Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 71

QUOTE(baltagėlė @ 2010 09 06, 18:40)

Aš darau molio kaukes. Molis-agurkų sultys-AHA arba arbatmedžio ea.

O kaip suprasti uzrasa ant etiketes: Naudoti 5-15 proc. koncentracijos. Jei darau kauke, tai rugstis turi sudaryti nuo 5 iki 15 proc. sudeties g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulu @ 2010 09 06, 16:28)
O nemačiau,kad jau atsakėt, reklama per visus kanalus  biggrin.gif Gal naudojat?

Ar aš per visus kanalus reklamą varau? g.gif Ne, nenaudoju, bet esu pirkus ne vieną Jadvygos arbatą.

QUOTE(baltagėlė @ 2010 09 06, 18:40)
Aš darau molio kaukes. Molis-agurkų sultys-AHA arba arbatmedžio ea.

Kas per agurkų sultys? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2010 09 06, 17:45)
O kaip suprasti uzrasa ant etiketes: Naudoti 5-15 proc. koncentracijos. Jei darau kauke, tai rugstis turi sudaryti nuo 5 iki 15 proc. sudeties g.gif

Taip. Aš lašinu 10 lašiukų,gal galima ir daugiau .
Papildyta:
QUOTE(agnuta @ 2010 09 06, 17:49)
Kas per agurkų sultys? ax.gif

biggrin.gif Grynos naturalios iš žalio agurko. Aš, beje, ir geriu agurkų sultis ax.gif Namuose agurkų kibirai, o nete paskaičiau, kad tai didelis gėris, tai ir pumpuoju dabar kasdien, odelė mano pasivalė, paskaistėjo, vat. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 06, 14:22)
ąžuolo nori kvapo fiksavimui ar kaip atskiro kvapo? Ir kodėl šito? Patiko uostant ar tiesiog užsireikė? biggrin.gif

i misinius.
tiesiog uzsireike smile.gif (paskaicius apibudinima smile.gif) isivaizduoju kazka pan i paciule.
o gal kas uoste/naudoja?
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 06, 18:49)
Ar aš per visus kanalus reklamą varau? g.gif Ne, nenaudoju, bet esu pirkus ne vieną Jadvygos arbatą.

ne jūs -aš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 06, 17:17)
Babi*, būtent šitas ekstraktas smile.gif

Ačiū 4u.gif

O kaip su MĖTOS ekstraktu, padėjo? ax.gif Jei geras daiktas, tai matyt reikės pirmiausia šią priemonę išbandyti, o jei nepadės imtis svogūnų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2010 09 06, 18:53)
biggrin.gif Grynos naturalios iš žalio agurko. Aš, beje, ir geriu agurkų sultis ax.gif Namuose agurkų kibirai, o nete paskaičiau, kad tai didelis gėris, tai ir pumpuoju dabar kasdien, odelė mano pasivalė, paskaistėjo, vat. ax.gif

thumbup.gif Kaip faina rolleyes.gif Agurkas man rodos ir turi valomųjų savybių ax.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 09 06, 18:53)
i misinius.
tiesiog uzsireike smile.gif (paskaicius apibudinima smile.gif) isivaizduoju kazka pan i paciule.

Čia kaip Diva:) pagal pavadinimą čampakų nori smile.gif

QUOTE(Sulu @ 2010 09 06, 18:58)
ne jūs -aš  biggrin.gif

Į mane "tu" mirksiukas.gif
Sakau, kad kažką ne taip supratau biggrin.gif Šiaip kažkada norėjau išbandyt šitą mišinį, bet taip ir liko. Parašyk kaip Tau išbandžius 4u.gif
Atsakyti
Šiandien gavau savo MM mineralinės pudros mėginukus ir šešėlius, dar nieko nebandžiau, bet pasidalinsiu įspūdžiais. Aš nelabai turėjus reikalų su mineraline pudra, tai labai nustebino mėginukų (šešėlių šiaip jau taip pat) kiekiai blink.gif Kažin, visur tokie kiekiai? Vartau vartau tuos MĖGINUKUS ir nesuprantu, už ką tiek sumokėjau doh.gif Gal už indelius, o ne už pačią pudrą biggrin.gif
Ernesin, keliems maždaug kartams Tau šių šešėlių užteks? g.gif Ir apskritai, ar dar jų liko? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 06, 20:57)
Ernesin, keliems maždaug kartams Tau šių šešėlių užteks? g.gif Ir apskritai, ar dar jų liko? biggrin.gif

Įtariu kokiems 20 kartų vienų ir tiek pat kitų, tik kad kasdien nesidažau jais, tai dabar taip iš akies primetu, labai mažai dažantis jų reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 09 06, 21:02)
Įtariu kokiems 20 kartų vienų ir tiek pat kitų, tik kad kasdien nesidažau jais, tai dabar taip iš akies primetu, labai mažai dažantis jų reikia smile.gif

Tai dar normaliai, nes pirmas įspūdis, tai doh.gif Kaip Tau jų tas makiažo pagrindas ilgiau panaudojus, nepasikeitė nuomonė? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2010 09 06, 18:10)
nezinau nuo ko, bet labai suprastejo mano veido oda.

Gal kas galetumete parasyti kaip ji naudoti, ar koki recepteli.

hormonai? g.gif

į molio kaukes, geliukus, miltelius, į bet ką, kas gali būti sumaišoma ir naudojama kaip kaukė galima lašinti AHA. Aš lašinu nuo vieno-dviejų lašiukų iki kokių 10 maximum. Per akis tokių kiekių, o pradžioj pradėčiau nuo mažiausio kiekio rūgščių smile.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 09 06, 18:53)
o gal kas uoste/naudoja?

tik žinau, kad tai naudojama kvapo fiksavimui, o uostyti niekada neteko smile.gif
QUOTE(agnuta @ 2010 09 06, 20:57)
labai nustebino mėginukų (šešėlių šiaip jau taip pat) kiekiai blink.gif

arba mineralinės kosmetikos, arba MM temoje rašė, kad tų mėginukų užtenka tik pažiūrėti, nėra ko pudruotis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 09 06, 21:25)
arba mineralinės kosmetikos, arba MM temoje rašė, kad tų mėginukų užtenka tik pažiūrėti, nėra ko pudruotis  doh.gif

Agnuta, tikrai ju ten tiek nedaug biggrin.gif vos ne tik spalvai paziuret, na, kartui man uzteko tikrai, bent tiek gerai biggrin.gif mane siaip irgi labai nustebino biggrin.gif reakcija buvo tokia pat doh.gif
Atsakyti