apie Bare X taip rašė panos, o MM, kaip parodė budri ernesin akis, to paties lizdo paukštis
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 04, 14:55)
Mergaitės, pasakykit prašau, kur Vilniuje galima rasti Benecos?
Manau niekur nerasi Vilniuje Aš pirkausi www.ecoland.lt
QUOTE(Etama @ 2010 09 05, 13:01)
As zadu pirkti sante brilliant jojoba sampuna, gal bus atsiliepimu? Mano saknys riebios, plaukai ploni. Gal neverta ir bandyti?
Man jis patiko, gerai išplauna ir kartu padrėkina plauką, bet kondicionierius po jo būtinas
QUOTE(Satura @ 2010 09 06, 14:42)
merginos, dar klausimas: kiek LT kainuoja Sante nagų lako nuėmėjas? Ar jis turi kokių nors alternatyvų?
30Lt. Altenatyva nebent pirktis su kuo per pusę QUOTE(agnuta @ 2010 09 06, 21:09)
Tai dar normaliai, nes pirmas įspūdis, tai Kaip Tau jų tas makiažo pagrindas ilgiau panaudojus, nepasikeitė nuomonė?
Labai geras, netgi labai labai
Va ir pasigirsiu dabar, po darbo šiandien guliu prie teliko dar nenusipraususi makijažo, o maniškis vaikšto aplink lovą ir sako "Nu žinok tu man kartais tokia graži būni, nesupratu net dėl ko"
QUOTE(ernesin @ 2010 09 06, 21:33)
dar nenusipraususi makijažo, o maniškis vaikšto aplink lovą ir sako "Nu žinok tu man kartais tokia graži būni, nesupratu net dėl ko"
ernesin, po tokių aprašymų bet kuri kita mineralinė pudra niekad niekada neprilygs MM
QUOTE(Satura @ 2010 09 06, 21:42)
ernesin, po tokių aprašymų bet kuri kita mineralinė pudra niekad niekada neprilygs MM
Tokia realybė
Pasakysiu atvirai: oda, kaip ir praėjusį rudenį taip sudurniavusi, jog išsitraukusi naudoju pernai padėjusį dermavenerologijos centre išrašytą antibijotiką, pasipudravusi su MM jaučiuosi laisvai ir pilnavertė, kas turi tokių bėdų manau mane supras
MB bandžiau kartą paklausti ir apskritai išsiaiškinti, ar matosi stebuklingas kreminio sviestmedžio poveikis paakiams. Iš vakaro prisitepiau, ryte atsikeliu pati sau žavi, paakiai atsigavę, pailsėję. Ir paklausiau tiesiai šviesiai: kaip tau atrodo mano paakiai? Atsakymas mane įkvėpė, nes sulaukiau įvertinimo kad atsigavę, pabalę, nes "vakar buvo pajuodę" Žinokit, rimtai vienu momentu patikėjau, kad įvertino realiai Bet kai pridūrė, kad paakiai negražiai atrodė, nes man valantis makiažą juodos buvo abi akys, tai....
QUOTE(ernesin @ 2010 09 06, 20:33)
Labai geras, netgi labai labai
Va ir pasigirsiu dabar, po darbo šiandien guliu prie teliko dar nenusipraususi makijažo, o maniškis vaikšto aplink lovą ir sako "Nu žinok tu man kartais tokia graži būni, nesupratu net dėl ko"
Koks mielas Tik manau, kad ne pudrai nuopelnus atiduot reikėtų... ne dėl pudros, ir ne dėl šešėlių toookia graži jam kartais būni Netiki?
QUOTE(ragana @ 2010 09 06, 21:52)
Koks mielas Tik manau, kad ne pudrai nuopelnus atiduot reikėtų... ne dėl pudros, ir ne dėl šešėlių toookia graži jam kartais būni Netiki?
Tai žinoma kad ne tik dėl jų, bet ne pirmas kartas kai jomis pasigražinusi gaunu komplimentus, tas pats būdavo ir su BellaPierre QUOTE(Satura @ 2010 09 06, 20:51)
MB bandžiau kartą paklausti ir apskritai išsiaiškinti, ar matosi stebuklingas kreminio sviestmedžio poveikis paakiams. Iš vakaro prisitepiau, ryte atsikeliu pati sau žavi, paakiai atsigavę, pailsėję. Ir paklausiau tiesiai šviesiai: kaip tau atrodo mano paakiai? Atsakymas mane įkvėpė, nes sulaukiau įvertinimo kad atsigavę, pabalę, nes "vakar buvo pajuodę" Žinokit, rimtai vienu momentu patikėjau, kad įvertino realiai Bet kai pridūrė, kad paakiai negražiai atrodė, nes man valantis makiažą juodos buvo abi akys, tai....
O man nuo kreminio sviestmedžio iš ryto būna patinę paakiai,. Stengiuos labai nedaug tepti...
Bet jau rankų švelnumas būna, kai juo pasitepi
O vat mano nusausėjusioms blauzdoms jis įspūdžio nedaro. Jau nežinau, kaip ir drėkint....
QUOTE(Hibisco @ 2010 09 06, 22:06)
O man nuo kreminio sviestmedžio iš ryto būna patinę paakiai,. Stengiuos labai nedaug tepti...
jo tikrai nereikia daug tepti Vos vos pataškuoti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 06, 20:55)
Tai žinoma kad ne tik dėl jų, bet ne pirmas kartas kai jomis pasigražinusi gaunu komplimentus, tas pats būdavo ir su BellaPierre
Nu va Išlindo teisybė iš maišo Atimam nuopelnus ir komplimentus iš pudros ir atiduodam ernesin
QUOTE(ragana @ 2010 09 06, 22:17)
Nu va Išlindo teisybė iš maišo Atimam nuopelnus ir komplimentus iš pudros ir atiduodam ernesin
Oi tu raganiūkšte