sulaukiau įvertinimo kad atsigavę, pabalę, nes "vakar buvo pajuodę"  thumbup.gif Žinokit, rimtai vienu momentu patikėjau, kad įvertino realiai  cool.gif Bet kai pridūrė, kad paakiai negražiai atrodė, nes man valantis makiažą juodos buvo abi akys, tai....  lotuliukas.gif

O man nuo kreminio sviestmedžio iš ryto būna patinę paakiai,. Stengiuos labai nedaug tepti... unsure.gif
Bet jau rankų švelnumas būna, kai juo pasitepi wub.gif
O vat mano nusausėjusioms blauzdoms jis įspūdžio nedaro. Jau nežinau, kaip ir drėkint.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 06, 22:06)
O man nuo kreminio sviestmedžio iš ryto būna patinę paakiai,. Stengiuos labai nedaug tepti...  unsure.gif

jo tikrai nereikia daug tepti schmoll.gif Vos vos pataškuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 06, 20:55)
Tai žinoma kad ne tik dėl jų, bet ne pirmas kartas kai jomis pasigražinusi gaunu komplimentus, tas pats būdavo ir su BellaPierre smile.gif

Nu va smile.gif Išlindo teisybė iš maišo biggrin.gif Atimam nuopelnus ir komplimentus iš pudros ir atiduodam ernesin 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2010 09 06, 22:17)
Nu va smile.gif Išlindo teisybė iš maišo biggrin.gif Atimam nuopelnus ir komplimentus iš pudros ir atiduodam ernesin  4u.gif  biggrin.gif

Oi tu raganiūkšte laugh.gif
Atsakyti
pagaliau susitvarkiau su paveikslėlių puslapiu, keliu lūpas be nieko ir su abrikosiniu Naturado blizgiu cool.gif

čia be nieko:
user posted image

jau su blizgiu:

user posted image
Atsakyti